Įkraunama...
Įkraunama...

Inkstų policistozė

QUOTE(trys_spirgiukai @ 2008 05 10, 15:41)
o jus dabar duodat ta vitamina?

na joks ten gerejimas, tik kad vienas ikstas.. kol tos cistos išnyks labai daug dar laiko ....
dabar labai sbvarbu kad ias cistinis kokios infekcijos nepasigautu.... nes labai sakė liudnai jau būna kai taip atsitinka doh.gif

taip, dabar po 2 lašiukus duodam.
Atsakyti
QUOTE(Žm♥nytė @ 2008 05 10, 14:47)
na joks ten gerejimas, tik kad vienas ikstas.. kol tos cistos išnyks labai daug dar laiko ....
dabar labai sbvarbu kad ias cistinis kokios infekcijos nepasigautu.... nes labai sakė liudnai jau būna kai taip atsitinka doh.gif

taip, dabar po 2 lašiukus duodam.

mums sake, kad jei isimes infekcija, gali reik ta insta ispjauti verysad.gif blink.gif
tai kai sirgo plauciu uzdegimu, is kart i klinikas prasiau kad guldytu, nes kaip issigandau, kad nepersimestu kas.
niu bet kol kas viskas gerai, nors pagerejimu mums nesimato jokiu. tik kad vienas inkstas sveikas. tai thumbup.gif

del vitamino D butinai pasiklausiu, kai pas daktara eisim, gal tikrai reik duoti ir toliau, tik nieks aisku nepasako doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo trys_spirgiukai: 10 gegužės 2008 - 14:56
aš nežinau mum priklauso iki metų atrodo g.gif paskui paklausti reikės smile.gif
Atsakyti
QUOTE(trys_spirgiukai @ 2008 05 10, 11:01)
pasitempei, ar visai susilauzei?

susilaužiau doh.gif na, vienoms mamos po nėštumo dantys sugenda, o man va kaulai susilpnėjo doh.gif

QUOTE(trys_spirgiukai @ 2008 05 10, 15:41)
o jus dabar duodat ta vitamina?

duodu po 3 lašus. vienu momentu duodavau po 6...
Atsakyti
QUOTE(Fixa @ 2008 05 10, 17:34)
duodu po 3 lašus. vienu momentu duodavau po 6...

o tu vandenini ar aliejini duodi?
o kodėl po 6?
Atsakyti
QUOTE(Žm♥nytė @ 2008 05 11, 12:28)
o tu vandenini ar aliejini duodi?
o kodėl po 6?

duodu vandeninį. ai visokių diskusijų buvo, kuris geresnis, kuris geriau įsisavinamas, bet aš likau prie vandeninio. biggrin.gif

o po 6 lašus (3 ryte ir 3 vakare) duodavau prieš porą mėnesių, nes drėkdavo padukai. dabar viskas susitvarkė thumbup.gif
Atsakyti
nu va, nuvežė MB Igną į polikliniką, tai jau 7900 g (+600 g) ir 68 cm(+1cm). vitaminą D sumažino iki 2 lašų smile.gif

dar šiandien užregistravau į Santariškes, tai vėl lauk reikės ilgai - birželio 30 d. doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Fixa @ 2008 05 14, 19:22)
nu va, nuvežė MB Igną į polikliniką, tai jau 7900 g (+600 g) ir 68  cm(+1cm). vitaminą D sumažino iki 2 lašų smile.gif

dar šiandien užregistravau į Santariškes, tai vėl lauk reikės ilgai - birželio 30 d.  doh.gif

ta net 2 mėnesius gėrėt po tiek daug D?
vėl į santariškes?

mes irgi birželio 30 pas Puziną einam bigsmile.gif Tai susimatysim thumbup.gif
(aš laukiau vakar dienos kreatinino tyrimo atsakyko - ir registravausi rolleyes.gif)

mūsų kreatininas geras, sakė normos ribose, sakė tos ribos labai plačios, bet nepanašu kad vaikui būtų inksto nepakankamumas.
hemoglobinas normoj, žemesnėj, bet normoj.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Žm♥nytė: 15 gegužės 2008 - 09:52
QUOTE(Žm♥nytė @ 2008 05 15, 10:40)
1. ta net 2 mėnesius gėrėt po tiek daug D?

2. mes irgi birželio 30 pas Puziną einam bigsmile.gif  Tai susimatysim thumbup.gif

1. vieną mėnesį liepė gert po 6 lašus, kitą mėnesį, kai nuėjom, pasakė - gerti tiek pat, tai ir gėrėm. bet kai nuėjom dar po mnėesio - ji sako, gerti tiek pat, aš tada ir sakau - vėl po 6? g.gif o ji - taigi jau po 3 reikia gert doh.gif tai vat, žiopla, kad nepaklausiau aną kartą... doh.gif

2. ooo, kaip faina, kad susimatysim thumbup.gif tik kažkaip dabar jis valandą trumpiau dirbs. aną kartą dirbo 12-15, o dabar tik iki 14 val unsure.gif

prieš vizitą kraujo ir šlapimo tyrimus reikės pasidaryt. tikiuosi, kad koja sugis, ir pati galėsiu suvežiot, nes MB negali taip dažnai iš darbo atsiprašinėt doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Fixa @ 2008 05 15, 13:42)
prieš vizitą kraujo ir šlapimo tyrimus reikės pasidaryt.

aha, gerai. žinosim smile.gif
mes ryte data pas daktare-pasisversim, pasimatuosim, ir tyrimukus pasidarysim.

jo, sake kad tik 2val. bet tikiuosi nebus vaikų daug biggrin.gif

mano Dominyko drėsta irgi pėdutės... aš po 4 duodu. ryte 2 ir vakare. kartais įkrenta ir po 3. nes tiesiai 5 burnytę lašinu smile.gif
Atsakyti
tikesimes abieju jusu labai geru tyrimu rezultatu 4u.gif
bet laukti tai tikrai nemazai reiks verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Žm♥nytė @ 2008 05 15, 16:47)
1. aha, gerai. žinosim smile.gif

2. jo, sake kad tik 2val. bet tikiuosi nebus vaikų daug

3. mano Dominyko drėsta irgi pėdutės... aš po 4 duodu. ryte 2 ir vakare. kartais įkrenta ir po 3. nes tiesiai 5 burnytę lašinu

1. na, kaip jis man sakė - pasidarykit kraują ir šlapimą, bet kraujaą nebūtinai biggrin.gif bet vis tiek padarysiu - dėl savęs, ramiau bus...

2. aha, gal kas atostogaus, nevažiuos biggrin.gif

3. aš tai į šaukštelį lašinu ir tada duodu, nes vis man baimė tokia - o jei nukris tas dangtelis ir viskas subėgs? doh.gif

o dėl laukimo laiko, tai jo, ilgai laukti, bet man dar geriau - tikiuosi, kad iki to laiko bent koja sugis biggrin.gif
Atsakyti