mandy333,nedaug beliko,susiimk,marš nuo šaldytuvo
Sveikos
QUOTE(zoory @ 2011 12 12, 17:24)
Bet turbūt sunkiai gausis atsisakyt saldėsių ir derinti griežtai mitybą.
Na ką,bandysiu žiūrėt, kaip man seksis ištverti dar 2 mėnesius. Smagu, kad Mandy333 jau baigi 3mėnesį - p90x graduate
Ko imsiesi paskui?
Na ką,bandysiu žiūrėt, kaip man seksis ištverti dar 2 mėnesius. Smagu, kad Mandy333 jau baigi 3mėnesį - p90x graduate
na mes cia visos kovojam su tuo, kad isvengti pagundu, bet va sekasi kaip sekasi
....va ant galo kazkaip "gazo" pritruko
Mastau ka cia daryt, nes po nauju mazai laiko turesiu, tai gal imsiu "10 min trainer" ten kasdienai po 30 min programa sudaryta.. maciau kad yra isleista P90X 2, tai laukiu nesulaukiu kada galesiu "nusitekinti"
Pavyks ir tau uzbaigti, jei turesi uzsispyrimo
Papildyta:
QUOTE(MO @ 2011 12 12, 22:10)
och...kaip sunku ant galo,gal del to kad paskutine savaite dirbau pilnu etatu, tai "batareikos" nusedo
kaip tau sekasi? buvai biski dingus
QUOTE(mandy333 @ 2011 12 12, 22:49)
tikiu,kad atrasi sau priimtiniausią variantą
nedingus,nea
bet kad neparašau,nereiškia,kad nesportuoju
Įsivaizduoji, vakar nei iš šio,nei iš to prisiminiau,kad tu manęs kažkada klausei,ar su MB atskirai gyvenam
Lab ryt, aš su kava pas jumi ir aš įtakota grynos angliakalbės
Taigi, šiandien nuo ryto man bodyrokeriai apetitą pagadino
Pasikvietė kokią tais anglę. Nu bliamba, blogai mane veikia tie real englishai, o dar tokia persikepinus nauja trenerė, tokia visa skūra ir kaulai, veee
Pratimai geri, bet kaip man patinka dar ir į gražų žmogų pažiūrėti. Žodžiu, gavau 'dovanėlę' prieš Kalėdas, nes ji 12 dienų bus
Gerai, kad aš dar ne šias dienas darau, dar mane mokys senoji Zuzka ir bus šiandien labai linksmas kompleksėlis, šokantis laimingas krabas bus, bus kozačiok
Gerų ir jum kompleksėlių, netinginiaukit
Gerų ir jum kompleksėlių, netinginiaukit
Sveikutes, as jau po JM ir 10 min abs, sedziu su kavos puodeliu....ziuriu cia kaip liudna, visos tikriausiai dirbate
Mo net nezinojau kad turi vaikuciu pabiruciu ir dar du
tai tavo padetis ne is lengvuju
o dar pametinukai
na turi darbelio
Man zinai irgi yra teke gyventi su vyru atskirai del jo darbo, tai zinau kaip moraliskai sunku 
Vicious Vici pastebejau po zuzkes ir fredzio skirybu nieko gero ten ju saite nebevyksta
o tos mergikes figura man patinka
labai zema riebalu procenta turi ta mergele
tai va vakar buvau kalediniu dovanu pirkt, bet kaledines nuotaikos taip ir nepasigavau
Kazko liudnos man kaledos siais metais, jau pradejau galvoti kad depresija uzpuole, saules nera, lyja ir lyja dar tiesa siaubingi vejai draskosi
tik sportas ir saldytuvo turinys kazkaip pakelia nuotaika
ai dar tiesa apsilankymas cia
Vicious Vici pastebejau po zuzkes ir fredzio skirybu nieko gero ten ju saite nebevyksta
tai va vakar buvau kalediniu dovanu pirkt, bet kaledines nuotaikos taip ir nepasigavau
QUOTE(mandy333 @ 2011 12 13, 13:23)
o tos mergikes figura man patinka
labai zema riebalu procenta turi ta mergele
Kazko liudnos man kaledos siais metais, jau pradejau galvoti kad depresija uzpuole, saules nera, lyja ir lyja dar tiesa siaubingi vejai draskosi
tik sportas ir saldytuvo turinys kazkaip pakelia nuotaika
ai dar tiesa apsilankymas cia 
Matai kaip skirtingai dėl figūrų visiems atrodo
Šiaip man Zuzos netrūksta labai, nes iš tiesų man nereikia jokių motyvacijų, tų jos pogaduškų kaip reikia stengtis ar pan., tiesiog pripratimas, kad anksčiau buvo idealu, tobula, graži šeima, šuniukai, kelionės, sportas ir visa kita. To galbūt ir trūksta. Na ir kai pripranti prie vieno žmogaus, prie vieno kūno, tai sakau, nuo kai kurių po to net bloga
MO, mandy333, taip pavyzdingai sportuojat, tai imkit gi ir pagaliau su ta mityba susiimkit! Daug netuščiažodžiausiu, bet tiesiog tikrai - arba valgai ką nori, arba atrodai kaip nori. O atmazkių galima susirasti n+k, kai nenori.
tinute84, šaunuolė, taip ir toliau! Kaip su mityba reikalai? Kaip pupa auga?
