Įkraunama...
Įkraunama...

Kai nori susilaukti tam tikros lyties vaikelio

kilniam tikslui tikrai negaila biggrin.gif , kad svajones issipildytu.
Atsakyti
QUOTE(tikcia @ 2012 03 15, 23:57)
kilniam tikslui tikrai negaila biggrin.gif , kad svajones issipildytu.

Man drinks_cheers.gif man drinks_cheers.gif reikia vyro, kuris sunu pagamintu, as pirma thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Elenna @ 2012 03 15, 23:33)
vakar guledam lovoj sumasciau kita gan patikima planavimo buda, tos kur turi mergytes keisimes su tu vyrais kur gamina berniukus ir problema ispresta  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif visi bus patenkinti, manau turetu gautis  thumbup.gif

As dar patikimesni sugalvojau lotuliukas.gif -apsikeist vaikais, kas ko norejo, o nesigavo, apsikeistume ir rezultatai garantuoti lotuliukas.gif lotuliukas.gif
QUOTE(jurgita112 @ 2012 03 16, 00:23)
Man drinks_cheers.gif  man  drinks_cheers.gif reikia vyro, kuris sunu pagamintu, as pirma thumbup.gif

Jei tik saviski paskolini, maniski gali imt notworthy.gif notworthy.gif , nes tas pastoviai man aiskina, kad neturesim mes mergaites, nes jis tik berniukus moka daryt new_russian.gif

Vanasi dar galutinai mes nenuproteje nuo tu planavimu, jei mokam is saves pasijuokt thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif

Jurgita, ale musu abieju vaikai tokio pat amziaus bigsmile.gif , tik mano didysis 4men vyresnis, o mazasis keliom dienom uz tavaja jaunesnis thumbup.gif
Nepamirsai, kad kitais metais kimbam i darbus? friends.gif cool.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ☼Granola☼: 15 kovo 2012 - 23:41
pas mus tai: norejom kaip geriau issejo kaip visada lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(tikcia @ 2012 03 16, 00:49)

thumbup.gif
dziaugsites ir tuo treciu broliuku mirksiukas.gif wub.gif , pas mus dauguma turbut beda ta, kad mes antra ar trecia tos pacios lyties vaika isivaizduojam kaip toki pati berniuka (ar mergaite), kuri/iuos jau turim.. As tik gimus antrajam supratau, kad nesvarbu kelintas jis berniukas seimoje, bet jis kitas zmogiukas, naujutelis, su savo charakteriu, isvaizda ir t.t. Mano antrasis nuo pirmojo skiraisi viskuo absoliuciai cool.gif
Atsakyti
Sveikinimai Jentei, kad laukiasi mergytės!
O ph juosteles radau per google, pardavinėja Kalvarijų g. 261, Vilniuje, parduotuvė yra svarstyklių. Intervalas jų nuo 1 iki 12. Toje dėžutėje yra 80 geltonų lapelių, kuriuos pamerkus į kokį tai skystį nusidažo jie kokia tai spalva, ir pagal spalvų paletę atsirenki koks ph. Tik kaip kitos planuotojos rašė, kad jų ph 3,8 arba 4,5, tai jos matyt su kitokiom juostelės matavo, nes ten jokių po kablelio parodymų nėra. Išbandžiau išspaustos citrinos ph 2 . Dabar klausimas, kurios naudojo tas juosteles:kieno ph reikia matuoti: šlapimo ar makšties. Nežinau kaip makšties reikėtų pamatuoti, bet man vistiek neaišku. Jugi jeigu kitos sako, kad eina išsiaiškinti, kad actas šarmina, o ne rugština terpę, tai į kur tą actą(atskiestą su vandeniu aišku) reikia pilti. Aišku nelabai tikiuosi atsakymo, nes čia visos lankosi, kurios dar tik planuoja. Jei kas žino, atsiliepkite.
Gwidita, kada ND?
Šiandien varau laimo pirkti, nes gali neužilgo prisireikti.
Atsakyti
manau visos norim tureti ir berniuka ir mergaite. wub.gif savo maziukus ir didelius, tokie kokie yra,
del to ir turim sia temele thumbup.gif , kad galetume padaryti kas nuo musu priklauso, o toliau viska tvarko tik likimas.
Atsakyti
4u.gif
Atsakyti
QUOTE(inaa @ 2012 03 16, 09:52)
Dabar klausimas, kurios naudojo tas juosteles:kieno ph reikia matuoti: šlapimo ar makšties. Nežinau kaip makšties reikėtų pamatuoti, bet man vistiek neaišku.

