Įkraunama...
Įkraunama...

Ar tikrai yra kažkas trečias?

aš tai da mastau,kaip kaštone nori kalbetis o jis atsako dviems sakiniais,kaip cia realiai atrodytu,mazdaug-
radau tuščia preziku pakeli,jis tavo?
-ne,draugo.ainam i restorana?
gerai wub.gif

ir toliau sau gyvena,vakariene ruošia,uz rankyciu laikosi g.gif
Atsakyti
Kastonei giliai po...ui kitų nuomonė, ji dabar už rankučių susikabinusi restorane sėdi smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ulyja @ 2012 02 16, 21:00)
aš tai da mastau,kaip kaštone nori kalbetis o jis atsako dviems sakiniais,kaip cia realiai atrodytu,mazdaug-
radau tuščia preziku pakeli,jis tavo?
-ne,draugo.ainam i restorana?
gerai wub.gif

kažkas panašaus, manau.

QUOTE(ptashka @ 2012 02 16, 21:05)
Kastonei giliai po...ui kitų nuomonė, ji dabar už rankučių susikabinusi restorane sėdi smile.gif

ir galvoja kokia ji laiminga smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ulyja @ 2012 02 16, 20:00)

Taip, kaip gyvena tūkstančiai moterų. Ne tik "svarščiko", milijonierė žmona. Galėtų gi negyventi su tokiu, bet ne, gyvena. Šeima, idilė. Barakudos ne priežastis skyryboms.
Atsakyti
Ooooo kiek jus cia pridiskutavot. Uch buvo darbelio paskaityti.

O zinot ka, jus visi cia diskutave esate teisus, teisus savaip. Visos jusu mintys turi racijos gruda, bet...

Is kitos temos, nukopinau dialoga, manau jis paaiskins, ka norejau pasakyti. Cia taip puikiai parasyta, kad nenoriu savo isvedziojimais, kurie ganetinai ilgoki gaunasi, is naujo atradineti dvirati.

QUOTE(ether @ 2012 02 16, 15:32)
Eliminuojate vertinimo galimybę... Juk vertinti netapatu smerkti.

QUOTE(Peliauckų Jadzė. @ 2012 02 16, 15:44)
Eliminuoju. Nesijaučiu turinti pakankamai įgaliojimų vertinti kito suaugusio žmogaus pasirinkimus. Galiu tik pritarti arba nepritarti. Ir tik tada, kai pats žmogus to klausia. Kai buvau dar jauna ir pilna idėjų, esu lindusi prie žmonių su savo patarimais, vertinimais ir nuomonėmis. Laikui bėgant suvokiau, kad niekada nereikia daryti to, ko tavęs neprašo.

QUOTE(ether @ 2012 02 16, 16:04)
O ar pasaulio, aplinkos suvokimas neateina būtent per vertinimą? Ar ne vertinimas yra vienas pagrindinių veiksnių, kuriais vadovaudamiesi renkamės mums priimtiną bendravimo terpę? Manyčiau, būtent vertinimas yra pradžių pradžia, pasaulio suvokimo pamatas. Ir tik po to žengia tolerancija, pakanta.

QUOTE(Peliauckų Jadzė. @ 2012 02 16, 16:06)
Gal nemaišykime į vieną kognityvinių procesų ir moralinių-etinių nuostatų smile.gif

QUOTE(Peliauckų Jadzė. @ 2012 02 16, 16:11)
Ir dar. Ar jūs į viską naują einate su išankstine nuostata? Aš - ne. Jei aš pakliūnu į naują terpę - aš nevertinu, o tik stebiu. Klausiu savęs, ar gerai jaučiuosi, ar tai yra mano. Tai šia prasme vertinimas yra. Bet tai nėra moralinio pobūdžio vertinimas. Ir juo labiau nėra priešpastatymas "aš gera/teisinga - jie blogi/neteisingi", ar atvirkščiai. Pasaulio pažinimo pamatas man yra gebėjimas matyti, girdėti, suprasti. Bet ne vertinti.