Vicious Vici, užuojauta dėl real english'ų
O tai Zuzanos jau nebėr tam saite? Maniau, kad ji kaip tik liko
tinute84, šaunuolė, taip ir toliau! Kaip su mityba reikalai? Kaip pupa auga?
QUOTE(maruša @ 2011 12 13, 13:50)
O tai Zuzanos jau nebėr tam saite? Maniau, kad ji kaip tik liko 
Ir man įdomiai, kad ji taip pozicijas užleido
Sveikutes
Nepamirsau jusu, vis skaitau kaip kuriai sekas, kaip registruojas naujos mergaites, smagu, kad kai kurios naujokeles ir pasilieka temukeje, o ne pabega po poros treniruociu
As sportuoju. Gal ne taip intensyviai, bet sportuoju. Tik kad to laiko nera tiek. Del to zadu pereit ant bodyrockeriu, nes 15 min treniruotes ir papildomu 2-3min tempimo man butu per akis(ilgesnem treniruotem diena per trumpa). Atsimenu savo tiksla - 57kg. Taigi dabar sveriu 53.5kg. Virsyjau gerokai. bet ne svoryje esme, o tame, ka matau veidrodyje. Noreciau daugiau raumenuku, nes dabar esu tiesiog liekna. Del to noriu pakalbint Vicious Vici - ar ryskeja raumenukai nuo situ treniruociu? mano tikslas - grazus, sveikai raumeningas uzpakaliukas ir stangrios, lengvai raumeningos kojos(presa sioki toki jau idirbau, tai tiesiog bandysiu ji palaikyt). Kaip manai, jei derinciau -6 dienas i savaite bodyrock 12-15min, plius kas antra diena atitinkamai viso kuno tempimai arba pritupimai su stanga (uzpakaliuko raumenim formuot). Ar rezultatas butu? ar as per naiviai tikiuos? Nesu pasiruosus grieztai derint mityba, vartot baltymus ir ttttt(turiu tiesiog pasakyt, kad is esmes ir taip maitinuos gan sveikai, tiesiog nesu pasiruosus vartot visokius tuos shake'us ar kaip jie ten besivadina) noriu tiesiog gyvent taip, kaip iki siol gyvenau.
P..S.visad ziuredavau i zuzana per youtube'a. Taip susigyvenau su ja.. o pradejus rimtai dometis bodyrockeriais ilindau i bodyrock.tv. gerokai nustebau paskutiniuose yrasuose neradus pacios jos. Nes man Bodyrock=Zuzana
Tiesa, skirtingai nei Tau, naujosios mergaites akcentas man labai patinka. Butu idealu, jei galeciau matyt Zuzanos kuna ir girdet naujosios mergaites balsa
Nepamirsau jusu, vis skaitau kaip kuriai sekas, kaip registruojas naujos mergaites, smagu, kad kai kurios naujokeles ir pasilieka temukeje, o ne pabega po poros treniruociu
P..S.visad ziuredavau i zuzana per youtube'a. Taip susigyvenau su ja.. o pradejus rimtai dometis bodyrockeriais ilindau i bodyrock.tv. gerokai nustebau paskutiniuose yrasuose neradus pacios jos. Nes man Bodyrock=Zuzana
sveikos, na nezinau kaip kitos, bet as jusu nepalikau. va kaip tik dabar jau antra savaite sportuoju su bodyrock. as visko aklai nekartoju, o tik issirenku pratimus kurie man patinka ir tinka. kas ryta taip sportuoju apie 45min (su apsilimu). ypac po praeitos savaites buvo labai patenkinta rezultatais. tikiuosi ir sia savaite bus tas pats
QUOTE(Džerimi @ 2011 12 13, 14:45)
Del to noriu pakalbint Vicious Vici - ar ryskeja raumenukai nuo situ treniruociu? mano tikslas - grazus, sveikai raumeningas uzpakaliukas ir stangrios, lengvai raumeningos kojos(presa sioki toki jau idirbau, tai tiesiog bandysiu ji palaikyt). Kaip manai, jei derinciau -6 dienas i savaite bodyrock 12-15min, plius kas antra diena atitinkamai viso kuno tempimai arba pritupimai su stanga (uzpakaliuko raumenim formuot). Ar rezultatas butu? ar as per naiviai tikiuos? Nesu pasiruosus grieztai derint mityba, vartot baltymus ir ttttt(turiu tiesiog pasakyt, kad is esmes ir taip maitinuos gan sveikai, tiesiog nesu pasiruosus vartot visokius tuos shake'us ar kaip jie ten besivadina) noriu tiesiog gyvent taip, kaip iki siol gyvenau.
Tiesa, skirtingai nei Tau, naujosios mergaites akcentas man labai patinka. Butu idealu, jei galeciau matyt Zuzanos kuna ir girdet naujosios mergaites balsa 
Man tai atrodo, kad nuo bet kokio gero sporto ryškėja, o kaip kitaip? O dėl tų minučių, tai nežinau