Įkraunama...
Įkraunama...

Inkstų policistozė

mums vėl pilvo diegliai, kasvakara apie 7-8val.- tūsinamės kelias valandas doh.gif
jis taip na barasi, verkia, bet taip ne kaip skaudžiai bet taip lyg pyktų labai.
Atsakyti
QUOTE(Žm♥nytė @ 2008 05 17, 10:33)
mums vėl pilvo diegliai, kasvakara apie 7-8val.- tūsinamės kelias valandas doh.gif
jis taip na barasi, verkia, bet taip ne kaip skaudžiai bet taip lyg pyktų labai.

vargšiukai console.gif o kaip su jais kovojat? g.gif mes kažkaip prašokom šitą "gėrį"....
Atsakyti
kovoja... dainomis, šokiais, mylavimais, dviratuko mynimu- su kojytėm, lėktuvėliu skraidymu...
nes nes vaistai nepadeda... praeina laikas ir baigiasi...

vaistai tai dieną labai padeda, nes kitaip ir diena būtų baisi.

labai tikiuosi kad išaugs jis nuo to smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Žm♥nytė: 17 gegužės 2008 - 15:23
QUOTE(Žm♥nytė @ 2008 05 17, 16:22)
labai tikiuosi kad išaugs jis nuo to

žinoma, kad praeis mirksiukas.gif o bandėt feno srove pūsti į pilvuką? sako labai padeda, aš Ignui pūsdavau, kai pilvelį skaudėdvo smile.gif

o Viburcol žvakutės? jos homeopatinės, padeda ir nuo pilvuko dieglių... gi nesinori, kad mažiulis kankintųsi unsure.gif
Atsakyti
na kaip šiandien išsiaiškinau... jokie jam diegliai... kažkokia šiaip isterija užeina.
nes tas pats pasikartojo... nifiga jam ne pilvas... viską išpirdinęs būna,

ieškojau info, tipo aktyvi diena, daug įsp0džių ir vaikas vakare neramus g.gif įdomu kur tie įspūdžiai...
lauke juk jis miega vežime...
šiandien Vingio parke buvom, panešiojau... bet na gal jam to gana buvo... neįsivaizduoju doh.gif

tas viburcol - nepadėjo.... kišau...
o paracetamolio žvakučių nenoriu duoti schmoll.gif
Atsakyti
sveikos mamikes, baiges mano kompui ,,karantinas" ir vel galiu skaityti musu skyreli:) jega:) buvo liudna, kai negalejau parasyti.
kaip jus gyvuojat? kaip auga maziai?
musu mazius tai jau visas vyras, duodas kieme su vyresniais vaikais, neparvarau i namus:)smile.gifsmile.gif
Fixa, kaip Igno sveikata? daret kokius tyrimus? kada pas gydytojus?
Zmonyte, uzjauciu tave, del leliaus pilvuko diegliu, bet ir jie kazkada turi baigtis:)
linkejimai:) rasykit...
Atsakyti
QUOTE(Žm♥nytė @ 2008 05 17, 23:28)
1. šiandien Vingio parke buvom, panešiojau... bet na gal jam to gana buvo... neįsivaizduoju doh.gif

2. o paracetamolio žvakučių nenoriu duoti

1. gali būti, kad jam įspūdžių daug. Ignas irgi būna piktas, kai jam per daug dėmesio kas rodo.. po kokio baliuko, jei jis būna dėmesio centre arba šiaip tik pasyvus stebėtojas - vakare susišnekėt negaliu doh.gif

2. oj, jos gi tik nuo temperatūros ir skausmo... vengiu ir aš jas naudot, nebent po skiepo temperatūra užkyla unsure.gif

QUOTE(K06 @ 2008 05 18, 00:03)
1. sveikos mamikes, baiges mano kompui ,,karantinas" ir vel galiu skaityti musu skyreli

2. Fixa, kaip Igno sveikata? daret kokius tyrimus? kada pas gydytojus?

1. labukas, džiugu, kad sugrįžai friends.gif

2. tfu tfu tfu, viskas gerai. auga bambiziukas, naujus garsus mokosi skleisti, burzgia, liežuvį rodo ir šiaip aktyvistas biggrin.gif žaislai visi atsibodo doh.gif labiausiai patinka mano telefonas, televizoriaus pultelis ir panašiai....

