Įkraunama...
Įkraunama...

Mamos ir anytos:padeda ar trukdo?III

smile.gif+2012 05 14, 18:53-->
QUOTE(Bridz smile.gif @ 2012 05 14, 18:53)
Nemegstu savo anytos ir visokiais budais stengiuosi isvengti kelioniu pas ja. Nepatinka man jos poziuris I vaikus, savo busimo vaikelio tikrai neketinu jai palikti, net ir tadf kai paaugs, nera ko, kad klausytusi ir mokintusi kaip kaimo paskalas nesiot

Mano anyta irgi jei ka pasakai ,tai kita diena jau puse miesto zino doh.gif doh.gif doh.gif ,tai per savo drauges taip ir neaplanko musu ,uzimtumas 100 % -tinis doh.gif
Atsakyti
Man uztekdavo anytos apsilankymo musu namuose mazytei gimus doh.gif vis komentuodavo tai tavo pienas per skystas,nutrauk ir duok misini,nes vaikas badauja,mazei buvo naujagimiu gelta,tai sako ,,uzklok ja raudona antklode,pamatysi praeis''ir vis stebejosi kaip cia as naujagimes ant pagalves neguldau umn.gif zodziu mes kai kartu,tai kaip suo su kate schmoll.gif
Atsakyti
Po pirmo anytos apsilankymo gimus vaikučiui, tiesiai šviesiai pasakiau kad atvažiavote į svečius tai elkitės kaip svečiuose ax.gif Nes jau nebežinojo prie ko galima dar prisikabinti, tai net lipdavo nat kėdės kad pasižiūrėtų ar ant sekcijos nėra dulkių doh.gif Toks jausmas, kad aš turiu ne su poros mėnesių leliuku sėdėt ir juo rūpintis, o lakstyt po namus ir žiūrėt kur ten kokia dar dulkė likusi g.gif
Labai gerai viską suprato, ir dabar viskas "savo vietoje" biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(jauna mamytė @ 2012 05 27, 16:55)
Po pirmo anytos apsilankymo gimus vaikučiui, tiesiai šviesiai pasakiau kad atvažiavote į svečius tai elkitės kaip svečiuose  ax.gif  Nes jau nebežinojo prie ko galima dar prisikabinti, tai net lipdavo nat kėdės kad pasižiūrėtų ar ant sekcijos nėra dulkių  doh.gif  Toks jausmas, kad aš turiu ne su poros mėnesių leliuku sėdėt ir juo rūpintis, o lakstyt po namus ir žiūrėt kur ten kokia dar dulkė likusi g.gif
Labai gerai viską suprato, ir dabar viskas "savo vietoje"  biggrin.gif

o jetau, na ir is kur tokiu buna anitu, susipyke su protu ne kitaip doh.gif
Atsakyti
QUOTE(jauna mamytė @ 2012 05 27, 17:55)
Po pirmo anytos apsilankymo gimus vaikučiui, tiesiai šviesiai pasakiau kad atvažiavote į svečius tai elkitės kaip svečiuose  ax.gif  Nes jau nebežinojo prie ko galima dar prisikabinti, tai net lipdavo nat kėdės kad pasižiūrėtų ar ant sekcijos nėra dulkių  doh.gif  Toks jausmas, kad aš turiu ne su poros mėnesių leliuku sėdėt ir juo rūpintis, o lakstyt po namus ir žiūrėt kur ten kokia dar dulkė likusi g.gif
Labai gerai viską suprato, ir dabar viskas "savo vietoje"  biggrin.gif

na ir raganaites tos anytos lotuliukas.gif as dar nepagimdziau bet savaja jau seniai i vieta esu pastacius,tai ji prisibijo manes siek tiek,nes zino kad tikrai atgal kazka pasakysiu,o kai bus lelius tai net nebando man kazka aiskinti schmoll.gif bus ismesta uz duru. Dauguma mes nemegstam savo anytu,bet as suprantu del ko,gi neateinam i ju namus ir nepradedam reguliuoti kaip gyventi,kaip elgtis ir t.t. pacios prisipraso.Tikiuosi mano mama man taip pat nereguliuos kaip man elgtis su savo vaiku,ir kaip gyventi,nors dar iki pat siolei nesu isgirdusi is jos nei vieno komentaro,pataria ir viskas daugiau nebekartoja smile.gif
Atsakyti
QUOTE(imdigo @ 2012 05 31, 13:55)
na ir raganaites tos anytos lotuliukas.gif  as dar nepagimdziau bet savaja jau seniai i vieta esu pastacius,tai ji prisibijo manes siek tiek,nes zino kad tikrai atgal kazka pasakysiu,o kai bus lelius tai net nebando man kazka aiskinti schmoll.gif  bus ismesta uz duru. Dauguma mes nemegstam savo anytu,bet as suprantu del ko,gi neateinam i ju namus ir nepradedam reguliuoti kaip gyventi,kaip elgtis ir t.t. pacios prisipraso.Tikiuosi mano mama man taip pat nereguliuos kaip man elgtis su savo vaiku,ir kaip gyventi,nors dar iki pat siolei nesu isgirdusi is jos nei vieno komentaro,pataria ir viskas daugiau nebekartoja smile.gif

