Įkraunama...
Įkraunama...

Sportas namuose... 19 namučiai

Marusa, su mityba..kaip cia pasakius, pora, trejeta dienu gerai, bet ziurek kokia diena pakisa koja koks saldainukas ar sausainukas. smile.gif Beda yra, kai mano 'pupa' valgo koki saldumyna, ir kai pati nebenori ateina ir man kisa i burna, sako mama imk...o kai neimu - pyksta doh.gif
Dzerimi , kaip smagu tave matyti 'eteryje' thumbup.gif thumbup.gif bet jau kaip svorio numetei, saunuole 4u.gif 4u.gif atsimenu mes abi buvom panasaus svorio, ir abi turejom vienoda tiksla..TIK as vis dar sedziu ant tu paciu 62 kg... ax.gif Kokia tavo mityba???? blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo tinute84: 13 gruodžio 2011 - 17:08
mergaites, paziurejau ta bodyrock, patiko ax.gif tik man problema su kardio-nemegstu strakineti, bet zinau, kad tai naudinga, norint deginti riebalus.. 4u.gif 4u.gif
Tai noriu paklausti, kaip ten su tuo sportavimu, reikia ziureti kur yra all workout, ir issirinkti pagal save pratimus, ar ten kasdien vis ikelia nauja workout???? kokia ten sistema yra??? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(tinute84 @ 2011 12 13, 18:20)
mergaites, paziurejau ta bodyrock, patiko  ax.gif  tik man problema su kardio-nemegstu strakineti, bet zinau, kad tai naudinga, norint deginti riebalus.. 4u.gif  4u.gif
Tai noriu paklausti, kaip ten su tuo sportavimu, reikia ziureti kur yra all workout, ir issirinkti pagal save pratimus, ar ten kasdien vis ikelia nauja workout???? kokia ten sistema yra??? blush2.gif

na galima pradeti viska nuo pradziu sportuoti,pagal data, bet man taip nepatinka, todel as tik issirenku pagal savo pajeguma, galimybes tuos pratimus
Atsakyti
QUOTE(tinute84 @ 2011 12 13, 17:06)
Marusa, su mityba..kaip cia pasakius, pora, trejeta dienu gerai, bet ziurek kokia diena pakisa koja koks saldainukas ar sausainukas. smile.gif Beda yra, kai mano 'pupa' valgo koki saldumyna, ir kai pati nebenori ateina ir man kisa i burna, sako mama imk...o kai neimu - pyksta  doh.gif
Dzerimi , kaip smagu tave matyti 'eteryje'  thumbup.gif  thumbup.gif  bet jau kaip svorio numetei, saunuole 4u.gif  4u.gif  atsimenu mes abi buvom panasaus svorio, ir abi turejom vienoda tiksla..TIK as vis dar sedziu ant tu paciu 62 kg... ax.gif Kokia tavo mityba???? blush2.gif

biggrin.gif zinok viena is didesniu klaidu yra pabaiginet vaikuciu maista

O mano mityba, zinok, niekuom neipatinga. jau pora menesiu isvis valgau bet kaip. Tiesiog mesa stengiuos grilint, i salotas nededu jokiu grietiniu, viskas su alyvuogiu aliejum ir citrina. Tiesa, kol tikslingai meciau svori, tol laikiaus gan griezto rezimo-valgymas ne reciau nei kas 3 val, kasdien min 7 stiklines vandens, skaiciavau kalorijas ir pagal mano duomenims reikalinga kaloriju kieki, stengiaus suvartot apie 400kcal maziau, beveik nevartojau prieskoniu, visur tik citrina ir prieskonines zoleles, buvau beveik atsisakius saldumynu, dariau iskrovos/perkrovos dienas. Daug ir intensyviai sportavau, po mazdaug 1-1.5-2h kasdien(intensyvaus judejimo),plius daug vaiksciojau ir pns. 4u.gif

