Įkraunama...
Įkraunama...

Ar tikrai yra kažkas trečias?

QUOTE(virga @ 2012 02 13, 13:50)
Autore, dar sedi ant tos sakos.
As, kai suzinojau apie savo dieda, tai ta pacia minute susikroviau cemodanus. Bet....taip ir neisejau. Perstaciau prioritetus ir nesigailiu.  biggrin.gif

tai nereik eiti,bet tyleti ir laukti kazko doh.gif ko? kol diedas apsispres?
jis gi pajus kad galima ,o tada jau nesustabdysi niekaip.. iskart reik remti ir kalbetis..
nekalba blyn jis.. aukstas,storas,plonas,bijau doh.gif .. a jus moterys lepses,gluses is manu koses??? nu kaip pikta man.. lotuliukas.gif

Papildyta:
QUOTE(kastone2009 @ 2012 02 13, 13:53)
prašė pabučiuoti, bet atstūmiau,  eik eik darban ...

ne nu paprasti jie lotuliukas.gif duok bucki lotuliukas.gif a nakti seksiuko neprase lotuliukas.gif

Atsakyti
QUOTE(Paradoksualė @ 2012 02 13, 13:53)
tai nereik eiti,bet tyleti ir laukti kazko  doh.gif ko? kol diedas apsispres?
jis gi pajus kad galima ,o tada jau nesustabdysi niekaip.. iskart reik remti ir kalbetis..
nekalba blyn jis.. aukstas,storas,plonas,bijau  doh.gif .. a jus moterys lepses,gluses is manu koses??? nu kaip pikta man..  lotuliukas.gif

jei turėčiau patovų darbą, kaip Dieve myliu, jo lagaminai stovėtų šalia buto. Negaliu rizikuoti, nes finansiškai nestabili esu dabar. Jis manau tą jaučia ir gali pasinaudoti, na vakaro laukiu, žiūrėsim ką jis kalbės, neduok dieve negrįš, oi tada sprogsiu....mad.gif rašysiu į čia ir kurios vyras važiuos keisti spyną arba reiks kaimyną kokį griebti g.gif

velniava ko mama neįrašė į apsigynimo kursus, groti pianinu moku, mušti į tinkamą vietą ne. ot doh.gif
Atsakyti
Nezinau, kaip kam veikia. Bet, jei esi svarbi vyrui, tai manau tylejimas, atsitraukimas daugiau naudos duoda, nei isterikos.
Ir neatstumciau, pabuciuociau, kaip visada, bet savo daryciau. Atsitraukciau, neklausineciau, nesidomeciau. Apsimesciau, kad man tai visai neidomu. Nekovosiu uz santykius nagais, dantim. Tegul jis geriau pasveria ka prarasti gali. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(virga @ 2012 02 13, 14:01)
Ir neatstumciau, pabuciuociau, kaip visada, bet savo daryciau. Atsitraukciau, neklausineciau, nesidomeciau. Apsimesciau, kad man tai visai neidomu.

o as uzmusciau,uzkasciau,atkasciau ir vel uzkasciau.. lotuliukas.gif

kiekviena turim atrasti sau tinkama varianta,bet tik netylejimas ir susitaikymas..
ne siukslynej mus rado mirksiukas.gif
skaudes bet kokiu atveju,ar tyla pasirinksi,ar rekima ar ignoravima.. fakto nepakeisi,vaizdu neistrinsi,o gyvent reikia? tik ne taip kaip jie diktuoja schmoll.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Paradoksualė: 13 vasario 2012 - 14:04
QUOTE(virga @ 2012 02 13, 14:01)
Nezinau, kaip kam veikia. Bet, jei esi svarbi vyrui, tai manau tylejimas, atsitraukimas daugiau naudos duoda, nei isterikos.
Ir neatstumciau, pabuciuociau, kaip visada, bet savo daryciau. Atsitraukciau, neklausineciau, nesidomeciau. Apsimesciau, kad man tai visai neidomu. Nekovosiu uz santykius nagais, dantim. Tegul jis geriau pasveria ka prarasti gali.  biggrin.gif

na negalėjau pabučiuoti, čia jau mano išdidumas išlindo, jei būtų bent kiek aiškinesis, pasakęs kažką, o čia tyla. kaip tai suprasti, nes gaunasi dabar kad aš labiau stengiuosi nei jis, man rūpi kodėl, o jam pofig. ryte aš paskambinau ar mašina užsivedė, jis vėliau atskambijo kad sniego yra, kad būčiau atsargi. tai lyg rūpiu ? bet po to nė vieno skambučio per dieną ... jaučiuosi kaip musė barščiuose, nežinai ar skęsi ar kas ištrauks blink.gif
Atsakyti
QUOTE(kastone2009 @ 2012 02 13, 14:08)
tai lyg rūpiu ?

eikit peklon lotuliukas.gif siaudo griebiates..
pirma su savim paatviraukit? ar tenkintu sis variantas,vyras eina per kitas ,bet lieka su jumis? tenkina? tada gyvenkit ir maziau lyskit i kompa,telefona ir i masina seskites pries tai paprasius apziureti jo kad nebutu palikta pedsaku drinks_cheers.gif
a jei netenkina-imkite i rankas reikala.
Atsakyti
QUOTE(Paradoksualė @ 2012 02 13, 16:04)
o as uzmusciau,uzkasciau,atkasciau ir vel uzkasciau..  lotuliukas.gif

kiekviena turim atrasti sau tinkama varianta,bet tik netylejimas ir susitaikymas..
ne siukslynej mus rado  mirksiukas.gif
skaudes bet kokiu atveju,ar tyla pasirinksi,ar rekima ar ignoravima.. fakto nepakeisi,vaizdu neistrinsi,o gyvent reikia? tik ne taip kaip jie diktuoja  schmoll.gif

Jei tai pades, tai ok!

