Įkraunama...
Įkraunama...

Inkstų policistozė

matai fixa, kaip smagu, susipazinot su gydytoju:) sakiau, kad malonus:) ir saunu, kad maziui viskas gerai, jei tos cistos iki dabar nepadidejo, tai gal ir nesugalvos didet ateity, to ir linkiu jums ir zmonytes leliui, o cistoskopija labai nemaloni procedura, gal leliui ir nelabai skausminga (per kateteri pila skysti i slapimo pusle), po to prispuadzia su tokiu ,,audeklu", kad nejudetu ir daro rentgena, o vaikas cypia, nes nesupranta ,kas cia su juo daros.
gerai, kad dar nesiule gultis jums, paaugsit didesni, stipresni, o tada nuspres.
Atsakyti
QUOTE(Fixa @ 2008 04 15, 08:10)
o šiaip mes gyvenam gerai - dantį užsiauginom thumbup.gif  ir jau antras tuoj lįs biggrin.gif

bigsmile.gif sėkmingai? ar labai skaudžiai? blush2.gif

QUOTE(K06 @ 2008 04 15, 09:55)
o vaikas cypia, nes nesupranta ,kas cia su juo daros.

egzekucija kažkokia dry.gif
Atsakyti
QUOTE(Žm♥nytė @ 2008 04 15, 11:15)
bigsmile.gif  sėkmingai? ar labai skaudžiai?

kelias dienas buvo labai neramus, zirzdavo... patikrindavau burnytę ir nieko ten nerasdavau biggrin.gif bet sekmadienį važiavom mašinoj ir Ignas pradėjo verkt. išsižiojo, o tada ir aš jau išsižiojau pamačius, kas ten pas jį lotuliukas.gif šeštadienį dar tikrai nebuvo, o sekamdienį - šast ir dantukas thumbup.gif

šiaip neramus jis, zyzliukas unsure.gif skauda gal vaikui.... jau geričiau tie visi dantys sudygtų.. biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Fixa: 15 balandžio 2008 - 15:09
QUOTE(Fixa @ 2008 04 15, 15:08)
o tada ir aš jau išsižiojau pamačius, kas ten pas jį lotuliukas.gif jau geričiau tie visi dantys sudygtų.. biggrin.gif

bigsmile.gif jo... ale ilgokai jie dygsta doh.gif

o mums vienos ausytes langvas, bet uždegimas. kamparo aliejus ant vatos daba ausytėj tupi smile.gif
buvom neseniai pas daktare, is daktares visa kelia verke... tai aš skridau su vežimu namo doh.gif .
gerai kad arti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Žm♥nytė @ 2008 04 15, 17:41)
o mums vienos ausytes langvas, bet uždegimas. kamparo aliejus ant vatos daba ausytėj tupi

vajej, vargšiukas unsure.gif o nuo ko jam čia?

ir iš vis, man mistika, kaip suprast, kad vaikui būtent ausį skauda? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Fixa @ 2008 04 16, 07:59)
vajej, vargšiukas unsure.gif o nuo ko jam čia?

ir iš vis, man mistika, kaip suprast, kad vaikui būtent ausį skauda? g.gif

sakė greičiausiai maudantis vandens lašiukas papuolė, taip tipo greičiausiai jiems atsitinka.

na paspaudi ta kauburiuka kur virš angos ausytės,į angą tą spusteli ir matai kaip vaikas reaguoja mirksiukas.gif
maniškis cyptelėjo biškiuką doh.gif
Atsakyti
QUOTE(K06 @ 2008 04 15, 10:55)
o cistoskopija labai nemaloni procedura, gal leliui ir nelabai skausminga (per kateteri pila skysti i slapimo pusle), po to prispuadzia su tokiu ,,audeklu", kad nejudetu ir daro rentgena,

tas tyrimas cistograma vadinasi, sumaisiau, o cistoskopija jau daro su narkoze (mums dare).
Atsakyti
QUOTE(K06 @ 2008 04 16, 20:51)
tas tyrimas cistograma vadinasi, sumaisiau, o cistoskopija jau daro su narkoze (mums dare).

o kodėl? kam reikia tokių tyrimų? jei tos cistos nedidėja? kam vaiką kankinti?
Atsakyti
QUOTE(Žm♥nytė @ 2008 04 16, 10:06)
sakė greičiausiai maudantis vandens lašiukas papuolė, taip tipo greičiausiai jiems atsitinka.

g.gif na nebent vandens papuolė ir kur nors perpūtė, nes šiaip nuo vandens uždegimo būt neturėtų schmoll.gif mes jau senokai nardinam ausytes (kažkur nuo 1,5 mėn) ir tfu tfu tfu nieko biggrin.gif

QUOTE(Žm♥nytė @ 2008 04 17, 11:26)
o kodėl? kam reikia tokių tyrimų? jei tos cistos nedidėja? kam vaiką kankinti?

tai kaip supratau, tas tyrimas parodo ar inkstas veikia rolleyes.gif nes echoskopu to nepamatysi...
Atsakyti
QUOTE(Fixa @ 2008 04 18, 07:03)
:tai kaip supratau, tas tyrimas parodo ar inkstas veikia rolleyes.gif  nes echoskopu to nepamatysi...

dare ir mums toki tyrima kelis kartus.
kazkoki skysti ileidzia ir per rentgene mato, kaip jis juda ir kur juda.
keik pamenu, vos ne valanda ar net ilgiau reikejo mums pirma kart taip suspaustai guleti (o gal 30 min g.gif niu bet kokiu atveju baisus vaiku kankinimas ). ir siaip tie rentgenai labai nemalonu vaikams doh.gif kazkada net prispaudus saviske laikiau pati, nes ta spurda, juda, nesupranta ko jai cia guleti liepia. skaudet tai neturetu skaudeti, bet reke tai ojojio kaip doh.gif
Atsakyti
na, kol kas mums apie šitą procedūrą niekas nesakė, bet jei reikės (tikiuosi, kad ne) - aš negalėsiu Igno laikyt - maitinančioms rentgeno spinduliai negerai schmoll.gif
Atsakyti
na eina man rašyti čia g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Žm♥nytė: 23 balandžio 2008 - 15:31