Įkraunama...
Įkraunama...

Taupančiųjų dienos meniu

PUSRYCIAI-MB balta misraine,sumustiniai su kepenine,man kuciukai su pienu,mandarinas
PIETUS-keptos bulves su rukytom desrelem,pomidoru-agurku-pekino kopustu salotos su grietine
VAKARIENE-man surelis,slyvu sultys,MB avizine kose ax.gif
Atsakyti
*Voque*, ačiū 4u.gif

Taip tokius kepsniukus ir aš kartais gaminu. Daug užkandžių nedarysiu, nes sakė "keliom valandom atvažiuojam" smile.gif
Deserto, tai nupirksiu gatavą ką nors.
Atsakyti
grįžtu po savaitgalio pas tėvus smile.gif

I - ryžiai su uogiene, ledai
II - kiaulienos šonkauliai, grikiai, daržovės, ledai
III - traškučiai blush2.gif sumuštiniai su pievagrybiais ir pomidorais

Parsivežiau iš tėvu penkis litrus ledų, tai valgom tongue.gif

o vakar mini eismo įvykį apturėjom blush2.gif Šiauliuose važiavom per trišalę sankryžą, kurios šviesoforai neveikė. tai iš prieko mašina pristabdė, pristabdėm ir mes. O tada tas tik ant stabdžių (vidury sankryžos), draugas stabdyt, bet kelias šlapias, slidus ir pasibučiavom. Išlipom, o tas sako, kad pamatė šakelę (na tikrai nedidelė ta šakelė) ir pamanė, kad tai atidarytas šulinys!!! Nu jomajo doh.gif apsižiūrėjom, nei vienam jokių įlenkimų, tik įbrėžimai. Tai ir išsiskirstėm. Šiandien dienos šviesoje jau žiūrim, kad daugiau pabraižyta nei manėm..
Draugas prašė nesakyti savo tėvams, nes automobilis tai mano tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(*Voque* @ 2011 11 28, 15:48)
Na as pati penktadieniui turesiu apie 11 zmoniu,bus gimtadienis,bet vistiek nesinori islaidaut,galiu mazdaug parasyti ka gaminsiu:karstam bus kepsniukai,as gaminsiu su svogunais,suriu ir pomidorais,bus maistingiau,tada patieksiu su virtom bulvem ir padarysiu dvejas salotas,t.y.vienas gaivesnes su feta,o kitas jau rimtesnes su menkiu kepenelem,na o is uzkandziu tai daug ka gaminsiu,bet jus pasisedejimui galite dar kokios keptos duonytes,ar sparniuku saltam uzkandziui(as juos visada kepu,galima rasti po 5.99 uz kg),galbut krabu lazdeliu tesloje arba silkes,na jei nesate isrankus biggrin.gif ,o desertui vaisiu ar saldainiu poros rusiu,manau po sotaus karsto nlb ko daug ir noresis,bet snekuciuojantis kramsnoti kepta duonyte ar koki vistu sparniuka pats tas biggrin.gif galite net ne sparniukus o filiuku juosteliu dziuveseliuose iskept,patiekti su ivairiais padaziukais.
Beabejo,gal jau super pigiai neiseis,bet manau paieskojus nebrangiai galima nusipirkt produktu 4u.gif

o gal galite parasyti ka uzkandziams gaminsit? 4u.gif bent pora receptuku biggrin.gif o kaip tie salti sparneliai uzkandziams turit omeny daryt? ar kepta duona.. paprastai iskept ir viskas? blush2.gif
Atsakyti
Jei reikia daug ir tikrai labai skaniai tai siulyciau sita recepta, net man virtuves diletantei gavosi. Nereikia nei marinuoti, nieko, labai skani mesyte kur prie cesnaku gaunasi (cesnaku paskui niekas nesmirdes biggrin.gif )
http://giedrius-v.li....com/70897.html
Bandziau, tikrai labai skanu thumbup.gif
Atsakyti
Na sparnelius as pjaunu i dvi dalis,ta galiuka isvis nupjaunu ir marinuoju su soja,cesnaku,druska,siek tiek majonezu,kepu orkaitej,skanu tiek salta tiek silta,o kepta duona man lb patinka su surio ir majonezo uztepu smile.gif na o dar gaminsiu tortiliju uzkandeles(rasiau lyg praeitoj temoj kaip gaminu),silkes marinuosiu,plikytu pyragaiciu su desra ir suriu(viskas tas pats kaip plikytiem sausainiam tik surio tarkuoto desiu,desrytes smulkiai pjaustytos,zalumynu),krabu lazdeliu tesloj kepsiu,surio papjaustysiu,desrytes smile.gif na pavalgantys zmogeliukai renkas biggrin.gif

