Įkraunama...
Įkraunama...

Taupančiųjų dienos meniu

QUOTE(pinkrose @ 2011 12 04, 23:36)
daug darbo pradzioj unsure.gif  nuploviau nupjausciau viršūnėles, tada palaikiau su prieskoniais visokiais, voliojau i miltus ir kepiau, o tada į puodą troškinimu su svogūnais, morkytėmis mirksiukas.gif
as net kartais nelaikau. volioju i miltus ir kepu, pasku i puoda ir ka turiu darzoviu ta metu  mirksiukas.gif

nu ir as taip zaidziu - turguje pas mus perku saldytas po 4.90 , tai nupjaustau, yra zveris kuris visada alkanas lotuliukas.gif
cia taip saldytuva atsidarom lotuliukas.gif
user posted image

Ka skanaus turi ????
user posted image

Atsakyti
vakarykštis:
I - manų košė su uogiene
II - daržovių sriuba su vištienos blauzdelėmis
III - sumuštiniai su paštetu
IV - užkandžiai pas draugus

mickute,
koks fainuolis katinas wub.gif mano katinas mus visus nustebino kai paskutinį kartą pas tėvus buvau. Išvažiavom pas senelį į kaimą ir palikom katiną namuose. Grįžtam, žiūrim virtuvėje ant žemės guli rūkyta žuvis iš šaldyduvo. Šaldytuvas uždarytas. Atidarau šaldytuvą, o ten dar ir dešra apgraužta bigsmile.gif mano katinas atsidarė šaldytuvą, pavalgė ir vėl uždarė bigsmile.gif kitą dieną vėl matėm kaip slapta atsidarė šaldytuvą bigsmile.gif

o čia mano Grizlis:
user posted image
Atsakyti
Jataaau kokie katinukai wub.gif ,myliu katinus smile.gif
Atsakyti
Vakar dienos meniu:
1. Man kava, sausainiai, mb arbata, sriuba;
2. Man darbe sumuštinis su vištienos filė, kava, šokoladas, mb pusryčiai vis tik buvo kaip pietūs laugh.gif
3. Ikea'oj užkandom bulvyčių, hot-dogų, kolos;
4. Vištiena saldžiarūgščiame padaže, ryžiai, pomidorų sultys;
5. Man arbata, sausainiai
Atsakyti
QUOTE(hirundo* @ 2011 12 05, 10:30)

mickute, [/b] koks fainuolis katinas  wub.gif mano katinas mus visus nustebino kai paskutinį kartą pas tėvus buvau. Išvažiavom pas senelį į kaimą ir palikom katiną namuose. Grįžtam, žiūrim virtuvėje ant žemės guli rūkyta žuvis iš šaldyduvo. Šaldytuvas uždarytas. Atidarau šaldytuvą, o ten dar ir dešra apgraužta  bigsmile.gif mano katinas atsidarė šaldytuvą, pavalgė ir vėl uždarė  bigsmile.gif kitą dieną vėl matėm kaip slapta atsidarė šaldytuvą  bigsmile.gif

tavo protingesnis lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif mano ponicka labai lotuliukas.gif , ji tik atsidaro, o jei kam reikia, tai patys ir uzsidarykit
Atsakyti
aš jau galiu šiandienos meniu rašyti smile.gif
I - draugas valgė sumuštinius su paštetu, aš obuolius
II - draugas valgė universitete, aš vakarykštę sriubą
III - vakarykštė sriuba
IV - mielinės bandelės/sausainiai su uogiene/varške

Kaip skaudžiai pirštą nusideginau verysad.gif ėmiau kątik iškeptas bandeles iš orkaitės ir ant piršto užtiško karštos uogienės verysad.gif žiopla aš verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo hirundo*: 05 gruodžio 2011 - 15:52
QUOTE(hirundo* @ 2011 12 05, 15:51)
Kaip skaudžiai pirštą nusideginau  verysad.gif  ėmiau kątik iškeptas bandeles iš orkaitės  ir ant piršto užtiško karštos uogienės  verysad.gif žiopla aš  verysad.gif

vargšiuke console.gif
Aš tai kai dirbu virtuvėje prie maisto ,tai kiekvieną dieną vis ką nors prisidirbu, nusidegini, persipjaunu, įsibrėžiu, susidaužiu oj...