QUOTE(ether @ 2012 02 16, 16:18)
Kad, manyčiau, šiuo atveju tai nelabai vienas kitam prieštarauja. Na, gerai, gal pernelyg plačiai su tuo 'pasauliu' užgriebiau smile.gif Bet sutikite, refleksija be vertinimo - ar apskritai tai įmanoma?
Papildyta:

Tai ir turiu minty.
Tik visgi, manyčiau, kad nuo to 'moralinis'  vargu ar įmanoma atsiriboti kaip kirviu nukirtus...

QUOTE(Peliauckų Jadzė. @ 2012 02 16, 16:23)
O visada būtina tą pasaulį vertinti ir reflektuoti? Neužtenka jame tiesiog būti čia ir dabar su visais turimais pojūčiais? Žinoma, yra konkrečios situacijos, kada vertinti yra būtina ir nebūtinai moraline prasme. Bet dažnai užtenka tiesiog būti pasaulyje, idėjoje, darbe, su žmogumi, būti ir jausti be etikečių, išvadų ir verdiktų. Ypatingai be kažkieno į galvą įkaltų tiesų, kas gera/bloga, teisinga/neteisinga, nes gyvenime niekad nerasite niekur vienareikšmės ribos, visur bus išlygos "jeigu". Ir tų išlygų svarbumas yra labai subjektyvus. Tai, kas jums nesvarbu/svarbu, kitam gali turėti priešingą vertę ir svorį. Tada kas yra tada ta refleksija? Viso labo tik mūsų vidinė subjektyvi realybė.

Ir klausimas iš tiesų tame, kiek aš turiu teisės kitam primesti savo vidinę subjektyvią realybę?

O Subjektyvi teisi, na gal kam is musu, bent jau man tai nera priimtina, bet yra zmoniu, ir nemazai, kuriems tai yra norma, juos tai tenkina. Kad ir cia minetos barakudos gyvena pagal toki pat modeli. Be jausmu gyventi saugiau, pragmatizmas maziau kelia problemu, padeda piimti zmogu tokiu koks jis yra, o ne tokiu koki tu nori ji matyti. Tai nereiskia kad taisktaisi, ar neturi kur detis, tiesiog cia toks zmogaus pasirinkimas. Kaip sakoma kiekvienam savo ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Moonte: 17 vasario 2012 - 18:44
Kiti ir su padidintu jausmingumu gyvena labai saugiai. Svarbu, kad būtų kuo žavėtis, ir į ką savo jausmus suprojektuoti. Kiek tai truks, kaip tai kitas priima - viskas dzin. Svarbu užsikrauti nuo jausmo, o jam praėjus, nebeaktualiu žmogumi nusikratyti. Ir viska tai - tikrai tikra bei nuoširdu.
Beje, žavesio objektų vienu metu gali būt ganėtinai daug (žiūrint su kuo lyginsime) ir labai įvairių.
Kiekvienas turi savo gyvenimo būdą ir savąją tiesą.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo fjorė: 17 vasario 2012 - 19:23
Saugok dieve, nuo vyrų tokių (kaip prieš kelias minutes aukščiau aprašiau).
Labai skaudu krist nuo nesvietiškai aukšto pjedestalo biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo fjorė: 17 vasario 2012 - 19:38
QUOTE(Paradoksualė @ 2012 02 15, 15:02)
nedraskyk man akiu ir nekasiu  mirksiukas.gif
tesiant toliau.. matyt gamta apsaugo kad tokios nesidaugintu  drinks_cheers.gif
laisva  4u.gif

totali višta esate, kažkaip anskčiau nekylo noras bjauriai kalbėti, bet dabar jau tikrai perspaudėte. Ateis laikas ir jus nuteis. Kažkokia nebrendyla esate ir teršiate šios temos eterį. IŠ TEMOS - Lauk !!!!
Papildyta:
QUOTE(wit @ 2012 02 16, 17:51)
ir baisiausia kad va atsiranda tokių "draugių" - nepergyvenk, čia juk viskas normaliai, visi eina , tik tau labiau nepasisekė nes pagavai  biggrin.gif naaaaaafikkkk  biggrin.gif apsaugok dieve nuo tokių draugų, nuo priešų pati apsiginsiu  biggrin.gif

o tamstos vyras/draugas vakarais pro stotį nežinote ar neprasuka. ir ką darbe veikia nežinote. o jie antras telefonas darbe guli ? įsitikinau nė vieno šventos/šventos nėra. taigi neblevyzgokite ir eikite patarinėti į kitą temą. ačiū, jūsų nuomonę žinau, ate.
Papildyta:
QUOTE(ptashka @ 2012 02 16, 20:05)

