Įkraunama...
Įkraunama...

Sportas namuose... 19 namučiai

labas visoms. prisipazinsiu, kad buvau sporta apleidusi kazur apie savaite, gal net ir daugiau doh.gif , to priezastis buvo mokslai mokslai mokslai... taigi siandien jau truputi sportavau, bet dar nedaug, kadangi sesli pertrauka padare savo...
kazkas minejo, kad rasyciau jums savo meniu ir sportuoju kaip... bet man taip sunku viska tiksliai surasyti, nes tiksliai pagal grafika neiseina sportuoti, bet pazadu, kad pasistenksiu mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(MO @ 2011 11 30, 11:40)
Vajej,koks tamsus miškas man dar ten, sparkpeople,neturiu kantrybės gilintis  wacko.gif  wacko.gif nesuprantu,reikia įvesti,ką valgei,bet tik iš siūlomų ten patiekalų?  g.gif

Aš jau antra diena veduosi, tai oi kol randu produktus biggrin.gif
Dariausi morkų su česnakais ir aliejumi, tai svėriau viską ir rašiau fresh gramais biggrin.gif Bet visai smagu.
Didžiausias malonumas, kad galima susivesti vitaminus ir kt elementus, ir paskaičiuoja, kiek suvartojai.
Tai mano geležis, kalis ir B12 neblizga, kaip ir tikėjausi verysad.gif

O grupę lietuvių tikrai būtų smagu turėt biggrin.gif

Šiandien nuo sporto laisvadienis man.

Dabar klausimas į temą, kai darot 1 levelį 30days shred 3 cikle kur su svareliais reikia kelti rankas į viršų, tai man niekaip nesigauna atsisoti taip, kad kelis lenkiant vieną koją, nepasistumtų į priekį (t.y. kad būtų ne mažiau kaip 90 laipsnių) unsure.gif Nesuprantu ką darau blogai doh.gif Gal kas pamenat?
Atsakyti
QUOTE(Cinside @ 2011 11 30, 20:57)

tai reiks kurti lt grupę lotuliukas.gif thumbup.gif
Atsakyti
Labas rytas, šįryt 40 min. cardio, noriu pasidžiaugti, jau beveik nesilaikydama padarau vieną iš sunkesnių pratimų, tokį a la kregždutę, tik rankų padėtis kitokia, jau ir koją sulig nugara pakeliu cool.gif
Dėl tos kalėdinės mugės tai norėjau tą patį patart, ką mandy333.
Dėl sparkpeople - jei sugalvosit kurt, ir mane įtraukit drinks_cheers.gif Bet galim ir čia offtopinti, jei kiti neprieštarauja.
Cinside, visų pirma, ar svoriai ne per sunkūs? Visų antra, ten esmė - "sėst" ant įsivaizduojamos kėdės, kiek įmanoma toliau stumiant sėdimąją, tada ir kojų padėtis turėtų susitvarkyti. Ir plačiai atsistot prieš sėdantis. Gal Gytis dar ką galėtų pakomentuoti, tas pratimas berods vadinasi side lunge with arm raise g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo maruša: 01 gruodžio 2011 - 08:24
Va toks - side lunge with front raise
Atsakyti
sveikos wink.gif

QUOTE(mandy333 @ 2011 11 29, 17:16)

cia marusa gerai sake, nepersistenk, ypac jei dar maitini smile.gif Manau labai gerai, kad sau keli realistinius siekius.Nors ir po tiek sportuoti, geriau negu nieko smile.gif daznai zmones neatsizvelgia i tai ka gali sau leisti, uzsikelia sau neimanomus reikalavimus, po to greitai nusivilia kai mato kad tam nera laiko nei galimybiu, nei jegu.Visada reikia atsizvelgti i galimybes mirksiukas.gif

tai mano pgr tikslas igyti iprocius, mitybos sporto smile.gif O sakoma, kad kazka reikia padaryt 77 kartus, kad taptu imrociu biggrin.gif Tad pradedu nuo lengvesnio...
Atsakyti
Kaip ir maruša minejo tupiant reiktu stengtis kisti uzpakali atgal, o ne i apacia, virsu lengti siektiek i prieki. Cia svarbu islaikyti nugara tiesia. Zvilgsnis turi buti tiesiai i prieki arba netgi siektiek i virsu. Is esmes atlikimo principas labai panasus i pritupimo. Tiesa dar galima pasukti peda, per kuria lenkiamas sanarys, siektiek i sona, taciau siuo atveju kelis, taip pat turi pasisukti, kad ziuretu tiesiai i prieki pagal peda. Beje galite bandyti zengti placiau.
Atsakyti
Labuka, sveikinu visas su oficialia ziema 4u.gif pas mus kaledines dainas per radija pradejo leisti, tai kaip ir turetu jaustis kaledine nuotaika, jei ne lietus uz lango ax.gif
Papildyta:
QUOTE(ad23 @ 2011 12 01, 10:58)
tai mano pgr tikslas igyti iprocius, mitybos sporto smile.gif O sakoma, kad kazka reikia padaryt 77 kartus, kad taptu imrociu biggrin.gif Tad pradedu nuo lengvesnio...

