Įkraunama...
Įkraunama...

Sportas namuose... 19 namučiai

Labas rytas mielosios 4u.gif

as per pora savaiciu nesporta priaugau sad.gif((( buvo cia tokiu isvyku tai i kaima tai vel kur, visur valgiu prigaminta, ir atrodo nepersivalgiau, bet matyt tas nelaiku, prabegom vis uzvalgymas dave savo.. nu ir plius saldumynai.. o galu gale dar ir mmm parejo doh.gif

prisiduodu:
+2kg sad.gif(( cm lyg ir nepakito, tad per daug ir nesibaiminu, tureciau greit ir numesti smile.gif

o vakar jau buvo pirma diena treniruotej smile.gif dance mix, nu super patiko, mokemes salsa thumbup.gif
na galesim dbr lygint kaip manorezultatai, pasiekimai tenais ir Jusu namuose 4u.gif
Atsakyti
Dar norejau paklausti tu kurios sportuoja pagal 30days shred, kiek pavyko numesti? ar realu sumazinti klubu apimti 10cm? blush2.gif
Atsakyti
Sveikos,

šiandien prisidavimo diena tai:

svoris: 62,6
liemuo - 69
Klubai - 99
šlaunis - 59

4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Labas rytas, priduodu lygiai 53, t.y. -1.4 kg. Apimtys 81 (-1), 67 (-2), 92 (-3), šlaunis 52.5 (-1.5) yahoo.gif
Kažkaip susimąsčiau, kad gal reiktų pradėt taupyt papų didinimo operacijai lotuliukas.gif
QUOTE(kittychan @ 2011 12 02, 10:25)
Dar norejau paklausti tu kurios sportuoja pagal 30days shred, kiek pavyko numesti? ar realu sumazinti klubu apimti 10cm?  blush2.gif

Man pavyko gana nemažai, kai sportavau, rašiau šitoj temoj, pasiskaityk, o dėl apimties sumažinimo - sporto ir mitybos bei ilgalaikių pastangų dėka sakyčiau realu, tik nenorėk greitų rezultatų wink.gif
Atsakyti
QUOTE(maruša @ 2011 12 02, 17:48)
Labas rytas, priduodu lygiai 53, t.y. -1.4 kg. Apimtys 81 (-1), 67 (-2), 92 (-3), šlaunis 52.5 (-1.5) yahoo.gif
Kažkaip susimąsčiau, kad gal reiktų pradėt taupyt papų didinimo operacijai lotuliukas.gif

Man pavyko gana nemažai, kai sportavau, rašiau šitoj temoj, pasiskaityk, o dėl apimties sumažinimo - sporto ir mitybos bei ilgalaikių pastangų dėka sakyčiau realu, tik nenorėk greitų rezultatų wink.gif

matau kad numetet 5cm nuo klubu jei teisingai supratau is lenteles. baltai pavydziu 4u.gif bet speju ne vien su 30 days shred. ir per koki laika jei ne paslaptis?
Mano klubu apimtis 100cm noretusi sugrizti i buvusius 90. Geriant antidepresantinius vaistus, sugebejau per pusmeti uzsiauginti 10kg. O pries pradedant gerti, visai neturejau apetito del pakrikusiu nervu, nukrito 7kg unsure.gif atrodziau baisiai tada verysad.gif o dabar atvirksciai bandau atsikratyti priaugusio svorio is "gero gyvenimo".