žiūrėk, kad tau taip neatsitiktų, manau kitoje temoje kitaip šnekėtum. Jūsų vyras matau turi apsčiai progų keliauti po kitus sijonus, nemanote ?
Atsakyti
QUOTE(kastone2009 @ 2012 02 20, 08:43)
žiūrėk, kad tau taip neatsitiktų, manau kitoje temoje kitaip šnekėtum. Jūsų vyras matau turi apsčiai progų keliauti po kitus sijonus, nemanote ?

Ne, nemanau, nes iki siol manau, kad mano vyras pakankamai protingas ir siaip mane gerbia bent tiek, kad jei atsiras poreikis per kitus sijonus eiti, apsaugos mane nuo suzinojimo.
Dabar gi supsichavusios, vietos sau nerandancios bobelkos nuodingi pasispjaudymai tikrai cia kelia tik juoka, net neimanoma jusu moteriskai solidariai pagaileti, nes nu... kvaila esat per visa pilva ir tiek, dar kitus bandydama tepti tuo sudu, kuriame sedit.

P.S. jei jau taip nutiktu, kad eiciau forume skalbiniu skalbti, tai laikau save pakankamai psichiskai stabilia, kad pabliovus "koks jis kuilys, randu preziku, dziundziu fotkiu, neaisku, ar ju nekruso" po 5 minuciu rekciau "vistos jus, nieko nesuprantat, dinkit is temos, as esu pati protingiausia". Tai klausimas protinguolei: kokio bieso cia atstempet, jei esat tokios jautrios dusios, kad bet kokia normali ir protinga nuomone is salies jums sirdi peiliais raizo iki negaliu?
Atsakyti
QUOTE(ptashka @ 2012 02 20, 08:54)
Ne, nemanau, nes iki siol manau, kad mano vyras pakankamai protingas ir siaip mane gerbia bent tiek, kad jei atsiras poreikis per kitus sijonus eiti, apsaugos mane nuo suzinojimo.
Dabar gi supsichavusios, vietos sau nerandancios bobelkos nuodingi pasispjaudymai tikrai cia kelia tik juoka, net neimanoma jusu moteriskai solidariai pagaileti, nes nu... kvaila esat per visa pilva ir tiek, dar kitus bandydama tepti tuo sudu, kuriame sedit.

P.S. jei jau taip nutiktu, kad eiciau forume skalbiniu skalbti, tai laikau save pakankamai psichiskai stabilia, kad pabliovus "koks jis kuilys, randu preziku, dziundziu fotkiu, neaisku, ar ju nekruso" po 5 minuciu rekciau "vistos jus, nieko nesuprantat, dinkit is temos, as esu pati protingiausia". Tai klausimas protinguolei: kokio bieso cia atstempet, jei esat tokios jautrios dusios, kad bet kokia normali ir protinga nuomone is salies jums sirdi peiliais raizo iki negaliu?

paryškinsiu jūsų pačios žodžius ... vieną kartą gali neapsaugoti ir kas tada ?

