Įkraunama...
Įkraunama...

Ar tikrai yra kažkas trečias?

QUOTE(kastone2009 @ 2012 02 13, 14:47)
aš mąsčiau visus variantus. Kaip kalbėtis jei jis nekalba ta tema ? kažkada kai būdavome apsipykę, sakaiu, kad jei kas pasikeis sakyk, pasuksim į skirtingas puses be pykčių ir apgaulės. kaip įsitikinti kad tai nėra rimta ? statyti kameras namuose ? vaikiška, klausi kaip suaugusio nieko nesako.
kažkokia neviltis verysad.gif

Jei nesako, tai nenori prarasti tave. Tada, gal geriau nelysti/netardyti, nes taip galima sugadinti santykius. Pati sakei, kad jei kas pasuksit skirtingais keliais, va gal to jis ir bijo. Suprantu, kaip ta nezinomybe kamuoja, bet kai suzinai kazka daugiau, tai ne ka maziau sudinai buna. Tiesiog gyvenk, rupinkis daugiau savim, pamastyk, kas butu jeigu butu. Paanalizuok situacija. Ir nelysk daugiau su klausimais. Jis pats susirupins kur dingo tavo smalsumas. Nesakau, kad turi vaidinti linksma, bet atsitrauk nuo jo truputi. Pakeisk savo laisvalaikio grafika. Na, nezinau ka daugiau patarti. Beje, kur mamku bataljonas, ko neateina komentuoti? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(virga @ 2012 02 13, 13:02)
Tada, gal geriau nelysti/netardyti, nes taip galima sugadinti santykius.

o dabar santykiai turbut stiprinami biggrin.gif

jooo,tylekim ir ne duok dieve neuzkabinkim karalaicius lotuliukas.gif

Atsakyti
Na, va jau atejo. Afroditte, ko tokia pikta is pat ryto? Beje, mano vyro kelioniu kosmetickoj irgi guli prezikas. Jau seniai, dar kai susipazinom gulejo. Nenaudoja, gal isejes is datos? biggrin.gif
Papildyta:
Gi sake, kad myli, tai ka issidraskyti, po to vel gyventi? Tai tada geriau skirtis is karto. biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo virga: 13 vasario 2012 - 13:15
QUOTE(virga @ 2012 02 13, 13:08)
Na, va au atejo. Afroditte, ko tokia pikta is pat ryto? Beje, mano vyro kelioniu kosmetickoj irgi guli prezikas. Jau seniai, dar kai susipazinom gulejo. Nenaudoja, gal isejes is datos?  biggrin.gif
Papildyta:
Gi sake, kad myli, tai ka issidraskyti, po to vel gyventi+ Tai tada geriau skirtis is karto.  biggrin.gif

nepikta,bet temos kai zinoma,faktai panosej ir bijoma kuiliui pasakyti zodi-mane biesina lengvai sakant doh.gif

tai jusu prezikai guli ten,o cia kaip suprantu ne ju buvo..
ne nu aisku galim versiju prikurt daug,isedo draugas,jam iskrito,siaip ikrito,uznese vejas,pugos lotuliukas.gif

oij ko tik neismasto moterys,kai bijo diedui zodi pasakyt lotuliukas.gif

Atsakyti
QUOTE(Paradoksualė @ 2012 02 13, 14:13)
nepikta,bet temos kai zinoma,faktai panosej ir bijoma kuiliui pasakyti zodi-mane biesina lengvai sakant  doh.gif

ne nu aisku galim versiju prikurt daug,isedo draugas,jam iskrito,siaip ikrito,uznese vejas,pugos  lotuliukas.gif

oij ko tik neismasto moterys,kai bijo diedui zodi pasakyt  lotuliukas.gif

Man irgi keista, kaip bijoma "pažeisti" vyrus, sugadinti sugadintus santykius.
Juk viskas aiškiau negu aišku. Gyventi lyg stručiui į smėlį galvą sukišus, negalėčiau
Atsakyti
QUOTE(Paradoksualė @ 2012 02 13, 15:13)
nepikta,bet temos kai zinoma,faktai panosej ir bijoma kuiliui pasakyti zodi-mane biesina lengvai sakant  doh.gif

ne nu aisku galim versiju prikurt daug,isedo draugas,jam iskrito,siaip ikrito,uznese vejas,pugos  lotuliukas.gif