vartosi dar tik į dešinę pusę ant pilvo, o į kairę vis dar ne... nuo pilvo irgi dar neapsiverčia ant nugaros, bet masažistė sakė, kad nereikia skubint - kada norės tada ir atsivers biggrin.gif

bet vat... vakar nežinau kokiu būdu, prie manęs jis sugebėjo nuo lovos nukrist verysad.gif sekundei nusisukau pasiimti kelnių, šalia manęs gulėjo ir tik - bumpt doh.gif kaip išsigandau... vargšiukas su dantukais lūpytę prasiskėlė unsure.gif gerai, kad lova žema ir ant kilimo bumtelėjo doh.gif bet šiandien jau viskas gerai. o jau taip galvojau, kad savo vaiką išsaugosiu nuo kritimo doh.gif

pas Puziną važiuojam birželio 30 d., Žmonytė irgi tada bus - tai mini meetą padarysim biggrin.gif gal prisijungsi? rolleyes.gif

o kada jus guldo?
Atsakyti
Sveikos. Daznai paskaitau jusu susirasinejimus. Ir man kilo keletas klausimu. Jus kazkaip daznai lankotes pas gydytojus. o kodel? Mano Tomuko vienas inkstas multicistinis. Tai mes ligoninej gulejom po gimimo,o dabar buvom penktdini pas Biliu. Tai sake,kad gyventi ir niekuo nesirupinti. O pasirodyti tik po gero gero pusmecio. O kodel jus taip daznai tikrinates?
Atsakyti
QUOTE(skirmute @ 2008 05 18, 17:44)
O kodel jus taip daznai tikrinates?

mum santariskese sake po 2 apsilankyti pas urologa, bet vaziuosim realiai po 4, nes anksciau as nenorejau, šiaip daktarė mažiaus sprendžia kada ir ką daryti.
Atsakyti
QUOTE(skirmute @ 2008 05 18, 17:44)
Sveikos. Daznai paskaitau jusu susirasinejimus. Ir man kilo keletas klausimu. Jus  kazkaip daznai lankotes pas gydytojus. o kodel? Mano Tomuko  vienas inkstas multicistinis. Tai mes ligoninej gulejom po gimimo,o dabar buvom penktdini pas Biliu. Tai sake,kad gyventi ir niekuo nesirupinti. O pasirodyti tik po gero gero pusmecio. O kodel jus taip daznai tikrinates?

labas skirmute,
kiek amziaus tavo maziukas? ar jo kitas inkstukas sveikas? ar netyre jusu del refliukso sveikam inkstuke? danai prie multicistinio inksto buna ir refliuksas sveikajame, bent jau mus todel ir daznai konsultuoja, kad sektu sveiko inksto veikla, daro echoskopija (kas 2 men) ir matuoja geldeles, ziuri ar nesiplecia sveikasis inkstukas, musu mazius turi 2-3 laipnsio refliuksa sveikajame inkste. O kito inksto nera, tik cistos. kadangi esam tokie ,,zmogeliukai" tai kazkaip mums dazniau ir reikia vazineti tikrintis.
Papildyta:
QUOTE(Fixa @ 2008 05 18, 11:00)

o kada jus guldo?

mus guldo birzelio 11d.
o jus tik konsultacijai vaziuosit 06.30d.?
Atsakyti
QUOTE(K06 @ 2008 05 19, 14:37)
o jus tik konsultacijai vaziuosit 06.30d.?

taip smile.gif

parašyk kada kai netingėsi išsamiau apie refliuksą g.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveikos. Mano Tomui siandien suejo trys menesiai. Kai po gimdymo mus nusiunte i Santariskes,tai ten gyd.Cekuolis su keliom bobikem:) padare inkstu echo ir linksmai pasake:gyvenkit ramiai. Paskui i palata atejo gyd.Bilius ir pasake:siai dienai nieko nereikia daryti,tik sekti,gal neveikiantis inkstas sunyks... Ta pati abu sie gydytojai pasake ir penktadieni,kai lankemes. O pas jus kokie inkstai-multicistiniai ar policistiniai? Man sake,kad tik pavadinimas panasus,o ligos-skirtingos. Be to as savo Tomui samdau privacia gydytoja,kuri atvyksta i namus ne tik apziureti,pasverti,pamatuoti,bet ir skiepus namie darys(dar nedarem),ir krauja ims namie,ir siuntimus,kur reikia be jokiu problemu paraso... As ja labai pasitikiu,nes ja rekomendavo ne viena mama.Ir visos labai patenkintos.
Atsakyti