inaa, pagooglinus radau "How do you do this test? You hold a piece of pH paper against the wall of your vagina for a few seconds, then compare the color of the pH paper to the color on the chart provided with the test kit. The number on the chart for the color that best matches the color on the pH paper is the vaginal pH number"
Tai pasirodo reikia dėti juostelę į makštį, ir priglaudus prie sienelės palaikyti keletą sekundžių.
Atsakyti
QUOTE(☼Granola☼ @ 2012 03 15, 20:02)
Kas naujo tavo fronte, kaip su nd reikalai?

kenciam lotuliukas.gif maniskis jau lipa as nustumiu,"DAR NE LAIKAS!" doh.gif biggrin.gif
snd susiraukes kai ne braukes lotuliukas.gif oi tai ir yra nebraukes lotuliukas.gif doh.gif
QUOTE(Elenna @ 2012 03 15, 23:33)
vakar guledam lovoj sumasciau kita gan patikima planavimo buda, tos kur turi mergytes keisimes su tu vyrais kur gamina berniukus ir problema ispresta.visi bus patenkinti, manau turetu gautis

ojeeetus as jau sita senai sugalvojus,ir dairausi db dar tu vyru juvelyru..ale pazystamu rate tik "misrunai" lotuliukas.gif
QUOTE(tikcia @ 2012 03 15, 23:57)
kilniam tikslui tikrai negaila, kad svajones issipildytu.

butent!
ura ura ura lotuliukas.gif
QUOTE(jurgita112 @ 2012 03 16, 00:23)
Man!man!reikia vyro, kuris sunu pagamintu, as pirma!

galesiu savisky paskolint mirksiukas.gif
QUOTE(tikcia @ 2012 03 16, 00:49)

thumbup.gif as visada taip sakau,bet kokioje gyvenimo situacijoje lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gwidita: 16 kovo 2012 - 11:53
sveikos, noreciau jungtis i jusu bureli, pakolkas dar tik skaiciuoju mmm ir dienas ir vaisingas, tai planuoju daryti apie puse metu, noriu pilnai susipazinti su savo organizmu ir tada bandysim gaudyti mergyte, todel atejau cia, semtis is jusu patirties 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(*Arvilė* @ 2012 03 16, 12:55)
sveikos, noreciau jungtis i jusu bureli, pakolkas dar tik skaiciuoju mmm ir dienas ir vaisingas, tai planuoju daryti apie puse metu, noriu pilnai susipazinti su savo organizmu ir tada bandysim gaudyti mergyte, todel atejau cia, semtis is jusu patirties 4u.gif

Sveika mirksiukas.gif 4u.gif

Zinot ka pagalvojau, o yra cia pas mus berniukus planuojanciu? g.gif Ar tik mergicku trukumas ant sio svieto biggrin.gif biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(gwidita @ 2012 03 16, 12:52)
kenciam lotuliukas.gif maniskis jau lipa as nustumiu,"DAR NE LAIKAS!" doh.gif  biggrin.gif
snd susiraukes kai ne braukes lotuliukas.gif oi tai ir yra nebraukes lotuliukas.gif  doh.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
maniskis tai sake, jei butu ilgiau uztrukes tas smileysex.gif ant valandu, butu grieztai uzprotestaves, tai todel as ji dabar jau pries daugiau nei metus apsildau su ta mintim, kad vel reikes lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti