Kažko prisiminiau tokį veikėją, kuris įsimylėjo vuau vyresnę, su trim vaikais. Ir va tau. Pragyveno ana meilėj ir darnoj, užgyveno tris vaikus, ate, viso gero. Durnas tas vyras, nesugebėjo įžvelgt, kad žmonai stogas pačiuož, meilė... Ir tai tik viena istorija. Niekas neapsaugotas nuo meilės, aistros, net patys pačiausia "oi ne, niekada gyvenime". Nėra teisybės šiame sviete.
Bet, kita vertus, aš pvz, tikiu meile, laiko patikrinta, ir žaviuosi žmonėmis, kurie sugeba išlaikyti tą jausmą, būti patikimi ir nepaslysti, neišduoti. Tai yra nerealus dalykas.
QUOTE(rvl @ 2012 02 16, 18:46)
Kiek daug komentarų "kokie blogi tie vyrai" ir nei vieno klausimo "Kodėl?" ir nei vieno (beveik nei vieno) konstruktyvaus pasiūlymo,ką daryti ,kad taip nebūtų arba ko aš nepadariau .Jokiu būdu neteisinu tų ,kurių hobis moterų medžioklė.Bet ir nesmerkiu.Man tai būtų per daug laiko,pinigų ir galvos skausmo kainuojantis užsiėmimas.
Pats esu matyt iš tų 10-20 proc(mano vertinimu) .,kuriems užtenka ir žmonos .
Pats esu matyt iš tų 10-20 proc(mano vertinimu) .,kuriems užtenka ir žmonos .
Kodel blogi,tik kai vyras masto kita galvyte

Ir niekada nesakyk niekada

QUOTE(Subjektyvi @ 2012 02 16, 17:59)
na ir koks gi tas stažas?
Tai vat. Ir tokių visokių istorijų atrastume ne vieną. Jei žmogus nori, jam nesutrukdys niekas, ir visada atras progą greitukams ir ištiktukams
Tai vat. Ir tokių visokių istorijų atrastume ne vieną. Jei žmogus nori, jam nesutrukdys niekas, ir visada atras progą greitukams ir ištiktukams

11 metu ir per tuos metus mums teko tiek visko isgyvent, kad kiti turbut per savo 50 bendro gyvenimo metu neisgyvena. O rimti isbandymai santykiams nebutinai turi but kazkurio ejimas na lieva. Tad apie rozinius pukelius man nesnekek, vienintelis rozinis dalykas pas mane yra mano nagai

O jeigu zmogus nenores, tai nieko ir nebus. Moteri dar gali prievarta paimt, o vyra kaip isprievartaut kai nenori

QUOTE(ptashka @ 2012 02 16, 19:10)
Kažkodėl vyrai taip pasitiki savim ir savo protingumu, kad dažnai nė nepasivargina atsikratyti įkalčiais. Paskui bando mėkenti kažką panašaus į "čia ne mano, čia ne taip supratai, čia ne aš...".
O yra tokių, kurie nesivaržo draugų. Ir kaip tiems (neretai šeimos) draugams gyventi su tuo žinojimu, kaip žiūrėti žmonoms į akis ir vaidinti vaidmenis. Tai yra pasityčiojimas, bet tokių dalykų yra. Iki šiol negaliu žiūrėti į vieną trijų vaikų tėvą, jis kaip tėvas nerealus, ir kaip žmogus įdomus pakalbėti, bet jis nesivaržydamas demonstruodavo savo mergas draugams, visus šokiruodamas. Ir tai yra baisu.
QUOTE(Subjektyvi @ 2012 02 16, 19:15)
O yra tokių, kurie nesivaržo draugų. Ir kaip tiems (neretai šeimos) draugams gyventi su tuo žinojimu, kaip žiūrėti žmonoms į akis ir vaidinti vaidmenis. Tai yra pasityčiojimas, bet tokių dalykų yra. Iki šiol negaliu žiūrėti į vieną trijų vaikų tėvą, jis kaip tėvas nerealus, ir kaip žmogus įdomus pakalbėti, bet jis nesivaržydamas demonstruodavo savo mergas draugams, visus šokiruodamas. Ir tai yra baisu.
Na, man tai iškrypimas. Psichinis.
Itza, tai šaunu, kad jūsų santykiai tokie geri, patikrinti laiko. Bet tai jūsų santykiai. Prie ko čia kiti žmonės ir jų gyvenimai? Kokią teisę turi smerkti tai, ko nepatyrei ir, kaip jau rašiau, duok D nepatirti. Ne visoms moterims sekasi gyventi su patikimais vyrais. Jos nekaltos, kad taip įvyko, bent jau tam tikrais atvejais. Jei žinosi kur krisi, pasidėsi pagalvę.
QUOTE(rvl @ 2012 02 16, 18:05)
Labiausiai žmonos ima nerimauti, kai jų vyrai...
...TOP 20:
1. dovanoja papuošalų;
2. demonstruoja naujus triukus sekso metu;
3. tampa emocingesni;
4. dovanoja gėlių;
5. dovanoja saldainių ir šokolado;
6. tampa atidesni;
7. joms perka seksualius apatinius;
8. užsako romantišką savaitgalį dviems;
9. perka joms daugiau daiktų;
10. padeda namų ruošoje;
11. ima sakyti, kad labai myli;
12. atneša pusryčius į lovą;
13. sako daugiau komplimentų;
14. rašo daugiau sms žinučių;
15. ima dažniau šeimininkauti virtuvėje;
16. dažniau skambina;
17. labiau klauso;
18. dažniau prausiasi ar mirksta vonioje;
19. apleidžia TV pultelį;
20. dažniau apkabina.
...TOP 20:
1. dovanoja papuošalų;
2. demonstruoja naujus triukus sekso metu;
3. tampa emocingesni;
4. dovanoja gėlių;
5. dovanoja saldainių ir šokolado;
6. tampa atidesni;
7. joms perka seksualius apatinius;
8. užsako romantišką savaitgalį dviems;
9. perka joms daugiau daiktų;
10. padeda namų ruošoje;
11. ima sakyti, kad labai myli;
12. atneša pusryčius į lovą;
13. sako daugiau komplimentų;
14. rašo daugiau sms žinučių;
15. ima dažniau šeimininkauti virtuvėje;
16. dažniau skambina;
17. labiau klauso;
18. dažniau prausiasi ar mirksta vonioje;
19. apleidžia TV pultelį;
20. dažniau apkabina.
Vsio einu diedui raut kiausiniu...atitinka visi punktai

QUOTE(*Itza* @ 2012 02 16, 20:23)
Jūsų vyro diagnozė -chroniškas meilužis.!!!
QUOTE(Subjektyvi @ 2012 02 16, 18:17)
Itza, tai šaunu, kad jūsų santykiai tokie geri, patikrinti laiko. Bet tai jūsų santykiai. Prie ko čia kiti žmonės ir jų gyvenimai? Kokią teisę turi smerkti tai, ko nepatyrei ir, kaip jau rašiau, duok D nepatirti. Ne visoms moterims sekasi gyventi su patikimais vyrais. Jos nekaltos, kad taip įvyko, bent jau tam tikrais atvejais. Jei žinosi kur krisi, pasidėsi pagalvę.
O kas sako, kad cia autores smerkt atejau. Tiesio gmano poziuris i daug ka nesutinka, bet tai priestaravimas nuomonei/elgesio modeliui, o ne smerkimas. Ne man ja teist, ji savo gyvenimo seiminke. O ir as pati siandien galiu but laiminga, o po metu kitu gal sedesiu vienisiu klube...kas ty zino.. Po paskutiniu gyvenimo smugiu zinau tik tiek, kad gyvenimas yra ziaurus, gali planuot ir viska deliot iki tobulybes, bet kazkas is auksciau tik pasijuoks is to

Papildyta:
QUOTE(rvl @ 2012 02 16, 18:30)
Jūsų vyro diagnozė -chroniškas meilužis.!!!
Nu ir pasakykit jus man dabar, ka man su juo tokiu daryt???

***** tie požymiai
nebūčiau skaičius galvočiau kad mano neina o pasirodo...

to Itza
Nieko nedaryk ,naudok tuos visus simptomus savo reikmėm. Nes jeigu tu nesinaudosi,atsiras ,kas tą gėrį sugers,kurį skleidžia tas nepagydomas ligonis.
Nieko nedaryk ,naudok tuos visus simptomus savo reikmėm. Nes jeigu tu nesinaudosi,atsiras ,kas tą gėrį sugers,kurį skleidžia tas nepagydomas ligonis.
QUOTE(wit @ 2012 02 16, 18:34)
Visi jie vienodi.... Gyvates, kad jiems kiausinius sutrauktu