Įkraunama...
Įkraunama...

Taupančiųjų dienos meniu

pasivaidensiu biggrin.gif
esu pas tėvus, o čia interneto iki šiandien nebuvo doh.gif meniu jokio nebūna, ką mama pagamina tą valgau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(deimapov @ 2011 12 30, 14:06)
Morkas gali užsišaldyti, tarkim susipjaustyk iškarto norimais kubeliais, griežinėliais, susitarkuok ar pan ir po to gali naudoti troškiniams, balandėliams, sriuboms.

Dėl kombaino sveikinu wink.gif nors man tiesą sakant jie nepatinka, aš už tokį daiktą, kuris atlieka vieną funkciją, o tie kurie daro viską, nepadaro taip gerai, kaip būtent vieną funkciją atliekantys įrenginiai. Na bet aišku kiek tada tų aparatų reiktų prisipirkti, kur juos laikyti ir kiek pinigų jiems išleisti biggrin.gif Aš tai labai noriu elektrinės mėsmalės, man čia neskanus tas UK faršas, o kai pati susimalu visaikitas reikalas, o ir matau kokią mėsą malu.

*****, o kodėl aš anksčiau apie šaldymą nepagalvojau? ot šviesi galva doh.gif ačiū labai!!!

aš seniau nesupratau iš viso, kam tokio daikto reik - gargaras virtuvėj ir tiek. kol namie neapturėjom patys. tai po to laiko išsikrausčius tik apie tai ir svajojau, nes man tikrai lengvina buitį. mes labai daug vaisių čia valgyt pradėjom, tai aš bent iš kokteilių (trinu labiau vien vaisius su šlakeliu pieno skystumui, be jokių ledų) vitaminų gaunu. va šiandien susiplaukiau iš dviejų saujų spanguolių ir bananų. nu aš tiek tikrai nesuvalgyčiau šiaip, o čia visa pilna stiklinė išėjo per kelias minutes biggrin.gif žodžiu esu labai labai patenkinta, nors irgi manau, kad daiktas, skirtas viskam, netinka niekam. bet džiaugiuos, kad yra išimčių smile.gif
Atsakyti
Labukas ir visas su sventemis 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif

Tik grizau is kaimo, biskeli nenumatytos aplinkybes priverte islekti is namu verysad.gif tai kad nieko namie negaminau, reikai eit pirmiausiai pasidaryti tvarka saldytuve, o tai nuo ketvirtadienio namie nebuvom su MB, tevukas vienas seimininkavo su kate, likuciu ten bus visokiu like doh.gif
Atsakyti
Ir mes buvom isvyke,meniu nuo ryt biggrin.gif
Atsakyti
Sekmadienis-
vakariene ( nes tik po pietu grizau is kaimo) bulviu kose, kotletu, desreliu likuciai patroskinti su grietine ir morkomis
user posted image

Pirmadienis -
pusryciai - kava, sumustiniai
Pietus - vakarykščiai likučiai
Vakarienė - rūgštynių sriuba

MB likes kaime, tik siandien pietums trumpam parleks, paskui vel iki savaitgalio isvaziuos, tai ir mažiau gaminti reikia
Atsakyti
na va, jau grįžau į Vilnių smile.gif prasidės normalus maistas smile.gif

Šiandien dar nieko normalaus nevalgėm, nes man iš po vakar savijauta ne kokia (vakar skrandis nepriėmė riešutų, dieną suvalgiau keletą, o po to taip blogai paliko. Važiavom į Vilnių, tai teko porą kartų sustoti, nes visas skrandžio turinys lipo laukan). Draugas irgi nieko rimto nenorėjo, truputį temperatūra sukilusi, tai beveik nieko nevalgo.
Pusryčiams iškepiau vaflių, bet suvalgėm tik kokį trečdalį. Pietums žadėjom valgyti tuos pačius vaflius, bet nevalgėm doh.gif iškepiau šokoladinių keksiukų, tai po vieną suvalgėm ir viskas. Vakarienei arba vaflius valgysim, arba keksiukus.