Kiekviena turim atrasti kas tinka musu santykiuose. Tylejimas, nebutinai susitaikymas. Kartais jis turi didesne galia. biggrin.gif
QUOTE(kastone2009 @ 2012 02 13, 16:08)
na negalėjau pabučiuoti, čia jau mano išdidumas išlindo, jei būtų bent kiek aiškinesis, pasakęs kažką, o čia tyla. kaip tai suprasti, nes gaunasi dabar kad aš labiau stengiuosi nei jis, man rūpi kodėl, o jam pofig.  ryte aš paskambinau ar mašina užsivedė, jis vėliau atskambijo kad sniego yra, kad būčiau atsargi. tai lyg rūpiu ? bet po to nė vieno skambučio per dieną  ... jaučiuosi kaip musė barščiuose, nežinai ar skęsi ar kas ištrauks  blink.gif

Pati save istrauksi. Savo vyra pazysti geriau, tai zinai koki pasirinksi kelia.
Bet, vyrai supranta, kad prarado moteri, kai randa tuscia spinta. O, iki to, skambus zodziai: Negyvensiu, iseisiu, uzmusiu ju nepasiekia. biggrin.gif

Atsakyti
QUOTE(virga @ 2012 02 13, 14:26)

Tylejimas, nebutinai susitaikymas. Kartais jis turi didesne galia. 

o taip tikrai didesne,tavo sveikatos kaina.. migrena ir pakrike nervai -dovanele uztikrinta drinks_cheers.gif

nors kitu atveju pagalvojus,jei jau vyras apsisprende ragauti kitas dziundzes-tai matyt ne per diena .. gal del to ir nekalba apie tai,sprendimo jo nepakeis niekas cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Paradoksualė @ 2012 02 13, 16:30)
o taip tikrai didesne,tavo sveikatos kaina.. migrena ir pakrike nervai -dovanele uztikrinta  drinks_cheers.gif

nors kitu atveju pagalvojus,jei jau vyras apsisprende ragauti kitas dziundzes-tai matyt  ne per diena .. gal del to ir nekalba apie tai,sprendimo jo nepakeis niekas  cool.gif

Ar tylejimas, ar isterikos sveikatos nepriduos. drinks_cheers.gif
Nezinau, ka autore nusprendus. Nes jei nori gyventi su vyru, o vyras nori ragauti dziundes, tai barniai ji tik labiau pastumes i tos dziundes glebi.
Jei nusprende skirtis, tai isterikos irgi nepades. Keicia spyna siandien, be jokiu aiskinimusi ir veliava i rankas vyrui. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(virga @ 2012 02 13, 14:42)
Keicia spyna siandien, be jokiu aiskinimusi ir veliava i rankas vyrui.  biggrin.gif

vo.. cia man tiktu.. bucki duociau ryte,o vakare savo skudurus rastu uz duru..
apsisprestu laaabai greitai manau i kokia puse sukti ryt biggrin.gif

Atsakyti
Kartą ir aš stipriai susipykau su saviškiu. Tuo metu visiškai neturėjau pajamų, tačiau išeiti buvau pasiryžusi bet kur, nors ir po tiltu. Realiai tai rasčiau kažką, pas ką galėčiau pernakvoti kelias dienas ir sugalvoti, kaip išgyventi, kol užsidirbsiu. Išeiti neprireikė, susitaikėm tą pačią dieną - nei nervingų dienų, nei ašaromis aplaistytų naktų. Neįsivaizduoju, kaip gyvenčiau tokioj situacijoj, kai vyras akivaizdžiai apsimelavęs, o reikia tylėti kaip pelei, nes baisu. Na tarkim net jei ir ištylėsi, išverksi, praeis viskas, vyras gal net mes meilužes (nors realiai pagalvojus, kam tą daryti - šviežiena, dega kūnas, oj). O kas toliau? Prisiminsi, kaip kentėjai, kaip tylėjai, kaip buvai skuduras pati prieš save, ar nenukentės savivertė? Kaip ją atstatyti reikės - ieškant irgi meilužio ar užteks nueiti į grožio saloną? biggrin.gif Laikykitės kaštone ir gerai pagalvokit, ko norit, kokia jūs.
Atsakyti
QUOTE(Paradoksualė @ 2012 02 13, 14:18)
eikit peklon  lotuliukas.gif siaudo griebiates..

manęs daug kas netenkina, bet pirmiau reik pamatuoti o tik tada kirpti mirksiukas.gif
Atsakyti