na tikslas labai geras thumbup.gif as jau pradejau jausti savo mitybos ir sporto pasekmes smile.gif vaikas sestadieniais ivede "seimos" sporto diena.Be to kazkada rasiau kad labai nemegstu kroso begimo, ir siais metais rydeni, vaiko iniciatyva dalyvavom begimo maratone, 5km begom doh.gif nesakysiu kelinta vieta uzemem, turbut nuo galo ten kazkelinta, nes vaikas puse kelio ejo.Bet smagu buvo dalyvaut, finise su orkestru pasitiko smile.gif cia kur gyvenu saldainiu politika yra tokia, kad vaikai tik savaitgali tegauna saldainiu.Tai mano pareiske kad nevalgys ne svtgl., na paziuresiu kiek atsilaikys lotuliukas.gif viena diena sumaste kad reikia stepu padaryt, nu tai zinok 300 stepu padare, ant tokios neaukstos kedutes uzlipa ir nulipa doh.gif va pas mus kokios permainos smile.gif beje, dar kasdien paklausia ar as pasportavau, tai kaip matot pas mane namie yra kas i subine ispiria biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Gytis` @ 2011 12 01, 12:40)
Beje galite bandyti zengti placiau.

Aš ir tą patį norėjau pasiūlyt, pusiausvyrą bus lengviau išlaikyt.

mandy333, šaunuolis vaikas, kiek jam metų jau?
Atsakyti
QUOTE(mandy333 @ 2011 12 01, 14:24)
Labuka, sveikinu visas su oficialia ziema 4u.gif  pas mus kaledines dainas per radija pradejo leisti, tai kaip ir turetu jaustis kaledine nuotaika, jei ne lietus uz lango ax.gif
Papildyta:

na tikslas labai geras thumbup.gif  as jau pradejau jausti savo mitybos ir sporto pasekmes smile.gif vaikas sestadieniais ivede "seimos" sporto diena.Be to kazkada rasiau kad labai nemegstu kroso begimo, ir siais metais rydeni, vaiko iniciatyva dalyvavom begimo maratone, 5km begom doh.gif  nesakysiu kelinta vieta uzemem, turbut nuo galo ten kazkelinta, nes vaikas puse kelio ejo.Bet smagu buvo dalyvaut, finise su orkestru pasitiko  smile.gif cia kur gyvenu saldainiu politika yra tokia, kad vaikai tik savaitgali tegauna saldainiu.Tai mano pareiske kad nevalgys ne svtgl., na paziuresiu kiek atsilaikys lotuliukas.gif viena diena sumaste kad reikia stepu padaryt, nu tai zinok 300 stepu padare, ant tokios neaukstos kedutes uzlipa ir nulipa doh.gif va pas mus kokios permainos smile.gif beje, dar kasdien paklausia ar as pasportavau, tai kaip matot pas mane namie yra kas i subine ispiria biggrin.gif

biggrin.gif Jau kaip fainai biggrin.gif Man irgi kilo mintis kiek vaikui metuku smile.gif Smagu, kad tokia veikla gali uziiminet visa seima, ir sveikatai gerai ir seima tvirteja wink.gif
Atsakyti
Mano vaikas mergaite, jai 9 metai smile.gif As is tikruju dziaugiuosi, kad mano sportai inese daug aktyvumo i musu seima.Kur anksciau tik ant sofutes pries tv guledavom, chipsais apsideje ax.gif dabar esam aktyvesni ir sumanesni, sugalvojam visokiu pramogu ir pan.ir visi sveikai maitintis pradejom ir tas saunu.....
Bet dar nepamirsiu pamineti ir antraja medalio puse doh.gif Cia pries kelias dienas valgem vistiena, tai dukra skura numete katei.Atrodo saunu, bet 9 metu vaikui gal turetu but skura skanu g.gif Sakiau jau anksciau, kad skaiciavau kazkada kcal,tai aisku viska sverdavau.Tai vaikui begale klausimu iskilo, kas mane priverte paslepti svarstykles.... juk nesinoretu kokiu vaikui ligu ivaryt, kaip anoreksija,ji smulkute, klasej pati ploniausia.Kai meciau svori, daznai su vyru diskutuodavom apie maista, storumus ir t.t.bet maciau kad ji labai klausosi ir labai reaguoja, jei didesnis svoris jai atrodo vos ne kazkoks siaubas. Nezinau gal mokykloj su mergelem ka kalba apie svorius.Del tos priezasties privengiu apie svori kalbet. Visada pabreziu sporto nauda, ir t.t
Atsakyti
Sveikos. Jungiuosi ir as prie jusu. Noreciau numesti kelis kg ir sustangrinti pilva ir sedmenis. Sportuoju pagal 30 days shred, esu antrame lygyje. Pirma lygi nevisalaik iseidavo atlikti kasdien, bet antrame labiau pasitengsiu smile.gif
Gal kas sportuojat pagal sia programa?
Atsakyti