Uz duru ismestum vyro mama, virsune iki ko dasigyvenom
bigsmile.gif
Na anyta nekomanduoja, nes nebendraujam po kai kuriu jos zbytku. as tai jau viska pamirsau ir bendrauciau, bet ji manes nekencia thumbup.gif
o mano mama tai buvo kuri laika isdurnejusi, bet dabar jau gerai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(wixxxx @ 2012 06 03, 14:44)
Uz duru ismestum vyro mama, virsune iki ko dasigyvenom
bigsmile.gif
Na anyta nekomanduoja, nes nebendraujam po kai kuriu jos zbytku. as tai jau viska pamirsau ir bendrauciau, bet ji manes nekencia thumbup.gif
o mano mama tai buvo kuri laika isdurnejusi, bet dabar jau gerai 4u.gif

o kas čia tokio? aš MB buvau pasakius jai pradės komanduoti greit apsilankimas baiksis, tai gal jis ja perspėjo, nes nieko nesakė, tik nusistebėjo, kad mano vaikas kažkoks keistas, nes 3 mėn.o dantu dar neturi, kaip kiti gimsta su dantim
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nikutė: 03 birželio 2012 - 14:22
QUOTE(Nikutė @ 2012 06 03, 14:21)
o kas čia tokio? aš MB buvau pasakius jai pradės komanduoti greit apsilankimas baiksis, tai gal jis ja perspėjo, nes nieko nesakė, tik nusistebėjo, kad mano vaikas kažkoks keistas, nes 3 mėn.o dantu dar neturi, kaip kiti gimsta su dantim

Tai viskas jug normaliai, issilavine ir kulturingi zmones nuolat taip turetu elgtis, jokios pagarbos, nieko thumbup.gif
net as savosios ziezulos uz duru neismeciau, nors buvo uz ka biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(wixxxx @ 2012 06 03, 15:35)
Tai viskas jug normaliai, issilavine ir kulturingi zmones nuolat taip turetu elgtis, jokios pagarbos, nieko thumbup.gif
net as savosios ziezulos uz duru neismeciau, nors buvo uz ka biggrin.gif

tai jai abi kulturingos, išsiauklėjusios tai niekas už duru ir nemestu, bet jai anyta atejus tik sugeba komanduoti, pastabas reikšti ir t.t. tai reikia tyleti ir leisti ant galvos lipti?
Atsakyti
Na, skaitau skaitau... sutinku, kad yra dalis žmonių (tarp jų ir anytų), kurie sunkiai pakenčiami dėl savo charakterio. Bet didžioji dalis marčių nemėgsta anytų "iš principo", kad ir ką jos (ne)darytų. doh.gif Tik mamytės, kurios auginat berniukus, pagalvokit, kad po kokių 25 ar 30 metų jūs pačios būsit anytos biggrin.gif ir galbūt jus jaunos marčios išprašys iš namų už tai, kad kažko paklausėt ar pamokinot jauną mamą, kuriai pasirodys, kad jūs kišatės į ne savo reikalus 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Nikutė @ 2012 06 03, 15:30)
tai jai abi kulturingos, išsiauklėjusios tai niekas už duru ir nemestu, bet jai anyta atejus tik sugeba komanduoti, pastabas reikšti ir t.t. tai reikia tyleti ir leisti ant galvos lipti?

Visada galima rastvcivilizuota buda manau. Pvz kaip manoji, isvadino mane visaip, vaika invalidu, namai musu pagal ja is vis kosmaras, ir po viso to atejo manes su gimtadieniu pasveikint, tai vyras net anksciau i darba isejo, tai pati susiprato labai greitai iseiti, ir nereikejo man nieko mest niekur thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Amade @ 2012 06 04, 06:43)
Na, skaitau skaitau... sutinku, kad yra dalis žmonių (tarp jų ir anytų), kurie sunkiai pakenčiami dėl savo charakterio. Bet didžioji dalis marčių nemėgsta anytų "iš principo", kad ir ką jos (ne)darytų.  doh.gif Tik mamytės, kurios auginat berniukus, pagalvokit, kad po kokių 25 ar 30 metų jūs pačios būsit anytos  biggrin.gif ir galbūt jus jaunos marčios išprašys iš namų už tai, kad kažko paklausėt ar pamokinot jauną mamą, kuriai pasirodys, kad jūs kišatės į ne savo reikalus  4u.gif

cia ir yra esme-kad po n metu pacios busim anytos,uosvienes... ir mum gal protelis susisuks.
Atsakyti