matai fixa, kaip smagu, susipazinot su gydytoju:) sakiau, kad malonus:) ir saunu, kad maziui viskas gerai, jei tos cistos iki dabar nepadidejo, tai gal ir nesugalvos didet ateity, to ir linkiu jums ir zmonytes leliui, o cistoskopija labai nemaloni procedura, gal leliui ir nelabai skausminga (per kateteri pila skysti i slapimo pusle), po to prispuadzia su tokiu ,,audeklu", kad nejudetu ir daro rentgena, o vaikas cypia, nes nesupranta ,kas cia su juo daros.
gerai, kad dar nesiule gultis jums, paaugsit didesni, stipresni, o tada nuspres.
QUOTE(Fixa @ 2008 04 15, 08:10)

QUOTE(K06 @ 2008 04 15, 09:55)
o vaikas cypia, nes nesupranta ,kas cia su juo daros.
egzekucija kažkokia

QUOTE(Žm♥nytė @ 2008 04 15, 11:15)

kelias dienas buvo labai neramus, zirzdavo... patikrindavau burnytę ir nieko ten nerasdavau

šiaip neramus jis, zyzliukas

QUOTE(Fixa @ 2008 04 15, 15:08)
o tada ir aš jau išsižiojau pamačius, kas ten pas jį
jau geričiau tie visi dantys sudygtų.. 

o mums vienos ausytes langvas, bet uždegimas. kamparo aliejus ant vatos daba ausytėj tupi

buvom neseniai pas daktare, is daktares visa kelia verke... tai aš skridau su vežimu namo

gerai kad arti

QUOTE(Žm♥nytė @ 2008 04 15, 17:41)
o mums vienos ausytes langvas, bet uždegimas. kamparo aliejus ant vatos daba ausytėj tupi
vajej, vargšiukas

ir iš vis, man mistika, kaip suprast, kad vaikui būtent ausį skauda?

QUOTE(Fixa @ 2008 04 16, 07:59)
vajej, vargšiukas
o nuo ko jam čia?

sakė greičiausiai maudantis vandens lašiukas papuolė, taip tipo greičiausiai jiems atsitinka.
na paspaudi ta kauburiuka kur virš angos ausytės,į angą tą spusteli ir matai kaip vaikas reaguoja

maniškis cyptelėjo biškiuką

QUOTE(K06 @ 2008 04 15, 10:55)
o cistoskopija labai nemaloni procedura, gal leliui ir nelabai skausminga (per kateteri pila skysti i slapimo pusle), po to prispuadzia su tokiu ,,audeklu", kad nejudetu ir daro rentgena,
tas tyrimas cistograma vadinasi, sumaisiau, o cistoskopija jau daro su narkoze (mums dare).
QUOTE(K06 @ 2008 04 16, 20:51)
tas tyrimas cistograma vadinasi, sumaisiau, o cistoskopija jau daro su narkoze (mums dare).
o kodėl? kam reikia tokių tyrimų? jei tos cistos nedidėja? kam vaiką kankinti?
QUOTE(Žm♥nytė @ 2008 04 16, 10:06)
sakė greičiausiai maudantis vandens lašiukas papuolė, taip tipo greičiausiai jiems atsitinka.

QUOTE(Žm♥nytė @ 2008 04 17, 11:26)
o kodėl? kam reikia tokių tyrimų? jei tos cistos nedidėja? kam vaiką kankinti?
tai kaip supratau, tas tyrimas parodo ar inkstas veikia

QUOTE(Fixa @ 2008 04 18, 07:03)
:tai kaip supratau, tas tyrimas parodo ar inkstas veikia
nes echoskopu to nepamatysi...

dare ir mums toki tyrima kelis kartus.
kazkoki skysti ileidzia ir per rentgene mato, kaip jis juda ir kur juda.
keik pamenu, vos ne valanda ar net ilgiau reikejo mums pirma kart taip suspaustai guleti (o gal 30 min

na, kol kas mums apie šitą procedūrą niekas nesakė, bet jei reikės (tikiuosi, kad ne) - aš negalėsiu Igno laikyt - maitinančioms rentgeno spinduliai negerai

na eina man rašyti čia