Įkraunama...
Įkraunama...

Taupančiųjų dienos meniu

QUOTE(*Voque* @ 2011 12 03, 16:03)
Noriu i svecius biggrin.gif

As tai vistienos einu troskint su padaziuku smile.gif

oi kaip smagu būtų svečių sulaukti, o tai čia gyvendami nelabai mes tų svečių ir matome... (uk) Tai jei ne per toli tau, prašom užsukti, nes plokštainis jau orkaitėje biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(deimapov @ 2011 12 03, 18:41)
oi kaip smagu būtų svečių sulaukti, o tai čia gyvendami nelabai mes tų svečių ir matome... (uk) Tai jei ne per toli tau, prašom užsukti, nes plokštainis jau orkaitėje biggrin.gif

Oi tikrai netoli biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
šiandien man visiškas nevalgiadienis.. Kažkaip nuotaikos nėra.. unsure.gif draugas išvažiavo į apmokymus dėl darbo, aš viena namie.. tai mano meniu toks biednas blush2.gif ryte obuolį suvalgiau, pietums porą vakarykščių kotletų su batonu, vakarienei dar nesugalvojau ką g.gif

vakar kaip apsigavau su kopūstais doh.gif turguje pirkau po 1lt/kg, kai maximoj kainavo 0.19 lt/kg doh.gif
Atsakyti
QUOTE(hirundo* @ 2011 12 03, 18:02)

vakar kaip apsigavau su kopūstais  doh.gif turguje pirkau po 1lt/kg, kai maximoj kainavo 0.19 lt/kg  doh.gif

tai kad turguje 0.50- 0.60 lito kaip ir dauguma parduotuviu - Norfoje IKI - 0.59
Atsakyti
QUOTE(*Voque* @ 2011 12 03, 17:47)
Oi tikrai netoli biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif

thumbup.gif

QUOTE(hirundo* @ 2011 12 03, 18:02)
vakar kaip apsigavau su kopūstais  doh.gif turguje pirkau po 1lt/kg, kai maximoj kainavo 0.19 lt/kg  doh.gif

kitą kartą prieš eidama apsiprekinti į turgų užmesk internete akį į maximos psl savaitės akcijas smile.gif

Pas mus kopūstas 0,6, už visą kopūstą, nesvarbu kiek jau ten tų kilogramų bus smile.gif

Mano plokštainiu jau kvepia visi namai, nors ir prisivalgiau aviečių, vistiek laukiu nesulaukiu jo smile.gif
Atsakyti
QUOTE(mickute7 @ 2011 12 03, 18:12)
tai kad turguje 0.50- 0.60 lito kaip ir dauguma parduotuviu - Norfoje IKI - 0.59

Laisvės turguje 1 lt doh.gif

QUOTE(deimapov @ 2011 12 03, 18:37)
thumbup.gif
kitą kartą prieš eidama apsiprekinti į turgų užmesk internete akį į maximos psl savaitės akcijas smile.gif

Pas mus kopūstas 0,6, už visą kopūstą, nesvarbu kiek jau ten tų kilogramų bus smile.gif

Mano plokštainiu jau kvepia visi namai, nors ir prisivalgiau aviečių, vistiek laukiu nesulaukiu jo smile.gif

aš žiūrėjau, bet lankstinuke nebuvo doh.gif guodžiuosi ta mintimi, kad turguje nusipirkau nedidelį kopūstą, o maximoje jie visi buvo milžiniški ax.gif
Atsakyti
PUSRYCIAI-gimtadienio likuciai
PIETUS-vistiena su padaziuku,batonas,desertui ledas
VAKARIENE-vistienos vyniotinis su agurku ax.gif

Taip pat per diena valgyta mandarinu,skruzdelyno smile.gif
Atsakyti
Šiandienos mano meniu:
I- brandintas faršo vyniotinis su sūriu-kiaušiniais, marinuoti agurkėliai
II- avietės
III- plokštainis su kiaulės koja, grietinė

Vyro:
I- čeburėkai
II- bananai, spurgos
III- kotletai, grikiai
IV- kugelis su kiaulės koja, grietinė
Atsakyti
QUOTE(hirundo* @ 2011 11 24, 22:18)
Mickute, kaip gaminate širdeles, kepenėles? Norėčiau sau pasigaminti (draugas nevalgo), bet nežinau kaip  ax.gif

HIRUNDO, visai skanu širdelės bigsmile.gif šiandien pirm kart dariau, bet skanu buvo mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveikos,snd meniu:

PUSRYCIAI-sumustiniai su vistiena,suriu,arbata
PIETUS-rugstyniu sriuba su kauliukais,bulves,krienai
VAKARIENE-kepta duona su cesnaku ir suriu,sluoksniuotos teslos pyragas su obuoliais,pienas,persimonas mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(pinkrose @ 2011 12 04, 19:19)
HIRUNDO, visai skanu širdelės bigsmile.gif  šiandien pirm kart dariau, bet skanu buvo mirksiukas.gif

a kaip darei ?

siandien - pusryciai - kava
pietus - vkarykste kepta vistiena orkaiteje su raugintais kopustais
vakariene doh.gif sveciu uzgriuvo - vyniotiniai, lasinukai ( drauges lauktuviu isdeti is kaimo) , raugintai agurkeliai ( draugelis atsinese ) vyrams prie alaus uzkast, mes su drauge sausainius su apelsinais prie arbatos kapojom tongue.gif paskui sidro netgi gavom tongue.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mickute7: 04 gruodžio 2011 - 23:37
QUOTE(mickute7 @ 2011 12 04, 23:32)
a kaip darei ?
siandien - pusryciai - kava
pietus - vkarykste kepta vistiena orkaiteje su raugintais kopustais
vakariene  doh.gif  sveciu uzgriuvo -  vyniotiniai, lasinukai ( drauges  lauktuviu isdeti is kaimo ) , raugintai agurkeliai vyrams prie alaus uzkast, mes su drauge  sausainius ssu  apelsinais  prie arbatos kapojom  tongue.gif  paskui sidro netgi gavom  tongue.gif

daug darbo pradzioj unsure.gif nuploviau nupjausciau viršūnėles, tada palaikiau su prieskoniais visokiais, voliojau i miltus ir kepiau, o tada į puodą troškinimu su svogūnais, morkytėmis mirksiukas.gif
Atsakyti