Įkraunama...
Įkraunama...

Ar tikrai yra kažkas trečias?

QUOTE(romaievamatilda @ 2012 02 14, 13:00)
Nu sikart Moonte super. Nuo a iki z. Pritariu visom keturiom ir ausytes krutinu biggrin.gif

Sekmes kastone 2009@, bukit nugaletoja drinks_cheers.gif

Dekui flirt.gif
Atsakyti
Didžiąja dalimi sutinku su Monte.
Paaiškinsiu ,kodėl .Šiaip jau moterys mažai žino apie vyrus ir nelabai stengiasi jų perprasti kaip gal būt ir atvirkščiai.
Vyrai savo gyvuliška prigimtimi yra monogamiški. Visi. Gavę moterį ir su ja praleidę medaus mėnesį(metus) ir šeimai perėjus į buitinį lygį, pasąmonėje jaučiasi atlikę savo misiją ir perkelia savo fantazijas kitur.Dalis tenkinasi tik fantazijomis ,kita dalis imasi realių žygių.Deja taip yra sutvarkyta gamtos ir instiktas labai dažnai nugali protą.
Šiaip jau vyrui seksas užima smegenyse labai svarbią vietą.Labai.
Visa tai moteriai reikia paprasčiausisi išnaudoti (savo reikmėm) Kaip tai daryti? Ogi tuo metu kai vyras jumis pasisotino ir žvalgosi į kairę ,turite priversti į jus pažvelgti iš kito taško ir tarsi pamatyti jumyse kitą moterį, t.y priversti vyrą jus įsimylėti.Iš naujo Keista ? Aš savo žmoną esu įsimylėjęs šimtus kartų ir dabar ją aistringai myliu lygiai taip pat kaip ir prieš 25 metus.Pas mane tokia sėkminga laimingo šeimyninio gyvenimo formulė .Šeimyninės laimės kreivė turi pulsuoti.
Kaštonei. Jeigu jūsų vyras nenori pokalbių parašykite jam ilgą laišką (su lyriniais nukrypimais),žinoma supykite,labai gerai ,kad nebučiavote ,jis jus išbučiuos nuo galvos iki kojų(po to kai įsimylės smile.gif) Raskite silpnas savo vyro vietas ir kaip sakiau priverskite į jus pažvelgti iš kito taško.Tas pora dienų kai pyksite būkite erotiška,bet pikta,į SMS atsakinėkite trumpai ,valgyt negaminkite ,ir darbo grįžkite vėliau,kaip minėjo Monte sukelkite lengvą pavydą. Čia tik mano scenarijus,darykite kaip jums geriau atrodo ,bet kažką darykite. Prisiminiau kaip prieš kelis metus žmona su bendradarbėmis turėjo vakarėlį bare, gaunu SMS :"atvažiuok parsivežti ,nes visą vakarą šokdino toks vyrukas ,dabar nori ,kad važiuočiau pas jį" Tai žinokit po to dvi savaites žmonos nepaleidau iš glėbio,žiauriai užpavydėjau.
Taip ,kad kas liečia meilę jūs ,moterys, esate stiprioji lytis ,tą išnaudokite.
Aišku yra ir kitas variantas kaip dauguma čia siūlo - išrikiuoti čemodanus prie durų ir tapti feministe.
Dar daug ką galėčiau prirašyti ,bet reikia dirbti...
Ir prie progos .Valentino dienos proga linkiu visoms mylėti,įsimylėti ir būti mylimomis.Myliu aš jus visas,ir nieko su savim negaliu padaryt...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rvl: 14 vasario 2012 - 12:45
QUOTE(rvl @ 2012 02 14, 13:36)

Labai ydomu skaityti ir is vyriskos perspektyvos ir man labai patinka kaip Jus destote mintis smile.gif
Atsakyti
QUOTE(rvl @ 2012 02 14, 13:36)
Ir prie progos .Valentino dienos proga linkiu visoms mylėti,įsimylėti ir būti mylimomis.Myliu aš jus visas,ir nieko su savim negaliu padaryt...

