Įkraunama...
Įkraunama...

Taupančiųjų dienos meniu

Na ziuriu meniu nieks neraso,parasysiu as ax.gif

Vakar:
PIETUS-MB kepti kiausiniai,as sveciuose valgiau
VAKARIENE-kepta duona su surio-majonezo padazu,arbata,pyragas

Siandien:
PUSRYCIAI-MB dribsniai su pienu
PIETUS-traski vistiena,pomidorai su aliejum,cesnaku
VAKARIENE-mandarinai,saldumynai smile.gif
Atsakyti
aš galiu savo kuklų meniu parašyti biggrin.gif
I - jogurtas
II - jogurtas, kivis
III - jogurtas, sausainiai
Atsakyti
Sveikutes wink.gif

Aš nieko nerašau, nes tik šiandien į virtuvę nuėjau išsiviriau kiaušinių, visas dienas valgiau darbe, grįžusi iškart į lovą. Vyras buvo į LT išvykęs, tai nieko visiškai negaminau. Tai jau šiandien šonkauliukus su bulvėmis kepti teko, nes grįžta MB smile.gif
Atsakyti
Labas vakaras wink.gif Na tikriausiai šventės artėja, tai ir meniukai pas visas jau tokie tai šian tai ten, svečių lankymai gal jau prasidėjo, dovanų pirkimai, u-kandžiai mieste ir pan.
Na o mūsų šiandienos meniu:
Mano:
I- orkaitėje kepti šonkauliukai su bulvėmis, šviežias agurkas
II- arbata, banchukinas
III- bulvių košė, faršo kukuliai grietinėlės padaže, raugintas agurkas (visą dieną avajojau apie kukulius, pasigaminau tik ką tik, tai iš to dideliausio noro suvalgiau tik du doh.gif )

Vyro meniu:
Toks pat kaip mano, tik dar + mandarinas smile.gif Na ir kiekiai aišku skirtingi maisto hihihi.gif
Atsakyti
Na meniu belekoks,ruosiames sventems smile.gif
Vakar:
PUSRYCIAI-dribsniai su pienu
PIETUS-makaronai su vistiena,voveraitem(is saldiklio),suriu grietineles padaze,marinuotos darzoves
VAKARIENE-mandarinai,saldumynai,arbata smile.gif

Siandien:
PIETUS-man stintos sveciuose,MB vakaryksciai makaronai
VAKARIENE-kiausiniene su desra,suriu,arbata smile.gif

Geru,siltu,sociu Svenciu 4u.gif
user posted image

Uploaded with ImageShack.us
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Voque*: 23 gruodžio 2011 - 21:32
user posted image
Atsakyti
Sveikos,na ka sventes praejo,meniu vel normalus:

PUSRYCIAI-kiausiniai kepti su kumpeliu,kecupas,dar keli like vistienos kepsniukai is vakar
PIETUS-saltiena,virtos bulves,MB dar pupeliu valge
VAKARIENE-pyragas su varske,mandarinai,saldainiai smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Voque*: 28 gruodžio 2011 - 19:40
Ačiū merginos už sveikinimus, tikiuosi jūsų šventės buvo puikios wink.gif
Meniu vis dar šventiniai pas mus, visokios likusios salotos, mišrainės ir žuvys biggrin.gif
Taigi šiandien:
Mano meniukas:
I- ryžių mišrainė (vis dar nuo kalėdų stalo)
II- bananas, čipsai
III- ta pati ryžių mišrainė, lašinių riekutė, kūčiukai su arbata

Vyro:
I- liežuvio, žirnelių salotos (nuo kalėdų stalo)
II- troškinti kopūstai su lašinukais, virtos bulvės
III- bananai, mandarinas
IV- jei norės kepu šonkauliukus orkaitėje, jei ne, tai bus kokie čipsai
Atsakyti
Deimapov,ziuriu daznai cipsus valgote biggrin.gif
Atsakyti
Pagaliau ir Almostukas pasirodo su bolee - menee normaliu meniu laugh.gif

1. Sumuštiniai su lašiša, MB arbata, man kava su pienu;
2. MB nieko (tragiškas oras buvo lauke, tai nėjo pirkt nieko), man sumuštinis (kepta šoninė-sūris-daržovės), kola;
3. Vištiena su kinietišku padažu, ryžiai

Rytojaus meniu vėl nebus normalus, nes dirbu vakarinėj pamainoj. O paskui jau turėsiu stebint ne tik vyrą, bet ir save gaminimo subtilybėm (bent jau kol rasiu kitą darbą, kad tuščiai nesėdėt namie hihihi.gif ). Tai semsiuos meniu ir receptų šaltinio biggrin.gif

Tiesa, švenčių maisto teko ir išmest, ir teks dar išmest (ką tik va ir morkų beveik pilną ryšulį išmečiau, gaila, nes reik man vištienai dabar šiek tiek, bet nu ką padarysi - maišo mums per daug, bet po vieną pirkt toje parduotuvėje, kur perkamės, nebūna doh.gif ).