Na, soke ji dar. O, ka daryti su atsakymu, jei jis teigiamas? Ar ji tai nori/gali isgirsti. Manau tam reikia laiko. Issidraskyti galima greitai, ir i kitas rankas atiduoti vyra irgi galima greitai. Klausimas ar ji to nori?
Atsakyti
QUOTE(virga @ 2012 02 13, 14:08)
Na, va jau atejo. Afroditte, ko tokia pikta is pat ryto? Beje, mano vyro kelioniu kosmetickoj irgi guli prezikas. Jau seniai, dar kai susipazinom gulejo. Nenaudoja, gal isejes is datos?  biggrin.gif
Papildyta:
Gi sake, kad myli, tai ka issidraskyti, po to vel gyventi? Tai tada geriau skirtis is karto.  biggrin.gif

Myli ir skaudina?
Atsakyti
QUOTE(virga @ 2012 02 13, 13:21)
Na, soke ji dar. O, ka daryti su atsakymu, jei jis teigiamas? Ar ji tai nori/gali isgirsti. Manau tam reikia laiko.

jis ir taip teigiamu teigiamas..jau nieko naujo ji nesuzinos.sedet ir laukt kazko.. o tai cia sprendimas ..
ne nu bukim atviros,ar man vienai cia atrodo taip lotuliukas.gif

sokas ne sokas.. veliau pasokuos.. dabar reik remti kol yra irodymu,nes viena klaida ir jis tures oficialu zmonos leidima duotis toliau,nes uz bloga elgesi nebuvo nuobaudos tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Paradoksualė @ 2012 02 13, 12:59)
diedas dulkina kitas (prezervatyvo dezute tuscia) balionu juk nepute ar pute kaip galvojat? ,o jus svarstot variantus kaip uzklaust ponulio kad jam geriau butu  doh.gif
snukin uzvanoti ir prabils..

per silpna fiziškai, jis dvigubai stipresnis ir aukštesnis, beto užima aukštas pareigas, jei nuskausminti tai noriu tyliai tai padaryti, kad cyptų po to, tik nerandu tokio būdo g.gif jau seniai galvojau vožtelti, bet ranka nekilo. Nu gal ir kvaiša, nu bet jaučiuosi nesaugi, butas banko, mokam paskolą, darbas mano laikinas, viena pragyvenčiau, bet kur, mama po operacijos jos nervuoti nenoriu, sesuo nesčia pasitarti negaliu. **** ot pozicija. o jam kas jam lengva gyventi, jis ramus.
Papildyta:
QUOTE(Paradoksualė @ 2012 02 13, 13:13)

nebijau pasakyti, tik nerandu tokių žodžių kurie tiktų. keiktis nenoriu, kam man nervuotis, noriu jam šoką įvaryti, kad kažką susmąstytų, kad jo minutės lakstymo išseko ir kad aš pasiryžusi jį mesti. Bijau tik vieno - kaip gyvensiu viena?
Atsakyti
QUOTE(kastone2009 @ 2012 02 13, 13:41)
Bijau tik vieno -  kaip gyvensiu viena?

va tuom viskas ir pasakyta..

nors neduokit vyrui suprast kad bijote.. nes tada pagarbos nebebus isvis jums.. tokiu zmoniu neimanoma gerbti.. schmoll.gif "plintusai" tokie..uzlipi,o jie dar ir atsipraso..
Atsakyti
QUOTE(Molė @ 2012 02 13, 15:21)
Myli ir skaudina?

Autore rase, kad myli vyra, tai taip ir gavosi, kad nesukonkretinau.

Ai, merginos, lengva kirsti saka ant kurios sedi. Autore, dar sedi ant tos sakos.
As, kai suzinojau apie savo dieda, tai ta pacia minute susikroviau cemodanus. Bet....taip ir neisejau. Perstaciau prioritetus ir nesigailiu. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Paradoksualė @ 2012 02 13, 13:47)

nors neduokit vyrui suprast kad bijote.. nes tada pagarbos nebebus isvis jums.

oi ne, jis suorato kad aš pykta, ryte palydėjau į darbą, prašė pabučiuoti, bet atstūmiau, eik eik darban ... visuje aš pykta kaip žiežula, bet va tokią akimirką bac ir negaliu rėkti doh.gif visko gyevnimo buvo, labai baisių akimirkų likdavau šaltakraujė o vakar kažkaip nesugebėjau g.gif
Atsakyti