Įkraunama...
Įkraunama...

Sportas namuose... 19 namučiai

Marusa, as nezinau Turbo Fire treniruociu, as turiu tokias gumas
http://www.jyskfitne...ubes-264c1.html
bet man reikia kur ant duru fiksuojasi, va ar tokiu nematei?nejaugi ten ta pacia naudoja? g.gif
Atsakyti
Ale nu tikrai naudoja tas tubes doh.gif , tik dirza specialu turi ir pritvirtinima prie duru, kuri neaisku is kur gaut doh.gif
va dar nuejau i beachbody.com o ten nuostabi naujiena, yra P90X2 isleista, kazi kada gales jau parsisiusti clap_1.gif yahoo.gif sokiai.gif assa.gif
Papildyta:
biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif pati cia su savim pasikalbejau blink.gif arba su nematoma padruzke blink.gif
Atsakyti
QUOTE(mandy333 @ 2011 12 07, 19:02)
biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif  pati cia su savim pasikalbejau blink.gif  arba su nematoma padruzke blink.gif

lotuliukas.gif ne taip jau ir blogai, aš dar esu biggrin.gif
Atsakyti
pati cia su savim pasikalbejau blink.gif   arba su nematoma padruzke blink.gif

ne su savim biggrin.gif 4u.gif
tingiu rašyti...arba laiko vis nėr.... tai tik permetu akim smile.gif 4u.gif
vakar aqua aerobikoj buvau-45 min.šėlionių vandeny,+pasiplaukiojimas prieš ir po,kažko vis tiek trūko,nepavargau nė kiek blush2.gif tik tiek,kad kaifas ta veikla thumbup.gif pasisvėriau grįžusi, kaip ir po kiekvienos treniruotės,kokia ji bebūtų (išskyrus elipsinį,tada mažiau "-" būna), minus 1kg,tai gal normaliai viskas,užskaitau kaip už riebalų deginimo treniruotę hihihi.gif (na,aš čia prieš kažkiek laiko turėjau madą svertis prieš ir po,dabar jau nedurniuoju smile.gif
o jau sloga koookia užpuolė doh.gif seniai beturėjau doh.gif
sakykit,o labai blogai vakare sportuoti? aš 21-21:30 sportuoju,kitaip dažniausiai neišeina blush2.gif kažkuri keliasi paryčiais,rods,maruša,jergau,šaudytų,neatsikelčiau wacko.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo MO: 07 gruodžio 2011 - 21:36
QUOTE(MO @ 2011 12 07, 21:33)
sakykit,o labai blogai vakare sportuoti? aš 21-21:30 sportuoju,kitaip dažniausiai neišeina  blush2.gif kažkuri keliasi paryčiais,rods,maruša,jergau,šaudytų,neatsikelčiau  wacko.gif

neblogai, jei po to miegoti eini po poros valandų, ne anksčiau, berods taip esu girdėjusi.
Atsakyti
QUOTE(MO @ 2011 12 07, 22:33)
sakykit,o labai blogai vakare sportuoti? aš 21-21:30 sportuoju,kitaip dažniausiai neišeina

Man metas tarp 20-22 pats sportas biggrin.gif Bet aišku miegot neinu anksčiau kaip 12, tai man gerai. Svarbu jaustis gerai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Vicious Vici @ 2011 12 07, 22:24)
neblogai, jei po to miegoti eini po poros valandų, ne anksčiau, berods taip esu girdėjusi.

aišku....

QUOTE(chérie @ 2011 12 07, 22:40)
Man metas tarp 20-22 pats sportas biggrin.gif Bet aišku miegot neinu anksčiau kaip 12, tai man gerai. Svarbu jaustis gerai 4u.gif

na,taip,gerai sakai,matyt,reikia klausyti,ką sako kūnas... drinks_cheers.gif aš irgi mėgstu panaktinėti blush2.gif kaip tikrų tikriausia pelėda,o keltis anksti,jergau,misija neįmanoma blush2.gif tad respectas tau,maruša 4u.gif
maruša,o tu gerai jautiesi,taip anksti sportuodama,ta prasme,kūnas juk dar miega,o tu jį per prievartą budini? g.gif
Atsakyti
o as sportuoju ryte apie 7 arba 8val. Tada labai gerai nuteikia save dienai, energijos per akis uzsikraunu thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(mandy333 @ 2011 12 07, 22:12)
tikiuosi visiems laikams atsikratei tokios baisios ligos  g.gif sirgo pazistama, tai neduok dieve schmoll.gif  pajudes dabar ledai su svoriu tai tikrai, laikysim spygas 4u.gif

dekui 4u.gif zinau, kad daugeliu atveju liga pasikartoja, bet kol iseina bandysiu savo jegom kapanotis.
Tiesa sakant pries pradedant gerti AD, buvau viena is tu, kurie kimsdavo bandeles, traskucius kad ir vidurnakti ir vis tiek sverdavau 53kg (173), visalaik net noredavosi siek tiek priaugti svorio. Bet yra turbut ir geroji puse. Atsisakiau saldumynu ir kitokio "slamstinio maisto". smile.gif o ir oda atsisakius saldumynu siek tiek maziau problematiska.

Ar gerai yra sportuoti dukart per diena (ryte ir vakare)? Ar vis del to reiktu leisti kunui pailseti po intensyvios treniruotes?
Atsakyti
Ale nu tikrai naudoja tas tubes doh.gif , tik dirza specialu turi ir pritvirtinima prie duru, kuri neaisku is kur gaut doh.gif

O gal galima būtų per tą patį beachbody įsigyt, ar bent jau užklausimą jiems nusiųsk, juk jų produktas tos treniruotės, tegul pakonsultuoja dėl įrangos smile.gif
QUOTE(MO @ 2011 12 07, 23:00)
maruša,o tu gerai jautiesi,taip anksti sportuodama,ta prasme,kūnas juk dar miega,o tu jį per prievartą budini?  g.gif

Na jei labai noriu miego, nesikeliu per prievartą, bet pastaruoju metu man visai nesunku atsikelti, tiesiog man taip daug geriau, kokybiškesnė dienos pradžia ir nereikia jokios kavos biggrin.gif O buvau totali pelėda jaunystėj. Vakare einu anksčiau miegot ir vsio.
Atsakyti
labas rytas, as jau po The big winner!!!ir 10 min ABS thumbup.gif thumbup.gif
jau po duso ir sedziu su kavos puodeliu, thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(kittychan @ 2011 12 08, 01:37)
Ar gerai yra sportuoti dukart per diena (ryte ir vakare)? Ar vis del to reiktu leisti kunui pailseti po intensyvios treniruotes?

Ziurint kaip ir ka jus sportuojate, kaip maitinates bei kiek ilsites. Daugiau nevisada reiskia, kad geriau. Jei abi treniruotes sunkios ir taip pat sportuojate kasdien, tai tiesiog persitreniruosite, isvarginsite CNS ir nieko gero nebus. Taigi atsakant "ar gerai?" - ziurekite kaip reaguoja jusu organizmas.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gytis`: 08 gruodžio 2011 - 12:09