Šiandienos mano meniu:
I-bandelė su sūriu,kumpiu (Darbe)
II- karštas sumuštinis su sūriu, vištiena, kiaulienos šonine (darbe)
III- sumuštinis su vištiena, vytinta šonine, sausainiai (darbe)
IV- nereali vakarienė thumbup.gif - bulvytės fri+traški vištiena medaus,sojos, citirnos sulčių, česnakų padaže
Vyro meniu:
I- bananai, šokoladiniai javinukai
II- sumuštinis su pelėsiniu sūriu, riešutais, salotomis; plokštainis su kiaulės koja+grietinė
III- čeburėkas, brandinta daržovių sriuba
IV- traškioji vištiena
Atsakyti
Tai,Deimapov,dirbi vireja? bigsmile.gif
Vakariene tai pasakiska,lb senai valgiau bulvytes fri,na o musu meniu toks:

PUSRYCIAI-man vakarykstis sluoksniuotis su obuoliais,arbata
PIETUS-vakarykste sriuba,kotletukai su padaziuku,bulviu piure,pekino salotos su majonezu,vysniu kompotas
VAKARIENE-kepti obuoliai su cukrumi ir sezamu tongue.gif
Atsakyti
aš nujaučiu, kad deimapov dirba čia šituose kraštuose itin populiariam taip vadinamam Deli? mastau.gif nes pagrinde žiūriu bagetės, sumuštiniai, panini ir t.t., tai man itin pažįstama biggrin.gif

šiandienos meniu nerašysiu - nei ką mb valgė nežinau, nei pati ką normaliai gaminau. tik žinau, kad darbe pietums valgė vakarykštės vakarienės dalį (ryžiai ir vištiena saldžiarūgščiame padaže), o aš iš viso lengvai visą dieną - kava, sausainiai, sintetinis hot-dogas, šokoladas, kramtoškė kaip senais gerais laikais Juicy Fruit biggrin.gif
Atsakyti
I - varškė su uogiene
II - vištienos blyneliai, bulvės, daržovės
III - bandelės, arbata
IV - kepsiu varškės apkepą

šiandien pirkom vaikams dovanas smile.gif nusprendėm į maximą bazę važiuoti, nes ten didesnis pasirinkimas ir galvojom kad nebus tiek daug žmonių kaip akropolio maximoje. Gaila buvo truputį virš šimto pinigų atiduoti verysad.gif bet ką darysi, vaikams dovanų gi reikia 4u.gif o pas mane šeimoj jų nei daug, nei mažai: dvi dukterėčios (7 ir 2 metų), sūnėnas (3 metų) ir dukterėčia-krikštaduktė (1 metų). Vyriausioji mano brolio (na ne brolio, bet nuo mažumės augina), dvimetė vyriausios sesers, o krikštaduktė ir sūnėnas jaunesnės sesers smile.gif dar brolio draugė vasarą gimdys smile.gif
gerai, kad bent draugo šeimoj vaikų nėra ax.gif

šiaip pas mus šeimoj nėra tradicijos dovanas dovanoti. Augom keturi vaikai, tai nelabai lengva buvo. Per Kalėdas gaudavom tik praktiškus dalykus: kepures, pirštines, šalikus. Žaislų gaudavom iš valstybės (būdavo renginiai socialiai remtiniems vaikams), saldainius iš tėčio darbovietės.

Savo tėvams dovanosiu simbolinę dovaną: indelis kavai, pripildytas jų mėgiama kava ir įvairūs saldainiai smile.gif

Galvoju Kūčioms kokį skanumyną iškepti g.gif imbieriniui nameliui neiryžtu dar, galvoju apie sausainių eglę g.gif

oi kiek prirašiau blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo hirundo*: 06 gruodžio 2011 - 17:26
QUOTE(*Voque* @ 2011 12 05, 20:14)
Tai,Deimapov,dirbi vireja? bigsmile.gif
Vakariene tai pasakiska,lb senai valgiau bulvytes fri,na o musu meniu toks:

QUOTE(Almost @ 2011 12 06, 01:51)
aš nujaučiu, kad deimapov dirba čia šituose kraštuose itin populiariam taip vadinamam Deli? mastau.gif nes pagrinde žiūriu bagetės, sumuštiniai, panini ir t.t., tai man itin pažįstama  biggrin.gif

blush2.gif ach jūs smalsutės biggrin.gif Almost, o Deli tai kas?

Šiandienos meniu:
Mano:
I-bandelė su sūriu ir kumpiu (Darbe)
II- karštas sumuštinis su vištiena, kiaulienos šonine (darbe)
III- puse sumuštinio su kalakutiena, burokėlių sriuba
IV- nežinau dar, jei norėsis ko tai arba sumuštinis arba gal bulvyčių fri išsikepsiu smile.gif

Vyro:
I- sumuštinis su dešra, bananai
II- burokėlių sriuba, sausainiai, duona
III- bulvytės fri, traški vištiena sojos padaže
IV- nežinau dar.. sumuštinis, riešutai arba čipsai
Atsakyti
Sveikos,ir mes siais metais daug dovanu nepirksim,krize juk biggrin.gif

PUSRYCIAI-sumustiniai su vistienos vyniotiniu,MB dar sluoksniuoti su obuoliais pabaige
PIETUS-vakaryksciai kotleciukai su padaziuku,makaronai,pomidorai drebuciuose,as dar sriubos vos vos pabaigiau
VAKARIENE-kepiau keksiukus,bus su pienu ar geriamu jogurtu smile.gif
Atsakyti