Įkraunama...
Įkraunama...

Taupančiųjų dienos meniu

Aha,Deimapov,pagaliau lietiniu iskepiau,na taip skanu buvo su uogiene braskiu biggrin.gif ,o tavo torciukas tai ispudingai atrodo,ar viskas tvarkoj gavosi?ar skanus? smile.gif
Atsakyti
I - kuskuso košė su uogiene
II - šaldytos tešlos sausainiai
III - batonas su šokoladiniu kremu, draugas pabaigė troškinį
IV - buvom svečiuose, privalgėm daug mandarinų tongue.gif

Deimapov, reikės gal kada pabandyti ax.gif o tortas tai pasakiškai atrodo bigsmile.gif

gal žinot kokių gerų receptų tortams? Galvoju Kalėdoms padaryti, kad sūnėnas su dukterėčiom turėtų ką pasmaguriauti? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(*Voque* @ 2011 11 23, 23:43)
Aha,Deimapov,pagaliau lietiniu iskepiau,na taip skanu buvo su uogiene braskiu biggrin.gif ,o tavo torciukas tai ispudingai atrodo,ar viskas tvarkoj gavosi?ar skanus? smile.gif

QUOTE(hirundo* @ 2011 11 24, 00:51)
I - kuskuso košė su uogiene
II - šaldytos tešlos sausainiai
III - batonas su šokoladiniu kremu, draugas pabaigė troškinį
IV - buvom svečiuose, privalgėm daug mandarinų  tongue.gif

Deimapov, reikės gal kada pabandyti  ax.gif o tortas tai pasakiškai atrodo  bigsmile.gif

gal žinot kokių gerų receptų tortams? Galvoju Kalėdoms padaryti, kad sūnėnas su dukterėčiom turėtų ką pasmaguriauti?  4u.gif

Dėkui merginos wink.gif Tortas išėjo skanus, tik kitą kartą darysiu labiau pagal save, o ne pagal rastą receptą internete. Man norėjosi šlapesnio biskvito, nors i drėkinau jį, bet man dar lapesnio norėjosi, o ir želatinos į varškę norėjosi mažiau kad būtų, kad taip pat būtų varškė šlapesnė, o gavosi tokia kaip vos ne žele. Vyrui patiko, man tokie šlapesni patinka tortai. Na bet skaniausias tai manviršus biggrin.gif tas uogas galiu ir vienas valgyti biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
Kiek skanestu ! thumbup.gif

Pusryciai - kava, sureliai
Pietus - vyrams rukytos sardeles su bulvemis, krabu-kiausiniu su majonezu misraine
vakariene - troskintos vistu sirdeles su grybais , morkomis ir konsrv zirneliais grietines su krapais padaze su virtomis bulvemis ir mar.agurkais

Vakar - pusryciai - kava
Pietus - i darba sumustiniai, krabu lazdeles- kiausiniai - majonezas
vakariene- pupeliu sriuba su vistienos kauliukais, vistienos kepsniukai su ruk. kumpiu ir ferm.suriu su virtomis bulvemis ir marinuotais burokeliais
user posted image

Siandien - pusryciai - kava
Pietus - kam desreles, misraine ( pirktine) as tai vakaryksciu vistienos kepsniuku pasiemiau
Vakariene - vakarykscios bulves, keptos vistienos kepeneles, marinuoti burokeliai, raug.kopustai
Atsakyti
šianien pas mus nevalgiadienis smile.gif
I - batonas su šokoladiniu kremu, pienas
II - pas draugo tetą sumuštinukai, sausainiai
III - draugas valgė makaronus su žuvies piršteliais (kelias dienas zyzė kaip nori), aš nieko
IV - virti kiaušiniai, pirktinė kepta vištiena (draugo teta davė, ale neprilygsta skonis namie keptai tongue.gif )
V - žiūrėsim filmą, kramsnosim sausainius

Mickute, kaip gaminate širdeles, kepenėles? Norėčiau sau pasigaminti (draugas nevalgo), bet nežinau kaip ax.gif
Atsakyti
PUSRYCIAI-man omletas su konservuotais zirneliais,balta duona su sviestu
PIETUS-burokeliu sriuba,karbonadai,virtos bulves,pomidoru-agurku salotos su grietine,desertui sausainiai,arbata
VAKARIENE-suvalgiau sureli smile.gif
Atsakyti
PUSRYCIAI-man kuciukai su pienu,MB grudeta varske su uogiene ir surelis
PIETUS-man vakarykste sriuba,saldainiu keletas,surelis
VAKARIENE-MB ta pati sriuba,abiem po zemaicio blyna su grietine

