Aš tešlą pasidarau lapkričio paskutinėmis dienomis, pasidedu šaldytuve, o meduolius ir namelius Kalėdoms kepti pradedu prasidėjus Adventui, t.y. gruodžio pirmomis dienomis, dekoruoti pradedu likus savaitei iki Kalėdų
QUOTE(Griaustinė @ 2011 11 17, 10:18)
Aš tešlą pasidarau lapkričio paskutinėmis dienomis, pasidedu šaldytuve, o meduolius ir namelius Kalėdoms kepti pradedu prasidėjus Adventui, t.y. gruodžio pirmomis dienomis, dekoruoti pradedu likus savaitei iki Kalėdų
o kokį receptą naudojate?

Pernai kepiau ir puošiau meduolius lapkričio pabaigoje - gruodžio pradžioje. Kai kuriuos ragavome jau po Kalėdų, lyg ir viskas gerai
bet šiemet ir vėl suku galvą su tuo pačiu klausimu - kada geriau kepti, kad paskui bėdos nebūtų


QUOTE(dziugena @ 2011 11 17, 13:09)
Pernai kepiau ir puošiau meduolius lapkričio pabaigoje - gruodžio pradžioje. Kai kuriuos ragavome jau po Kalėdų, lyg ir viskas gerai
bet šiemet ir vėl suku galvą su tuo pačiu klausimu - kada geriau kepti, kad paskui bėdos nebūtų 


o kokį receptą naudojate, tų receptų visokiausių yra, noriu namuką padaryt...

QUOTE(tinulia84 @ 2011 11 17, 12:01)
Man atrodo, kad Bea meduolių receptas vienas tinkamesnių nameliams, nes patogiau, kai kepamos detalės kuo mažiau pučiasi ir deformuojasi.
Va, Nerytes meduolinis namelis su receptu. Šiaip jau, geriausia išsibandyti kelis meduolių receptus, kuris priimtiniausias

QUOTE(dziugena @ 2011 11 17, 15:15)
Man atrodo, kad Bea meduolių receptas vienas tinkamesnių nameliams, nes patogiau, kai kepamos detalės kuo mažiau pučiasi ir deformuojasi.
Va, Nerytes meduolinis namelis su receptu. Šiaip jau, geriausia išsibandyti kelis meduolių receptus, kuris priimtiniausias
Va, Nerytes meduolinis namelis su receptu. Šiaip jau, geriausia išsibandyti kelis meduolių receptus, kuris priimtiniausias

ačiū labai


mergaites as del kaledinio pyrago ,ar butina deti ruda cukru ,ir kuo jis skyresi nuo paprasto ?

As taip pat jau dziovintus vaisius uzpyliau alkoholiu, ryt pirma karta kepsiu pyraga, tikiuosi pateisins lukescius
Merginos, o pagal koki recepta kepat imbierinius sausainiukus ?

Merginos, o pagal koki recepta kepat imbierinius sausainiukus ?

QUOTE(azalija170 @ 2011 11 17, 22:41)
mergaites as del kaledinio pyrago ,ar butina deti ruda cukru ,ir kuo jis skyresi nuo paprasto ? 

Man jis duoda visa skonį meduoliuose


Sveikutes, turiu pora kalusymeliu(kai kam tikriausiai pasirodys kvaili tie mano klausymai, bet atleiskit jau man,niekad nekepiau Kalediniu kepiniu, apart meduoliuku sausainiuku
)
tas garsusi Kaledinis pyragas skirtas tik suaugusiems?klausiu del alkoholy mirkytu vaisiu. vaikuciams jau jo neduodate?
ir dar, tie grazuciai meduoliniai nameliai, jie kieti buna?ar nuo recepto priklauso?kada mazdaug juos puosiate ir kur laikote papuostus?
buciau labai dekinga, jei atsakytumete

tas garsusi Kaledinis pyragas skirtas tik suaugusiems?klausiu del alkoholy mirkytu vaisiu. vaikuciams jau jo neduodate?

buciau labai dekinga, jei atsakytumete

QUOTE(Beža @ 2011 11 17, 23:12)
jai recepte parasyta kad rudas ,tai reiskia rudas


sekmadieni reiks pabandyti iskepti isgirta pyraga

o kokiu "prietaisu" puosiat meduolius, sausainiukus? juk jei su konditeriniu svirkstu tai bus labai storai, ar yra tokiu plonyciu plonyciu antgaliu ?
