Įkraunama...
Įkraunama...

Taupančiųjų dienos meniu

Sveikos 4u.gif
vakarykstis meniu:
PUSRYCIAMS: sumustiniai su lasisos raudonais ikrais (naturaliais) - akcija, per puse pigiau pirkome, arbata, sureliai.
PIETUS: sriuba, pasildziau nuo pirmadienio likusius cenakus, rauginti agurkai.
VAKARIENE: vyras sriuba pavalge, as nenorejau sriubos, bet uztat valgiau miltiniu blynu, ir dar sveiteme sokolada, cipsus, vynuoges smile.gif

siandienos meniu:
PUSRYCIAI: sumustiniai su desra, arbata, vyrui dar surelis, man vakaryksciu cipsu likutis.
PIETUS: grikiai su desrelemis. Man Klaipedos virtos desreles, vyrui kalakutienos keptos desreles su svogunu/tomatu padazu. Apelsinu sultys, mineralinis.
VAKARIENE: sriuba burokeliu, ir joje virti kiaulienos sonkauliukai su duona, krienais, vyrui dar ir svoguno galvute.
dar saldumynu uzkrimsime kokiu nors.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ewacka: 22 vasario 2012 - 20:50
[quote=*Voque*,2012 02 21, 10:34]
Va lasisos kotleciukus jau senai noriu ismeginti nu bet tas farsas manes netraukia arba nezinau kur ieskot smile.gif

Na tas farsas aisku ne is lasisos file tai tikrai smile.gif bet nemanau kad labai jau nekokybiskas.Pirkau Norfoje jis susaldytas i tokias plytas parsiduoda.
Dadejau 2kiausinius,3 sauskstus manu,nemazai dziuveseliu,ir zuvies prieskoniu"saudva"
Mano drauge dare ,tai jai nepatiko schmoll.gif O mes su vyru tai buvom labai patenkinti ir tikrai dar darysim thumbup.gif
Atsakyti
vakarykštis:
I - draugui dribsniai su pienu
II - šaldytų daržovių troškinys su malta mėsa, grikiai
III - draugas nupirko man mėsainį blush2.gif
IV - pietų likučiai draugui, aš jau buvau soti
V - kakava, šokoladas, draugas dar hematogeną valgė (vakar kraujo dovanojo, tad reikėjo pastiprinti)

na ir orelis šiandien blink.gif taip nesinori niekur eiti
Atsakyti
Sveikinu su linijuote nestuke.gif wub.gif wub.gif wub.gif
As cia vis tik skaitytoja blush2.gif na vis pasisemiu ideju kokiu blush2.gif
Atsakyti
Klausimas - čia tikrai tema "Taupančiųjų dienos meniu"?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo siggita83: 23 vasario 2012 - 15:59
QUOTE(siggita83 @ 2012 02 23, 15:58)
Klausimas - čia tikrai tema "Taupančiųjų dienos meniu"?

taip. Kiekvienas taupymą supranta kitaip, bet iš esmės taupymas yra bandymas išleisti mažiau. Žmogus maistui gali išleisti 1500 lt per mėnesį ir sakyti, kad taupo, nes netaupant suma būtų dar didesnė smile.gif "taupančiųjų dienos meniu" nereiškia, kad išleidžiame itin mažą sumą maistui, valgome tik kruopas ir bulves. Mes taupome kitaip - protingai.

O dabar į temą 4u.gif šiandien persivalgiau doh.gif
I - draugas pabaigė vakarykštį troškinį, aš kivį suvalgiau
II - draugas išvirė varškėtukus (mokinau virti)
III - keksiukai su vyšnių įdaru, pienas
IV - vištienos krūtinėlės juostelės, marinuotos meduje
V - draugas pabaigs varškėtukus