ir jei neskaitėtė temos pradžios nerėkaukite negražiais žodžiais, nes ne aš pirmoji parašiau negražius įžeidžiančius žodžius. Aš pakankamai solodariai bandžiau aiškintis pagrindinį klausimą " kodėl", tik aš bandžiau kažkaip aiškintis kaip kodėl ir kokie tolimsni gali būti sprendimai. O dauguma čia pasisakiusių tik įžeidžiamai regavo ir tikrai nesistengė diskututuoti, tik mėtė replikas ir pasakyčiau atvirai tyčiojosi. Taigi Jums siūlau perkaistyti nuo pradžios ir tada bandyti diskutuoti, kad pirmas įžeidė ir kas solidžiai diskutavo o kas ne.
O dėl marškinių skalbimo : tai jūs namęs nepažįstate, nematėte ir nežinote apie kurį žmogų kalbu, taigi viskas paslėpta už šydo. O paskaičius jūsų kaip dalyvės lankomas temas, galiu pasakyti, kad tikrai nežinote ką jūsų vyras veikia, tik gal jis tiek atsargus kad dar nepastebėjote. kai pastebėsite, tada galėsime šioje temoje padiskutuoti.
Atsakyti
QUOTE(kastone2009 @ 2012 02 20, 08:43)
totali višta esate, kažkaip anskčiau nekylo noras bjauriai kalbėti, bet dabar jau tikrai perspaudėte. Ateis laikas ir jus nuteis. Kažkokia nebrendyla esate ir teršiate šios temos eterį. IŠ TEMOS -  Lauk !!!!

kur noresiu ten busiu,ka noresiu ta rasysiu,ne tokiai memei vadovauti.. biggrin.gif
pajuokink publika geriau-papasakok kaip toliau po sluota tyli.

Atsakyti
QUOTE(kastone2009 @ 2012 02 20, 09:14)
paryškinsiu jūsų pačios žodžius ... vieną kartą gali neapsaugoti ir kas tada ?

ir jei neskaitėtė temos pradžios nerėkaukite negražiais žodžiais, nes ne aš pirmoji parašiau negražius įžeidžiančius žodžius.  Aš pakankamai solodariai bandžiau aiškintis pagrindinį klausimą " kodėl", tik aš bandžiau kažkaip aiškintis kaip kodėl ir kokie tolimsni gali būti sprendimai. O dauguma čia pasisakiusių tik įžeidžiamai regavo ir tikrai nesistengė diskututuoti, tik mėtė replikas ir pasakyčiau atvirai tyčiojosi. Taigi Jums siūlau perkaistyti nuo pradžios ir tada bandyti diskutuoti, kad pirmas įžeidė ir kas solidžiai diskutavo o kas ne.
O dėl marškinių skalbimo :  tai jūs namęs nepažįstate, nematėte ir nežinote apie kurį žmogų kalbu, taigi viskas paslėpta už šydo. O paskaičius jūsų kaip dalyvės lankomas temas, galiu pasakyti, kad tikrai nežinote ką jūsų vyras veikia, tik gal jis tiek atsargus kad dar nepastebėjote.  kai pastebėsite, tada galėsime šioje temoje padiskutuoti.

O kam jus juos ryskinate? O jei bobte butu diedukas? O jei einant jums ant galvos plyta uzkris? Kodel, jei jusiskis nuejo pasitratinti kur nors, tai dabar visiems eskaluojate neistikimybes gresme? Jusu manymu visos turi dabar grauzti nagus ir is anksto tvoti diedui per galvas, avansu mazdaug, kad nesugalvotu eiti kakur? Nurimkit. Niekas cia i ta jusu istorija isskyrus jusu pacios neisigyvena. Dauguma cia apskritai ateina savais tikslais, ne visada altruistiskais.

I jusu uzduota klausima "kodel" buvo atsakyta daug kartu. Kartais graziai, kartais negraziai. Tema as skaiciau. Bet jus nenorite to girdeti. Zinot kodel? Todel, kad jus ne i ta klausima ieskot atsakymo. Jus apskritai neieskot atsakymu. Jus norit, kad kas nors pasakytu "ne, zinai, prezika jis tik matavosi, o dziundzes jam tik grazu, jis tau tikrai istikimas, gyvenk, buk toliau nuolanki, tyli ir megaukis puikiais santykiais, kuriuose nera kalbejimosi".

Siaip jau, as kaip dalyve vaikstau per temas ir neslepiu savo identiteto, galit skaityti i sveikata, visgi sioks toks uzsiemimas, kai nelabai turi asmeninio gyvenimo. Man negeda del to, ka rasau. O jums? Kokiu tikslu nauja nika kuret?
Atsakyti