QUOTE(tinute84 @ 2011 12 13, 17:06)
Marusa, su mityba..kaip cia pasakius, pora, trejeta dienu gerai, bet ziurek kokia diena pakisa koja koks saldainukas ar sausainukas.

Beda yra, kai mano 'pupa' valgo koki saldumyna, ir kai pati nebenori ateina ir man kisa i burna, sako mama imk...o kai neimu - pyksta
Dzerimi , kaip smagu tave matyti 'eteryje'

bet jau kaip svorio numetei, saunuole

atsimenu mes abi buvom panasaus svorio, ir abi turejom vienoda tiksla..TIK as vis dar sedziu ant tu paciu 62 kg...

Kokia tavo mityba????

zinok viena is didesniu klaidu yra pabaiginet vaikuciu maista
O mano mityba, zinok, niekuom neipatinga. jau pora menesiu isvis valgau bet kaip. Tiesiog mesa stengiuos grilint, i salotas nededu jokiu grietiniu, viskas su alyvuogiu aliejum ir citrina. Tiesa, kol tikslingai meciau svori, tol laikiaus gan griezto rezimo-valgymas ne reciau nei kas 3 val, kasdien min 7 stiklines vandens, skaiciavau kalorijas ir pagal mano duomenims reikalinga kaloriju kieki, stengiaus suvartot apie 400kcal maziau, beveik nevartojau prieskoniu, visur tik citrina ir prieskonines zoleles, buvau beveik atsisakius saldumynu, dariau iskrovos/perkrovos dienas. Daug ir intensyviai sportavau, po mazdaug 1-1.5-2h kasdien(intensyvaus judejimo),plius daug vaiksciojau ir pns.
Linkiu ir Tau kuo greiciau pasiekt uzsibrezto tikslo
O del Bodyrock gal atsakys Vicious Vici, nes as ir pati dar tik pazindinuos