šiandien padariau didžiulį darbą - suskaičiavau išlaidas maistui blush2.gif piniginė nuo čekių jau nebeužsidarė blush2.gif maniau, kad bus didesnės išlaidos, nes šį mėnesį kaip niekad daug saldumynų pirkom, bet suma kaip ir kas mėnesį smile.gif
Atsakyti
O ar taupantys turi valgyti tik pacias pigiausias kruopas, bulves ir daugiau nieko? g.gif
as asmeniskai save priskiriu prie taupanciuju, nes pinigai siais laikais sunkiai ,,ateina" i musu pinigines, ir visa laika stengiesi apgalvoti ka gaminsi, ka nusipirkti, kad butu vertingai sunaudota, neismesta, o ir pigiau, bet tai nereiskia, kad valgome kaip jau rasiau tik kruopas ax.gif

anksciau pamenu netaupydavome, tai nueidavome i parduotuve, prisiperki ko reikia, ko nereikia, trumpai tariant ko akys geidzia, o veliau vos ne puse i siuksliadeze keliauja. doh.gif Tai buvo nuspresta, kad gana, reikia gerai apgalvojus, pataupant prekintis ir maitintis. smile.gif

sutinku su hirundo, kad kiekvienas taupo savaip, protingai ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ewacka: 23 vasario 2012 - 16:09
ewacka, drinks_cheers.gif
jei valgyčiau tik kruopas, tai išlaidos maistui būtų triskart mažesnės, bet tikiu, kad triskart padidėtų išlaidos sveikatai smile.gif
Atsakyti
Aš suprantu, kad kiekvienas taupymą supranta savaip ir kiekvieno pajamos skiriasi, vienas gali gauti 1000, kitas 10 000 Lt, o dėl tam tikrų priežasčių taupo abu, tik nežinau kaip pasakyt "įdomiai" kai kurie postai skaitosi, nes ir pirmoj žinutėj parašyta "a ką, MIELOSIOS, taupome toliau. Kalėdos artėja, išlaidų ir taip bus sočiai",va todėl man ir iškilo toks klausimas ax.gif

Na dabar iš ewackos pasisakymo suprantu, kad anksčiau išleisdavo, o tuo pačiu išmesdavo daugiau maisto, dabar susitaupo, nes buvo priimtas atitinkamas sprendimas, kuris yra sveikintinas thumbup.gif
Atsakyti
Sigita tikrai taupome,bet kartais musu patiekalai gali atrodyti prabangiai sutinku smile.gif bet vis tik ziurime kur kas pigiau,sekame akcijas ir esu isitikinusi,kad zinant tam tikru vieteliu,kur apsiprekint ir sekant nuolaidas valgyt galime ne tik taupiai,bet ir skaniai 4u.gif

Taupymas mums yra gaminimas namie,maisto nemetymas,akciju sekimas,teveliu parama smile.gif tarkim daznai valgome lasisa,bet viena gauta dovanu,o kita pirkta su didziule akcija smile.gif

Anksciau ir mes prisipirkdavom visokiu nesamoniu,puse tekdavo mest lauk,dabar to nebera taigi galiu drasiai sakyti,kad as TAUPAU,nors ir bus taip nemananciu smile.gif

PUSRYCIAI-MB blynai su cukrum,man virti kiausiniai su majonezu,sumustinis su kumpeliu
PIETUS-man vistienos filiukas,kelios bulves,morkos su cesnaku ir majonezu,MB vakarykste sriuba,saltienos likuciai,pasteto likuciai
VAKARIENE-MB virti kiausiniai su majonezu,man obuoliu suris,arbata smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Voque*: 23 vasario 2012 - 20:14
PUSRYCIAI: man arbata ir nuo vakar naktipieciu MB atveztas ir likes surainis is MCDonaldo, MB arbata ir keptus kiausinius su kumpiu valge.
PIETUS: vakarykste burokeliu sriuba.
VAKARIENE: cenakinese keptas kugelis, ir rankoveje kepti kiaulienos sonkauliukai, pacios marinuoti agurkai, pacios vasara darytas raudonuju serbentu kompotas tongue.gif ax.gif sokoladukai bountey ax.gif

beja, gal kuri pamanys, kad kiekviena diena vis valgome sonkauliukus, bet valgome ne del to, kad daugiau nieko neturime smile.gif o del to, kad skanu, manija apeme, o kitos mesos jau pabodo ir nesinori kolkas nieko kito, tai ir gaminame sonkauliukus kol norisi taip kepame, tai verdame ir pan... smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ewacka @ 2012 02 23, 21:17)
VAKARIENE: cenakinese keptas kugelis, ir rankoveje kepti kiaulienos sonkauliukai, pacios marinuoti agurkai, pacios vasara darytas raudonuju serbentu kompotas  tongue.gif  ax.gif sokoladukai bountey  ax.gif

o cia tai jooo biggrin.gif
mano skonio receptoriam biggrin.gif
o sonkauliukai skanu,kaip marinuoji? mirksiukas.gif
Atsakyti