Vakar apsiprekinau prekybinėje bazėje, tai susitaupė keli litai. Labiausiai nustebino kepinių margarino kaina bigsmile.gif prekybcentry mokėdavau 4.99 lt, o bazėje be jokių akcijų kainuoja 3,5 lt bigsmile.gif Dar ryžių, grikių, majonezo, kečiupo prigriebiau. O dabar ruošiuos į turgų važiuoti, truputį mėsos ir daržovių nusipirkti. Šaldytuvas praktiškai tuščias buvo, keli stiklainiai daržovių bei uogienių, faršo gabaliukas ir morkos buvo. Reikia bent truputį užpildyti, kad nevalgytumėme vien tik kruopas smile.gif

Dabar labai picos noriu, bet draugas sakė tik savaitgalį mane nusives į piceriją unsure.gif Mąsčiau naminę išsikepti, bet daug produktų reiktų pirkti, išeitų brangiau nei charlie picoje smile.gif Prisiminiau vieną nutikimą su charlie pica biggrin.gif kažkada buvo charlie gimtadienis panoramoje, žadėjo visiems klientams po nemokamą pyrago gabaliuką. Su draugu kaip tik tą dieną nuėjom picos pavalgyti, bet jokio pyrago negavome. Grįžus namo parašiau charlie skundą, tai atsiprašė ir atsiuntė 20 lt kuponą biggrin.gif

oi, visą paklodę prirašiau ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo hirundo*: 03 sausio 2012 - 16:51
Siandien - pusryciai - man kava, tevukas vakarykstę rūgstynių sriubą pasišildė
Pietūs - kepta vistiena su bulvėmis ir obuoliais
vakarienė - mane miltiniais blynais pavaisino, arbata su pyragu, tevukas marinuota silke

user posted image
Atsakyti
1. MB sumuštiniai su kumpiu, arbata;
2. Man salotos agurkų/pomidorų/lašišos, šviežiai spaustos apelsinų sultys; MB Mcdonalde prisirijo (gerai, kai jam nekenkia biggrin.gif biggrin.gif o man tik pavydą kelia hihihi.gif );
3. Keptos bulvės, kiaulienos kepsniai, daržovės.

Rytoj planuojamas mėsos papildymas kameroj, gaiviakų (gėrimų) pirkimas, dar noriu vaisių kokteiliams unsure.gif
Atsakyti
Pusryciai : selenu dribsniai su pienu + kava su pienu
Pietus : bulviniai blynai + pupeliu sriuba su moliugu
Vakariene : pakepinti skrebuciai su uztepu ( varske, cesnakas, zalumynai) + arbata su pienu mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(hirundo* @ 2012 01 03, 17:51)

Visu pirma sveikateles,riesutai tikrai sunkiai virskinamas maistas 4u.gif
Pigiai apsiprekinai ax.gif
O paklodes labai patinka skaityt biggrin.gif

Mickute,liux patiekalai ir foto 4u.gif

Siandien musu:
PUSRYCIAI-MB sumustiniai su desra,kumpiu,man balta misraine
PIETUS-keptos bulviu skilteles orkaiteje,grudeta varske
VAKARIENE-man kavineje makaronai,MB riesutai,alus
NAKTIPIECIAI-arbata,saldainiai,riestainiai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(hirundo* @ 2012 01 03, 16:51)
na va, jau grįžau į Vilnių smile.gif prasidės normalus maistas smile.gif

Šiandien dar nieko normalaus nevalgėm, nes man iš po vakar savijauta ne kokia (vakar skrandis nepriėmė riešutų, dieną suvalgiau keletą, o po to taip blogai paliko. Važiavom į Vilnių, tai teko porą kartų sustoti, nes visas skrandžio turinys lipo laukan). Draugas irgi nieko rimto nenorėjo, truputį temperatūra sukilusi, tai beveik nieko nevalgo.
Pusryčiams iškepiau vaflių, bet suvalgėm tik  kokį trečdalį. Pietums žadėjom valgyti tuos pačius vaflius, bet nevalgėm  doh.gif iškepiau šokoladinių keksiukų, tai po vieną suvalgėm ir viskas. Vakarienei arba vaflius valgysim, arba keksiukus.

