Įkraunama...
Įkraunama...

Sportas namuose... 19 namučiai

QUOTE(linnn @ 2011 12 28, 08:47)
Tiesa, kaip jūs darot, kai neištempiat pratimo? Kad ir mano atveju dėl atsispaudimų, ką daryt tą visą minutę, jei padarai vos vos du taisyklingai. Daryti nepilnai prisispaudžiant, visai nedaryti nieko, tempimus daryti g.gif  g.gif

Labas rytas,
būtinai kažką daryk, pratink kūną, ieškok modifikacijų, šiuo atveju daryk nuo kelių kiek gali.
Atsakyti
Jei turite kas galetu jums padeti, tai darydama atsispaudima nusileiskite link zemes pati, o i virsu pakilti tegu padeda paeme pvz. uz sparnu. Tik aisku kelti reiktu irgi ne is visu jegu, o tik vos vos, kad kruvis tektu ir jums. Taip po truputi sustipresite.
Atsakyti
QUOTE(Vicious Vici @ 2011 12 28, 09:45)
Labas rytas,
būtinai kažką daryk, pratink kūną, ieškok modifikacijų, šiuo atveju daryk nuo kelių kiek gali.

nuo kelių ir galiu tik tuos du vos vos doh.gif doh.gif .

O dėl padėjimo, tai būtų, jei sportuočiau kitų laiku, o ne ryte biggrin.gif .

Bet, manau, po truputį po truputį. Manau, svarbu nepersistengti iš pirmų kartų, kad kitą dieną nieko negalėtum smile.gif .
Ryt pagal planą - joga bigsmile.gif .
Atsakyti
Labu 4u.gif

linnn,daryk,kiek įstengi,stenkis iš visų jėgų,kol dar du išstenėsi,ir praeis minutė 4u.gif
Atsakyti
Tyluma g.gif
Atsakyti
QUOTE(MO @ 2011 12 28, 21:42)

Sunku šiandien buvo wacko.gif Kompleksas ne iš lengvųjų ir pasibloginau savo buvusį laiką. Šiaip tai iš viso tik koks ketvirtas toks mano kartas, kai taip nepasiseka ir pasibloginu. Nežinau nuo ko tai priklauso, diena gal tokia, oras... MB pažangą daro, gražu žiūrėti, aš jį giriu, nors jis mane iš viso labai, ypač už dive bomberį smile.gif O jis jau geriau padarė vienos kojos pritūpimą ir pasikėlimą, kad ir ant sofkės ir nuo, bet vistiek geriau. Vargu ar jis visą kada padarys, kažkaip ilgam gal sunkiau, nekompaktiškas g.gif
Atsakyti
QUOTE(Vicious Vici @ 2011 12 28, 22:38)
Sunku šiandien buvo wacko.gif Kompleksas ne iš lengvųjų ir pasibloginau savo buvusį laiką. Šiaip tai iš viso tik koks ketvirtas toks mano kartas, kai taip nepasiseka ir pasibloginu. Nežinau nuo ko tai priklauso, diena gal tokia, oras... MB pažangą daro, gražu žiūrėti, aš jį giriu, nors jis mane iš viso labai, ypač už dive bomberį smile.gif O jis jau geriau padarė vienos kojos pritūpimą ir pasikėlimą, kad ir ant sofkės ir nuo, bet vistiek geriau. Vargu ar jis visą kada padarys, kažkaip ilgam gal sunkiau, nekompaktiškas g.gif

turbūt vyrai ne tokie lankstūs g.gif
Atsakyti
labas rytas labas rytas 4u.gif 4u.gif

šiandien sunkiai kėliausi, kažkokia užsnūdus diena, jaučiu, bus. Tas toks oras net baugina. Galėtų atšalti geriau (jaučiu, daug kas šituo klausimu su manim nesutiks).

QUOTE(MO @ 2011 12 28, 17:45)
Labu  4u.gif

linnn,daryk,kiek įstengi,stenkis iš visų jėgų,kol dar du išstenėsi,ir praeis minutė  4u.gif

aha, irgi taip nusprendžiau, kad kitą kartą bandysiu daryti. Tikiuosi nepersitempsiu taip, kad kitą dieną puoduko vandens nepakelsiu lotuliukas.gif lotuliukas.gif .

Šiandien pagal tą programą buvo joga. Tai sakyčiau visai neblogas prasitampymas, neskaitant, kad maišė katė. O ir dar kažkaip nepatogu, nes reik žiūrėti į kompą. Ir man kažkaip per greit pozas keitė.

Man labai labai reikia meniu savo susitvarkyti, nes toks jausmas, kad tuoj į kelnes netilpsiu. verysad.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif
linnn,aš tau į kompaniją,kažkaip su maistu vėl nebesusiimu po švenčių,taigi su pomelu rytiniu jungiuos 4u.gif
Atsakyti
o aš pusė didelio persimono suvalgiau ryte. Šiaip paskutiniu metu tai avižines košes (po labai nedaug, jaučiu gaudavosi kokių 25g maks. kiekis) viriausi su razinom. Bet šiandien tingėjau. Labai labai.
Rekomenduoju šį vaisių (persimoną) labai skanus, labai turtingas maistinėmis medžiagomis. Dėl pavadinimo iš pradžių maniau, kad čia koks išveistas, modifikuotas ar koks nors panašus. Bet pasirodo ne. Labai rekomenduojamas ir sveikas produktas.
Atsakyti
QUOTE(linnn @ 2011 12 29, 10:38)
o aš pusė didelio persimono suvalgiau ryte. Šiaip paskutiniu metu tai avižines košes  (po labai nedaug, jaučiu gaudavosi kokių 25g maks. kiekis) viriausi su razinom. Bet šiandien tingėjau. Labai labai.
Rekomenduoju šį vaisių (persimoną) labai skanus, labai turtingas maistinėmis medžiagomis. Dėl pavadinimo iš pradžių maniau, kad čia koks išveistas, modifikuotas ar koks nors panašus. Bet pasirodo ne. Labai rekomenduojamas ir sveikas produktas.

o kodėl tiek mažai košės? g.gif pusryčiai turi būti sotūs,tuomet daug mažesnė tikimybė padauginti maisto antroje dienos pusėje...
Man persimonas schmoll.gif
Atsakyti
košės nedaug, bet saujelė razinkų smile.gif .
Dabar nuo pirmadienio dar geriu linų sėmenų sumaltų šaukštą (tikiuosi, kad sumažins skrandžio rūgštingumą), tai šitas dar gerokai užkiša.
Aš, kažkaip , visai pavalgau ir jaučiuosi iki pietų net soti nuo tokios dozės košės smile.gif .
Atsakyti