Be to planuoju eiti i modeliu agentura blush2.gif jei tik susigrazinsiu buvusias formas

Del papu, jus teisi. As siandien kaip tik pirkau sportine liemenele, tai svarsciau del dydzio. visgi nusprendziau pirkti mazesni dydi, nes jau susitaikiau su mintimi kad papu turbut ir neliks biggrin.gif
Atsakyti
Per mėnesį, sportuoju pagal individualią treniruočių programą ir laikausi individualaus mitybos plano. O 30 day shred bandžiau anksčiau, kai prisijungiau čia, tada derinau šias treniruotes su kcal skaičiavimu, po 30 day shred sportavau pagal Jillian Michaels Shred it with weights, irgi labai neblogi rezultatai buvo. Visko pagrindas - taisyklinga mityba, o sportas jau antroj vietoj, na iš savo patirties taip galiu pasakyt.
Atsakyti
kittychan, sveika prisijungusi drinks_cheers.gif

Man apimtys nepakito, bet nukrito 1.1 kg 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(maruša @ 2011 12 02, 18:16)
Per mėnesį, sportuoju pagal individualią treniruočių programą ir laikausi individualaus mitybos plano. O 30 day shred bandžiau anksčiau, kai prisijungiau čia, tada derinau šias treniruotes su kcal skaičiavimu, po 30 day shred sportavau pagal Jillian Michaels Shred it with weights, irgi labai neblogi rezultatai buvo. Visko pagrindas - taisyklinga mityba, o sportas jau antroj vietoj, na iš savo patirties taip galiu pasakyt.

manau ziurint ko siekiama, jei tik nori sumazinti apimtis, dieta ir sveika mityba -iseitis. bet siekiant sustangrinti raumenis reiktu derinti abu. Be to sustiprinus pilvo raumenis, isvengtum to efekto kai siek tiek daugiau pavalgius, pilvas issipucia
na bet cia akivaizdus dalykai blush2.gif
Papildyta:
QUOTE(chérie @ 2011 12 02, 18:18)
kittychan, sveika prisijungusi drinks_cheers.gif

Man apimtys nepakito, bet nukrito 1.1 kg 4u.gif

sveikinu su numestais kg 4u.gif

Papildyta:
Ka manote apie visiska atsisakyma duonos ir makaronu pakeiciant juos i tarkim avizinius dribsnius? Nes kiek skaiciau angliavandeniai skirstomi i gerus ir blogus.
Atsakyti
Zinoma atsisakykite makaronu ir visu miltiniu patiekalu, taip pat bulviu. Tai tikrai nera geri anglevandeniu saltiniai. Jei tuose dribsniuose nera prikrauta cukraus ir kitokiu nesamoniu, tai kodel gi ne. O siaip labai neblogas anglevandeniu saltinis, tai ryziai bei grikiai.
Del atsikisusio pilvo, tai dar galite daryti toki pratima: Iskvepkite visa ora is plauciu, itraukite pilva kiek galite bei palaikykite keleta sekundziu. Kartokite. Taip bus stiprinami vidiniai preso raumenys.
Atsakyti
Sveiki visi smile.gif
o aš neatsisakyčiau tamsių grūdų makaronų bei tamsios duonos ax.gif Na bet čia aš, aš nesu nutukusi ar kitaip nesveika smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Gytis` @ 2011 12 02, 19:30)
Zinoma atsisakykite makaronu ir visu miltiniu patiekalu, taip pat bulviu. Tai tikrai nera geri anglevandeniu saltiniai. Jei tuose dribsniuose nera prikrauta cukraus ir kitokiu nesamoniu, tai kodel gi ne. O siaip labai neblogas anglevandeniu saltinis, tai ryziai bei grikiai.

Del ryziu tai suabejociau, jie gan kaloringi, greitai pasisavinami, dukart kaloringesni nei virtos bulves, nebent pakeisti i ryzius su luobele. na bet as neeksperte, bijau gincytis.

Bulviu nevalgau, bet dievinu miltinius produktus, matyt cia problema. is sveiku angliavandeniu, pakolkas pavyko rast tik avizinius dribsnius, rupia duona ir ryzius su luobele. Kaip supratau kuo daugiau lastelienos ir kuo sudetingesnis angliavandenis, tuo sunkiau pasisavinama
Atsakyti
Makaronų atsisakyti nerekomenduojama,tai sveikas angliavandenių šaltinis(priklausomai nuo to,iš kokių miltų padaryti) mirksiukas.gif

Laba diena 4u.gif
Atsakyti