Įkraunama...
Įkraunama...

Taupančiųjų dienos meniu

QUOTE(*Voque* @ 2012 02 17, 19:09)
Ewacka,o Tu junkis prie musu 4u.gif

Aciu 4u.gif Na pabandysiu, tik negarantuoju, kad kiekviena diena pavyks pasireiksti, bet pameginsiu 4u.gif smile.gif
pagrinde maitinames dviese su MB
Siandienos meniu:
Pusryciams: man arbata misko uogu ir sumustiniai su raudona zuvimi (derinys gal nelabai, bet suejo), MB sriubytes pavalge vakarystes.
Pietus gavosi labai velyvi tai kartu kaip ir vakariene: orkaiteje rankoveje kepti kiaulienos sonkauliukai su maggi ideja, ir folijoje keptos bulves (vienos tiesiog su sviestu ir vegeta, kitos ruostos taip pat, tik dar cesnako priedejome) + pacios marinuoti agurkai. Labai skanu. Net foto nespejau pasidaryti.
Dar psisildeme picerijoje isigyta picos roleta, kol laukeme savo velyvu pietu.
Na siandien kaip ir daugiau neplanuoju nieko gaminti, nebent arbata ir prie jos ka skaunaus pirkstinio susveisime 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ewacka: 17 vasario 2012 - 20:19
Na va,sveika prisijungus,labai skanus meniu 4u.gif

Musu siandieninis:
PUSRYCIAI-MB sumustiniai su pastetu,arbata,man vakarykstis apkepas,dar trupiniuoti su vysniu uogiene kepiau
PIETUS-pas mama sveciuose buvau, tai kauliukai,virtos bulves,troskinti kopustai,kompotas,o MB valge velyvus pietus tai vakarykste agurkine sriuba,saltienos,desertui trupiniuocio
VAKARIENE-kaip ir nieko,va silkes uzmarinavau,tai po pora gabaliuku paragavom,as dar saldainiu skanavau,o dabar einu apelsino ir greipfruto luptis biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(ewacka @ 2012 02 17, 18:02)
:
gal nesupyksite, kad ilindau i jusu tema, bet labai jau knieti suzinoti Mickutes vafliu bei pyrago recepta... blush2.gif  4u.gif

sveika prisijungus mirksiukas.gif ryt imesiu receptukus

Penktadienis

Pusryciai - Kava,pyragas
Pietus - vakaryksciai balandeliai
Vakariene - kas kepenu pasteta( Norfos akcijinis) kas varske, pyraga su kava

MB serga, gerkle skauda, nieko praryt negali, tai nieko isvis nevalge verysad.gif
Atsakyti
Kazkaip tylu sicia unsure.gif
musiskis meniu:
Pusryciai: as valgiau vakarykscius sonkauliukus ir bulves, desros vytintos dar su bulvem, arbata. MB arbata su susmustiniais su desra, agurkeliu. Dar prie arbatos abiems sureliai.
Pietus: sonkauliuku troskinys (sonkauliukai, bulves, morkos, zalumynai, svogunas, cesnakas, prieskoniai: mairunas, lauro lapas, pipirai, vegeta ir kt.).
Vakariene: sumustiniais su desra, arbata su sausainiais, sureliais.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ewacka: 18 vasario 2012 - 21:23
QUOTE(ewacka @ 2012 02 18, 21:21)
Kazkaip tylu sicia  unsure.gif

savaitgalis, tai ne visos namie sėdi mirksiukas.gif

vafliai :
5 kiaušiniai
200 gr.lydyto sviesto
2 stkl.miltų
2 stkl. (galima mažiau, kas saldžiai nemėgsta) cukraus
vanilinio cukraus

šiaip gavosi traškūs, bet nesusisuko jie man blush2.gif
pati 100 metų buvau jau nekepus, vis dulkėjo senoji vaflinė blush2.gif

Pyragas
3 kiaušiniai
1 stiklinė cukraus
2 stiklinės miltų
0,5 stiklinės aliejaus
1 arbat.šaukšt. kepimo miltelių
vanilinio cukraus

Kiaušinius išplakti su cukrumi ir vanile, supilti aliejų, miltus, kepimo miltelius, sudėti vaisiu. Tešla gaunasi tirštoka, sunkiai maišosi.