Veliau dar manau kokios arbatos gersim su sausainiais ar kuciukais smile.gif

Pirkau IKI karpio su akcija,skanumelis thumbup.gif
Atsakyti
Sveikutes, vakar meniu nėra, nes mamytė mano atvyko į svečius tai visą dieną prasidavėm tai centre, tai svečiuose, tai ir meniu toks įdomus buvo. Šiandien mano meniu:
I- sumuštiniai su kumpiu
II- karštas sumuštinis su vištiena, svogūnais, paprika, sūriu (darbe)
III- brandinta kopūstų ir kitų daržovių sriuba, duona, čipsai

Vyro:
I- bananai, spurgos su džemu
II- brandinta daržovių sriuba, duona
III- skrandukų guliašas, bulvių košė
IV- čipsai arba spurgos
Atsakyti

laba vakara 4u.gif patarkit ka galima virt vakarienei,kai visa diena dirbi,ka tokio greitesnio galima pagamint seimai, arba ka savaitgali galima pagamint,kad keliom dienom, uztektu?.. nes kazkaip griztam, vaikai dar mazi,kiekvienas demesio reikalauja, tai nelabai laiko turiu gamint is karto grizus is darbo, o ir darbas fizinis,tai energijos nelabai lieka i vakara. gal galit patart? blush2.gif aciu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(hirundo* @ 2011 11 24, 22:18)

Mickute, kaip gaminate širdeles, kepenėles? Norėčiau sau pasigaminti (draugas nevalgo), bet nežinau kaip  ax.gif

kepeneles nuplaunu, pamirkau piene, kad minkstesnes butu, jei vistienos, tai nebutina, jos ir taip minkstos, tada volioju i miltus ir i keptuve i i ikaitinta alieju , tada pabarstau druskyte , pipirais.Kartais taip tik keptas valgom, o kartais apkepu ir tada dedu i puoda patroskinti, tada ar tai kokiu morku, kas megsta svogunu deda ( as nemegstu tongue.gif ) dariau su morkomis ir brokoliais thumbup.gif thumbup.gif arba su obuoliais galima thumbup.gif , i pabaiga grietines ar kokios grietineles ikraunu mirksiukas.gif arba zalias susimali , dedi kiausini, prieskoniu, miltu ir kaip kotletus kepi mirksiukas.gif thumbup.gif tai ir sirdeles analogiskai mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(juvensis @ 2011 11 25, 20:20)
laba vakara 4u.gif  patarkit ka galima virt vakarienei,kai visa diena dirbi,ka tokio greitesnio galima pagamint seimai, arba ka savaitgali galima pagamint,kad keliom dienom, uztektu?.. nes kazkaip griztam, vaikai dar mazi,kiekvienas demesio reikalauja, tai nelabai laiko turiu gamint is karto grizus is darbo, o ir darbas fizinis,tai energijos nelabai lieka i vakara. gal galit patart? blush2.gif  aciu 4u.gif

man tai gal greiciausiai visokie troskiniai rolleyes.gif apkepi ar tai kiauliena ar vistiena gabaliukais, i puoda tada, tada kokiu turi darzoviu prikrauni, arba dar pries tai irgi apkepini ir viska troskini. Prisidarai dideli puoda, vis tiek tai su padazu, sotu mirksiukas.gif , skanu, kiekviena kart vis kokias kitas darzoves pamaisai mirksiukas.gif ir valgai sau kelias dienas . Galima viena diena valgyti su grietine, kita diena kokio pomidoru padazo isidet, skonis bus jau kitas mirksiukas.gif improvizuojam vadinasi tongue.gif
Atsakyti
Vakar
Pusryciai - kava, kepti sumustiniai
Pietus- brandinti vistienos kepsniukai, mar.agurkeliai
Vakariene - MB isvare i kaima, o mes damusinejom likucius- sriuba pabaigem ir kepeneles. vakare buvo ateje draugai - tai vistienos vyniotinis su batonu ir mandarinais tongue.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(juvensis @ 2011 11 25, 21:20)
patarkit ka galima virt vakarienei,kai visa diena dirbi,ka tokio greitesnio galima pagamint seimai

man patinka visada tureti saldytu pusfabrikaciu, bet viska gaminam patys, 3 vakarienem galvos nesuku, nes reikia tik istraukt is saldiklio
-naminiu koldunu
-turiu uzsaldytu naminiu desreliu, vyras padare, skanumelis
-saldyti lietiniai
-kazkada buvau pridarius kibinu, bet ju savikaina didele

o is ilgiau grojanciu, tai arba siupinine sriuba darau, arba plova
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gegas: 26 lapkričio 2011 - 18:10