Įkraunama...
Įkraunama...

Inkstų policistozė

mamytes, paskaitykit labai gerai knyga kada prie progos:
P.Kaltenis ,,Vaikų inkstų ligų ir sindromų vadovas" (2005m.)
Yra pirkti ir pilna bibliotekose, gal rasit atsakymus į iškomus klausimukus.

kaip sekasi Fixa Jums, kaip Ignas?paaugo?kiek sveria, buvot poliklinikoj ,,prisiduot"?
Atsakyti
QUOTE(K06 @ 2008 03 03, 14:37)
kaip sekasi Fixa Jums, kaip Ignas?paaugo?kiek sveria, buvot poliklinikoj ,,prisiduot"?

dar nebuvom, eisim penktadienį, nes tik tada vietos atsirado doh.gif gal daug sergančių...

o šiaip viskas gerai thumbup.gif praasidėjo "bet ko kišimo į burną" metas doh.gif seilėjasi kaip pasiutęs, tai gal jau dantų laukt? g.gif

Atsakyti
QUOTE(Fixa @ 2008 03 03, 17:54)
dar nebuvom, eisim penktadienį, nes tik tada vietos atsirado doh.gif  gal daug sergančių...

o šiaip viskas gerai thumbup.gif  praasidėjo "bet ko kišimo į burną" metas doh.gif seilėjasi kaip pasiutęs, tai gal jau dantų laukt? g.gif

nu va, gal ir dantukai jau lys...mano sunui tai 4 men islindo 2 pirmi ,,balti perliukai":)
Atsakyti
Fixa, o kai jus atsiduret Pediatrijos centre po gimdymo su mazium, kokius tyrimus jums dare?prisimink ir parasyk,prasau. aciu.
Atsakyti
QUOTE(K06 @ 2008 03 06, 13:25)
Fixa, o kai jus atsiduret Pediatrijos centre po gimdymo su mazium, kokius tyrimus jums dare?prisimink ir parasyk,prasau. aciu.

darė galvytės, širdies ir inkstuko echo, ėmė kraują, darė šlapimo ir išmatų tyrimus mirksiukas.gif
Atsakyti
2008 vasario 28 14:05 mums gimė sūnus wub.gif
53cm ir 3710gr biggrin.gif
gimdžiau natūraliai, ir gerai.
daktaras sakė- pabandom mirksiukas.gif

mus šiandien iš santariškių paleido.
sakė dabar regstruotis pas urodogą į santar. po 2 mėn.

niko mums nedarys, nes tas inkstas kažkaip uždaras savyje, nekelia pavojaus. padarė visus ymanomus tyrimus ir išgydė geltoniukę, kur AK sugebėjo davaryti belarubiną iki400.. doh.gif
esam sveiki(saliginai) wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Žm♥nytė @ 2008 03 07, 18:54)
2008 vasario  28 14:05 mums gimė sūnus wub.gif

sveikinimai didžiausi 4u.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Žm♥nytė @ 2008 03 07, 17:54)
2008 vasario  28 14:05 mums gimė sūnus wub.gif
g
esam sveiki(saliginai)  wub.gif  wub.gif  wub.gif

sveikinimai 4u.gif
linkim sveikatos ir maloniu akimirku wub.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
aciu aciu 4u.gif 4u.gif

mums dabar reikia po 2 men pas urologa i santariskes, tai jauciu jau dabar reikia registruotis? ane? nes eiles ten dideles g.gif
Atsakyti
[quote=Žm♥nytė,2008 03 07, 18:54]
2008 vasario 28 14:05 mums gimė sūnus wub.gif

Sveikinu zmonyte ir as su mazojo sūnelio gimimu:)
tikiuosi ,,motinyste tave ves":)smile.gifsmile.gifsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(K06 @ 2008 02 26, 16:33)
Stiprybes Zmonyte, mes su tavimi, gimdyk stipru sunu Tevynei:)smile.gifsmile.gif

wub.gif mane jis ne tik veža... na nemoku apsakyti wub.gif
jūs suprantat manau blush2.gif
ak ... wub.gif

aš trečiadieny skambinsiuos registruotis pas urologą, apsidraudimui iškart, man reiktų kokiai.... gegužės paskutinei sav. birželio pirmai sav.
taip į prieky registruos kaži?
Atsakyti
QUOTE(Žm♥nytė @ 2008 03 09, 18:54)
wub.gif mane jis ne tik veža... na nemoku apsakyti  wub.gif
jūs suprantat manau  blush2.gif
ak ...  wub.gif

aš trečiadieny skambinsiuos registruotis pas urologą, apsidraudimui iškart, man reiktų kokiai.... gegužės paskutinei sav. birželio pirmai sav.
taip į prieky registruos kaži?

saunu, kad mazylis ,,veza" tave. turbut daug miega dabar ar ne?smile.gif
jei bus grafikai geguzes menesiui tai registruos, dabar kol kas tik balandziui buvo paskelbti gydytoju (urologu) darbo grafikai.
Atsakyti