šiaip tai čia yra obuolių pyragas tongue.gif , bet turėjau šįkart dz.slyvų ir bananų traškučių užsilikusių, tai viską ir sukroviau biggrin.gif pagal receptą būtų 5 stiklinės luptų obuolių
Atsakyti
Sveikos,meniu net nerasysiu savaitgalinio,nes vakar gimtadienyje buvom,snd tik grizom tai isplakiau bananu-kefyro-vysniu kokteili,duona kepu,vakarienei bus bulvikes su spirguciais ir agurkeliais smile.gif
Atsakyti
Sestadienis

Pusryčiai - kava, pyragas
Pietūs- balandėliai su pakepintomis brandintomis bulvėmis , MB tik jogurto puodelį per kančias
Vakarienė - ryžių košė su uogiene, sumuštiniai prie arbatos, pyragas, apelsinai, MB jau pora balandelių suvalgė

Sekmadienis

Pusryčiai - MB paskutinį balandėlis suvalgė, tėvukas sumuštiniai prie kavos, aš buvau išlėkus su reikalais, tai graži ir be pusryčių
Pietūs - makaronai su hot doginėmis dešrelėmis, morkų-česnako su majonezu mišraine, obuolių sultys iš rūsio, sausainiai, pyrago likučiai
vakarienė - man kava ir varškė su uogiene, obuolių sultys, vyrai tai kas kumpelio atsipjovė, kad kepenų pašteto, apelsinai, kiviai, saldumynai
Atsakyti
Aciu Mickute7 uz receptus, isbandysiu butinai. Tik dar klausimas kylo, jei i pyraga deti slyvu, tai jas pries tai siek tiek gal ismirkyti vandenyje? g.gif
O del vafliu, tai anksciau mes labai daznai kepdavome, bet veliau kazkaip nebesigaudavo traskus, o minsti budavo, tai kazkaip nustojau kepusi. Dabar pamaciau, tai kaip bezdioniuke vel uzsimaniau blush2.gif tai reikes laiko radus pasikepti.
O vaflius susukti bandei iskarto is vaflines istraukus? Jei taip tai nezinau kame reikalas, kad nesusisuko. As tai musu vafliu recepto tikslaus nebepamenu, bet zinau, kad dar grietines dedavome...bet si karta pagal tavaji recepta pabandysiu. smile.gif

Musu meniu siandienos:
Pusryciai: man arbata su sumustiniais su desra, sausainiais, sureliu. MB degalineje nusipirko kazkoki tai sumustini.
Pietus: MB vakarykscius sonkauliukus suvalge, keptas bandeles su mesa (anyta pavaisino), as tik bandeles valgiau.
Vakariene: dar nezinau ka sumastysime, bet ka nors saldaus prie arbatos tai tikrai krimsime ax.gif as gal pieniskos makaronu, ar grikiu sriubytes issivirsiu, gal ir MB susigundys dar. smile.gif g.gif
Atsakyti
QUOTE(ewacka @ 2012 02 19, 20:30)
Aciu Mickute7 uz receptus, isbandysiu butinai. Tik dar klausimas kylo, jei i pyraga deti slyvu, tai jas pries tai siek tiek gal ismirkyti vandenyje? g.gif
O del vafliu, tai anksciau mes labai daznai kepdavome, bet veliau kazkaip nebesigaudavo traskus, o minsti budavo, tai kazkaip nustojau kepusi. Dabar pamaciau, tai kaip bezdioniuke vel uzsimaniau  blush2.gif tai reikes laiko radus pasikepti.
O vaflius susukti bandei iskarto is vaflines istraukus? Jei taip tai nezinau kame reikalas, kad nesusisuko. As tai musu vafliu recepto tikslaus nebepamenu, bet zinau, kad dar grietines dedavome...bet si karta pagal tavaji recepta pabandysiu. smile.gif

taip , biškeli slyvas pamirkiau.
Tik ištraukus sukau, karštus. Seniau mama kepdavo, tai žinau, kad irgi dėdavo grietinės, tai iškart išsimdavau ir susukdavau, bet va radau internete, galvojau pabandysiu. Kai nesisuko, bandziau ir aliejau ipylti, ir krakmolo įbėriau, ale kad nepadėjo verysad.gif
Ale ir taip greit išgaravo tongue.gif vyrai kai paragavo, tai ir sukirto tongue.gif ax.gif
Atsakyti
Laba diena 4u.gif , pas mama buvom savaitgali, tai cepelinais, balandeliais, bandelem su varske vaisino essen.gif essen.gif
Siandieniniai
pusryciai- sumustiniai su desra, suriu ir pomidorais, kava
pietums- plakta kiausiniene, MB mieste pavalgys, nes daug reikalu turi
vakarienei- padariau tesla, bandelems su lasinukais, bus prie arbatos... bet kazko tesla nekyla doh.gif ... tikiuosi nenuplauks mano vakariene blush2.gif g.gif
Atsakyti
Na va, baigėsi mano trumpos atostogos smile.gif

Ewacka, sveika prisijungusi 4u.gif

jau rašau šiandieninį meniu:
I - dribsniai su pienu, šokoladas
II - ryžiai su keptomis šaldytomis daržovėmis, faršu ir kiaušiniais
III - važiuosim pas draugus

nusprendžiau namuose ant palangės pasiauginti krapus, petražoles ir laiškinius svogūnus ax.gif pažiūrėsim kas gausis blush2.gif
Atsakyti
Pusryciai - kava, vyrams sumustiniai
pietus - vakaryksciai makaronai su desrelemis, man brinkyti grikiai, vistienos gabaliukas, morkos su majonezu
vakariene - kepta pleksne su juoduju ridiku misraine, jogurtas su vaisiais
Atsakyti