Vakar apsiprekinau prekybinėje bazėje, tai susitaupė keli litai. Labiausiai nustebino kepinių margarino kaina  bigsmile.gif  prekybcentry mokėdavau 4.99 lt, o bazėje be jokių akcijų kainuoja 3,5 lt  bigsmile.gif Dar ryžių, grikių, majonezo, kečiupo prigriebiau. O dabar ruošiuos į turgų važiuoti, truputį mėsos ir daržovių nusipirkti. Šaldytuvas praktiškai tuščias buvo, keli stiklainiai daržovių bei uogienių, faršo gabaliukas ir morkos buvo. Reikia bent truputį užpildyti, kad nevalgytumėme vien tik kruopas smile.gif

Dabar labai picos noriu, bet draugas sakė tik savaitgalį mane nusives į piceriją  unsure.gif  Mąsčiau naminę išsikepti, bet daug produktų reiktų pirkti, išeitų brangiau nei charlie picoje smile.gif Prisiminiau vieną nutikimą su charlie pica biggrin.gif kažkada buvo charlie gimtadienis panoramoje, žadėjo visiems klientams po nemokamą pyrago gabaliuką. Su draugu kaip tik tą dieną nuėjom picos pavalgyti, bet jokio pyrago negavome. Grįžus namo parašiau charlie skundą, tai atsiprašė ir atsiuntė 20 lt kuponą biggrin.gif

oi, visą paklodę prirašiau  ax.gif

Nenoriu nieko įžeisti, bet man nesuprantama, kaip visą dieną galima maitintis tik saldumynais - vafliai, keksiukai, vafliai... g.gif unsure.gif Ar ne sveikiau bent jau kopūstą su morka pasitarkuoti, salotų užvalgyti...? irgi ne brangu, bet bent šiokia tokia nauda... Mes irgim maistui labai taupom, bet niekada neleisčiau sau taip alinti organizmą, valgant tik saldžius, nieko vertingo neturinčius kepinius.
Atsakyti
QUOTE(drugelis. @ 2012 01 03, 21:13)
Nenoriu nieko įžeisti, bet man nesuprantama, kaip visą dieną galima maitintis tik saldumynais - vafliai, keksiukai, vafliai...  g.gif  unsure.gif  Ar ne sveikiau bent jau kopūstą su morka pasitarkuoti, salotų užvalgyti...? irgi ne brangu, bet bent šiokia tokia nauda... Mes irgim maistui labai taupom, bet niekada neleisčiau sau taip alinti organizmą, valgant tik saldžius, nieko vertingo neturinčius kepinius.

vafliai - tai kitaip vadinami bado blynai. Juos kepu visiškai be cukraus.
be to, rašiau, kad šiandien mums nevalgymo diena, nieko nesinori. Kas iš to jei ką nors pagaminsiu, bet teks išmesti lauk, nes niekas nevalgys. Tas šiandienos meniu nebuvo iš taupumo, o tiesiog iš nenorėjimo valgyti. juk nesimaitinam taip kiekvieną dieną.
Ir dar, jei skaitėte visą mano paklodę, tai turėjote matyti, kad šiandien mano šaldytuvas buvo tuščias, parašiau prieš išvažiuojant apsiprekinti.
-----------

Nuvažiavau į turgų, o ten tuščia doh.gif vienas vištienos skyrius nedirbo šiandien, tai iš kito skyriaus viskas buvo išpirkta doh.gif negavau nieko, ko norėjau doh.gif reikės ryt iš ryto važiuoti.

ir dar bankomatas prarijo banko kortelę doh.gif norėjau išsiimti pinigus ir kaip tik tuo metu sugedo bankomatas, prarijo kortelę ir nebeatidavė doh.gif teko užblokuoti doh.gif
Atsakyti