Linkiu ir Tau kuo greiciau pasiekt uzsibrezto tikslo 4u.gif

O del Bodyrock gal atsakys Vicious Vici, nes as ir pati dar tik pazindinuos mirksiukas.gif
Atsakyti
Dzerimi aciu 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif
man svarbiausia mityba reikia susitvarkyti ir viskas bus liux, dabar pradedu rinktis receptukus, ...nes man taip buna, bunu namuose, nesugalvoju ka sau pasidaryti ko lengvo , tai ir valgau viska is eiles.... doh.gif doh.gif doh.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Vicious Vici @ 2011 12 13, 13:32)
Matai kaip skirtingai dėl figūrų visiems atrodo smile.gif

na as ne vaikinas, man gali bet kokios patikt mirksiukas.gif matosi tos mergeles kunas gerai istreniruotas thumbup.gif man toks kunas pats tas blush2.gif
Papildyta:
QUOTE(maruša @ 2011 12 13, 13:50)
MO, mandy333, taip pavyzdingai sportuojat, tai imkit gi ir pagaliau su ta mityba susiimkit! Daug netuščiažodžiausiu, bet tiesiog tikrai - arba valgai ką nori, arba atrodai kaip nori. O atmazkių galima susirasti n+k, kai nenori.

tai va dar aciu dievui kad sportuojam, o tai visai kai balionai butume ax.gif dar pasikartosiu, kad stengiuosi islaikyti svori, nenoriu mesti smile.gif ziema salta, reikia "kailinuku" biggrin.gif va pavasari leisiu sau rura spardyt del maisto g.gif Vasarai reikes pasistengt, tada saldytuva po raktu laikysiu lotuliukas.gif
Atsakyti
Labuka 4u.gif
Uzsukau pas jus, nes tik po pietu i darba thumbup.gif ka tik pasportijau, tai sedziu slapia kaip vista biggrin.gif vakar supakavau cimodanus, tai jau kaip ir pasiruosus kelionei.Sportu liko 3 dienos, tai 5-ieni neiseis pasportuot, tai 2 paskutines treniruotes LT pabaigsiu ax.gif va dar ant vienos programos galesiu uzdet pliusiuka thumbup.gif Labai idomu ar iseis sportuot per atostogas, anksciau neiseidavo doh.gif nors gyvenu salia stadijono, vasara zadejau nors krosiuka vetai palakstyt, bet taip ne karto ir nebuvau doh.gif blush2.gif
Gerai, baigiu savo shake`a ir einu maudytis, vaziuosiu dar dovanu dapirkt smile.gif
Atsakyti
Laba diena smile.gif
QUOTE(mandy333 @ 2011 12 13, 22:59)
na as ne vaikinas, man gali bet kokios patikt mirksiukas.gif matosi tos mergeles kunas gerai istreniruotas thumbup.gif man toks kunas pats tas blush2.gif

Ištreniruotas tai jo, bet man viauk ph34r.gif Man (sportuojančios) moters grožio etalonas yra, kai yra ir masės, ir raumenuko ir apvalumų, pvz.:
http://www.wrestlesc...e-wilson-43.jpg
http://allwrestlers_...rres-Hot-04.jpg

O ta man vėl kavos gėrimo ceremoniją sugadino blush2.gif Ir elgiasi ji kaip vaikas būdama 30 metų biggrin.gif Užvesti galima ir kitaip, o ji jau tiek gelbėja tą saitą, kad persistengia biškį, net pašokinėja kaip vaikutis hihihi.gif Tuoj ir aš verksiu Zuzana come back lotuliukas.gif
Atsakyti
labas rytas , as jau JM thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Vicious Vici ir man patinka tokios figuros, kur tu idejai foto thumbup.gif thumbup.gif
beje,kalbant apie foto, as noriu foto savo pasidaryti ir ideti i albumeli, zinoma, jeigu pakviesit blush2.gif blush2.gif kokias jus ten foto dedate, is visu pusiu nusifotkinate????
Atsakyti
QUOTE(Vicious Vici @ 2011 12 14, 10:50)

labai gražias figūras tu čia įdėjai 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Man antroji VV įdėta foto patiko drinks_cheers.gif

tinute84, na dėl Tavo įtraukimo į albumėlį aš asmeniškai nieko prieš, bet dar reiktų kitų senbuvių pasiklausti. O foto gali dėti kokias nori, ir paprastas, ir "prieš" ir "po", svarbu, kad figūrytė matytųsi tongue.gif
Atsakyti
na, lauksiu ka kitos mergaites pasakys ax.gif ax.gif ax.gif
Atsakyti