Dekui, dekui...
Ach oro_buckis.gif
Atsakyti
QUOTE(Moonte @ 2012 02 14, 12:19)

Sutinku su Paradoskuslia

lotuliukas.gif Moonte jau sventi..

Atsakyti
QUOTE(Paradoksualė @ 2012 02 14, 13:57)
lotuliukas.gif Moonte jau sventi..

Ups ir vel sutinku.
Itariu, kavos su brendziuku padauginau hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(Moonte @ 2012 02 14, 12:59)
Ups ir vel sutinku.
Itariu, kavos su brendziuku padauginau  hihihi.gif

thumbup.gif tada viskas gerai..
Atsakyti
Retai kada išpuola proga matyti tokią visapusišką susivienijimą group.gif
Šv. Valentinas stebuklus krečia ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Inntra @ 2012 02 14, 12:04)
butent...pakraipom uodega, pavizginam, GAL pavyks ir tingiai padulkins.... doh.gif / jusu nezemina tas faktas, kad jis turejo kitu, kad jus dalinates ji su kitom?

o iš kur žinoti dulkino kitas ar ne ? nepagautas ne vagis. jei net kalinių nesodina kol neįrodo, o čia tik foto. Jei norėti tai galima masę primąstyti, vogė, dulkino , turi tris vaikus, negaliu šokti į akis be įrodymų.

Atsakyti
QUOTE(Beržūna @ 2012 02 14, 14:12)
Retai kada išpuola proga matyti tokią visapusišką susivienijimą  group.gif
Šv. Valentinas stebuklus krečia  ax.gif

user posted image
Na ir kavutes visiem, svenciu proga mirksiukas.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(rvl @ 2012 02 14, 12:36)
Paaiškinsiu ,kodėl .Šiaip jau moterys mažai žino apie vyrus ir nelabai stengiasi jų perprasti kaip gal būt ir atvirkščiai.

Aišku yra ir kitas variantas kaip dauguma čia siūlo - išrikiuoti čemodanus prie durų ir tapti feministe.

*Tai vat, kad reik perprasti vyrus.
** sukrauti lagaminus pats lengviausias variantas, jį galiu atlikti bet kada.
***Ir Jus su Valentinuku 4u.gif Tik Mylėkite sąsają labiau mirksiukas.gif

Myliu dar savo vyrą, visgi netrumapi esam kartu, visko buvo ir mesti taip viska būtų per daug paprasta, norisi kovoti, gudrumu rolleyes.gif
Papildyta:
QUOTE(Moonte @ 2012 02 14, 13:19)

jamu brendžiuko biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(kastone2009 @ 2012 02 14, 13:23)
Myliu dar savo vyrą, visgi netrumapi esam kartu, visko buvo ir mesti taip viska būtų per daug paprasta, norisi kovoti, gudrumu  rolleyes.gif

Prie to vieningumo padūduosiu ir aš ta pačia gaida ax.gif

Pavyzdys iš gyvenimo: E. Kaniava su savo žmona kartu gyvena jau berods per pusamžį, ir kai jos paklausė - kur čia slypi paslaptis, ji atsakė: ogi reikia vyrą nuolatos nustebinti ir nebūtinai maloniai ax.gif

Gana sena ir gana vieša paslaptis, kad vyrui visada sunkiau puoselėti ištikimybę tai žmonai, kuri teikia tik laimę ir saldumą ax.gif ir kur kas lengviau iš akių neišleisti tos žmonos, kuri nuolatos jam įduria maža skausmo adatėle, prie šilto kavos puodelio ax.gif tai kaip druska, o kas yra mėsa be druskos - mes ir pačios gerai žimome.

Smagu, kad nesate išdidi kaip ožka ir dar smagiau, kad esate ori kaip katė ax.gif
Atsakyti