QUOTE(*Voque* @ 2011 12 29, 12:05)
Deimapov,ziuriu daznai cipsus valgote

dar ir kaip

na ir kaip jų atsisakyti

Nors tiesą sakant parašiau šį meniu, pati galvoju čipsai, o ir vėl

nes prieš tai kokią savaitę jų nevalgiau
QUOTE(Almost @ 2011 12 29, 18:30)
Pagaliau ir Almostukas pasirodo su
bolee - menee normaliu meniu
1. Sumuštiniai su lašiša, MB arbata, man kava su pienu;
2. MB nieko (tragiškas oras buvo lauke, tai nėjo pirkt nieko), man sumuštinis (kepta šoninė-sūris-daržovės), kola;
3. Vištiena su kinietišku padažu, ryžiai
Rytojaus meniu vėl nebus normalus, nes dirbu vakarinėj pamainoj. O paskui jau turėsiu stebint ne tik vyrą, bet ir save gaminimo subtilybėm (bent jau kol rasiu kitą darbą, kad tuščiai nesėdėt namie

). Tai semsiuos meniu ir receptų šaltinio
Tiesa, švenčių maisto teko ir išmest, ir teks dar išmest (ką tik va ir morkų beveik pilną ryšulį išmečiau, gaila, nes reik man vištienai dabar šiek tiek, bet nu ką padarysi - maišo mums per daug, bet po vieną pirkt toje parduotuvėje, kur perkamės, nebūna

).
Tiesa - mano maisto gamybą palengvins naujas aparatas! Netveriu džiaugsmu, tai dalinuos ir čia - gavau virtuvinį kombainą
Morkas gali užsišaldyti, tarkim susipjaustyk iškarto norimais kubeliais, griežinėliais, susitarkuok ar pan ir po to gali naudoti troškiniams, balandėliams, sriuboms.
Dėl kombaino sveikinu

nors man tiesą sakant jie nepatinka, aš už tokį daiktą, kuris atlieka vieną funkciją, o tie kurie daro viską, nepadaro taip gerai, kaip būtent vieną funkciją atliekantys įrenginiai. Na bet aišku kiek tada tų aparatų reiktų prisipirkti, kur juos laikyti ir kiek pinigų jiems išleisti

Aš tai labai noriu elektrinės mėsmalės, man čia neskanus tas UK faršas, o kai pati susimalu visaikitas reikalas, o ir matau kokią mėsą malu.
Šiandienos meniu:
Mano:
I- dešrelės sloksniuotoje tešloje lašinukai, arbata
II- mandarinas, arbūzas, alyvuogės
III- kiaulienos karbonadas su pievarybių padažu, bulvių košė, salotos.
Vyro:
I- brandinti troškinti kopūstai, bulvės, kepta žuvis
II- mandarinai, dešrelės sloksniuotoje tešloje
III- arbūzas, karbonadas su pievagrybių padažu, bulvių košė