Hirundo,baisu,gerai,kad laimingai baiges...
Atsakyti
QUOTE(*Voque* @ 2011 11 27, 20:18)
VAKARIENE-as tikrai nieko,o MB ka saldytuve ras,yra visokiu likuciu smile.gif

hihihi.gif thumbup.gif

Šiandien mano meniu:
I- bandelė su sūriu ir kumpiu (darbe)
II- lavašas su vištiena, šokoladukas (darbe)
III- sumuštiniai su sūriu, kumpiu, agurkais, garstyčiomis

Vyro:
I-bananai
II- brandinta daržovių sriuba
III- kotletai, grikiai, burokėlių salotos
IV- čipsai, šokoladukas
Atsakyti
Ku ku merginos, juk ne savaitgalis, kur visos, aūūūū wink.gif

Šiandien mūsų meniu:
Mano:
I- Daržovių sriuba, batonas su sviestu
II- virtos, nukaulintos mėsytės guliašas su svogūnais, morkomis, batonu raugintais agurkėliais. ČIpsai
III- bandelė su dešrelėmis ir sūriu, spurgos

Vyro:
I- spurgos
II- tas pats guliašas tik su bulviu koše, agurkų-svogūnų laiškų salotomis
III- ta pati sriuba, batonas
IV- bandelės su dešrelėmis ir sūriu

Bandelės
user posted image
Atsakyti
QUOTE(deimapov @ 2011 11 29, 20:31)
Ku ku merginos, juk ne savaitgalis, kur visos, aūūūū wink.gif

Bandelės

oi kokios bandeles thumbup.gif kaip tu cia jas kepei ?

Siandien - pusryciai - kava
pietus - balandeliu likuciai
vakariene - orkaiteje kepta kiauliena su bulvemis ir morkomis, pekino salotos-pomidorai-majonezas su pasukomis

user posted image
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mickute7: 29 lapkričio 2011 - 21:07
Oi kokie gardus patiekaliukai 4u.gif

PIETUS-sriuba ir picos su akcija picerijoje
VAKARIENE-kokteilis su bananais ir jogurtu,sausainiai biggrin.gif

Na ir skurdus meniu,vaje vaje,na ryt gal normalesnis bus smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Voque*: 29 lapkričio 2011 - 20:51
QUOTE(mickute7 @ 2011 11 29, 20:40)
oi kokios bandeles  thumbup.gif  kaip tu cia jas kepei ?

vakariene - orkaiteje kepta kiauliena su bulvemis ir morkomis, pekino salotos-pomidorai-majonezas

Na paprastai susukau į tašla, supjausčiau dešrelę mažais apskritimais ir tada dariau kaip pynę smile.gif

O tavo mėsytę su bulvėmis labai apetitnai atrodo thumbup.gif

QUOTE(*Voque* @ 2011 11 29, 20:48)
Na ir skurdus meniu,vaje vaje,na ryt gal normalesnis bus smile.gif

Na tikrai toks vos ne iškrovos diena biggrin.gif Bet reikia kartais tokių dienų, o aš dabar visą savaitę jaučiu kad valgau be perstojo, tai man kaip tik būtų toks meniu dienai biggrin.gif
Atsakyti
Rytojui vyrui pagaminau įdarytas bulves (įvairūs dešrų likučiai, krienai, majonezas, garstyčios, pomidorų padažas, sūris, krevetės, svogūnų laiškai)

user posted image

Čia nuotrauka daryta prieš dedant į orkaitę wink.gif
Atsakyti