Tiesa - mano maisto gamybą palengvins naujas aparatas! Netveriu džiaugsmu, tai dalinuos ir čia - gavau virtuvinį kombainą thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(*Voque* @ 2011 12 29, 12:05)
Deimapov,ziuriu daznai cipsus valgote biggrin.gif

doh.gif dar ir kaip sad.gif na ir kaip jų atsisakyti sad.gif Nors tiesą sakant parašiau šį meniu, pati galvoju čipsai, o ir vėl biggrin.gif nes prieš tai kokią savaitę jų nevalgiau wub.gif
QUOTE(Almost @ 2011 12 29, 18:30)
Pagaliau ir Almostukas pasirodo su bolee - menee normaliu meniu laugh.gif

1. Sumuštiniai su lašiša, MB arbata, man kava su pienu;
2. MB nieko (tragiškas oras buvo lauke, tai nėjo pirkt nieko), man sumuštinis (kepta šoninė-sūris-daržovės), kola;
3. Vištiena su kinietišku padažu, ryžiai

Rytojaus meniu vėl nebus normalus, nes dirbu vakarinėj pamainoj. O paskui jau turėsiu stebint ne tik vyrą, bet ir save gaminimo subtilybėm (bent jau kol rasiu kitą darbą, kad tuščiai nesėdėt namie hihihi.gif ). Tai semsiuos meniu ir receptų šaltinio  biggrin.gif

Tiesa, švenčių maisto teko ir išmest, ir teks dar išmest (ką tik va ir morkų beveik pilną ryšulį išmečiau, gaila, nes reik man vištienai dabar šiek tiek, bet nu ką padarysi - maišo mums per daug, bet po vieną pirkt toje parduotuvėje, kur perkamės, nebūna  doh.gif ).

Tiesa - mano maisto gamybą palengvins naujas aparatas! Netveriu džiaugsmu, tai dalinuos ir čia - gavau virtuvinį kombainą  thumbup.gif  thumbup.gif

Morkas gali užsišaldyti, tarkim susipjaustyk iškarto norimais kubeliais, griežinėliais, susitarkuok ar pan ir po to gali naudoti troškiniams, balandėliams, sriuboms.

Dėl kombaino sveikinu wink.gif nors man tiesą sakant jie nepatinka, aš už tokį daiktą, kuris atlieka vieną funkciją, o tie kurie daro viską, nepadaro taip gerai, kaip būtent vieną funkciją atliekantys įrenginiai. Na bet aišku kiek tada tų aparatų reiktų prisipirkti, kur juos laikyti ir kiek pinigų jiems išleisti biggrin.gif Aš tai labai noriu elektrinės mėsmalės, man čia neskanus tas UK faršas, o kai pati susimalu visaikitas reikalas, o ir matau kokią mėsą malu.

Šiandienos meniu:
Mano:
I- dešrelės sloksniuotoje tešloje lašinukai, arbata
II- mandarinas, arbūzas, alyvuogės
III- kiaulienos karbonadas su pievarybių padažu, bulvių košė, salotos.

Vyro:
I- brandinti troškinti kopūstai, bulvės, kepta žuvis
II- mandarinai, dešrelės sloksniuotoje tešloje
III- arbūzas, karbonadas su pievagrybių padažu, bulvių košė
Atsakyti
QUOTE(deimapov @ 2011 12 30, 17:06)
doh.gif  dar ir kaip sad.gif na ir kaip jų atsisakyti sad.gif Nors tiesą sakant parašiau šį meniu, pati galvoju čipsai, o ir vėl biggrin.gif nes prieš tai kokią savaitę jų nevalgiau  wub.gif

Mes beveik nevalgom,na kartais biggrin.gif

Vakar:
PUSRYCIAI-pyragas,arbata
PIETUS-kepsniukai su morkomis,svogunais,suriu,virtos-apkeptos bulves,kinietisko kopusto-pomidoru salotos su grietine
VAKARIENE-mesainiai Makdonalde biggrin.gif
Atsakyti