Įkraunama...
Įkraunama...

Sportas namuose... 19 namučiai

Gyti, o tu vartoji kokius nors papildus, na baltymus, ten visokius kreatinus, l-carnitinus ar pan.? Nes čia berods tik aš, gal dar mandy333, dėl VV nesu tikra, papildus vartojam, būtų faina sužinot, kokia tavo patirtis.
Atsakyti
QUOTE(maruša @ 2011 12 29, 16:27)
Nevalgo, pvz. suvalgo pusantro cepelino, daugiau sako netelpa, ir ką tu jam, reikia man iš vyro mokytis saikingo valgymo biggrin.gif

Paminejai cepelinus, tai dabar taaaip uzsinorejau. Jau gal geri metai neragaves ju biggrin.gif
Dar galima bandyti po truputi didinti porcijas. Na, kad ir su situo pvz. suvalgyti 2 cepelinus. Manau dar puse sutalpintu bei stengtis valgyti kuo dazniau. Sakykim kas 2-3h.
Vienas draugas irgi sake valgau daug, bet niekaip svorio nepriaugu. Itikinau jog vis del to valgo nepakankamai. Tai dabar sake dedasi, i darba, pilna kuprine maisto, vietoj vieno indelio bei po truputi svoris auga.
Papildyta:
QUOTE(maruša @ 2011 12 29, 16:43)
Gyti, o tu vartoji kokius nors papildus, na baltymus, ten visokius kreatinus, l-carnitinus ar pan.? Nes čia berods tik aš, gal dar mandy333, dėl VV nesu tikra, papildus vartojam, būtų faina sužinot, kokia tavo patirtis.

Pastoviai vartoju tik BCAA (sakotosios grandines amino rugstis). Baltymu kokteili geriu tik tada, kai zinau jog tinkamai negalesiu pavalgyti, o tiksliau negausiu normaliai baltymu. Istikruju gan brangiai tie papildai iseina, jei vartoti kasdien ir dar kokybiskus. Kreatina esu bandes vartoti viena karta, kai persiorentavau i jegos programas, tai apart prikauptu 2-3kg vandens dideliu jegos pokyciu nepastebejau. Daugiau nieko nesu vartojes.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gytis`: 29 gruodžio 2011 - 16:02
QUOTE(maruša @ 2011 12 29, 15:43)

Jau nebe schmoll.gif Netinka man, nes aš pučiuosi nuo jų. Aš nemoku dietintis, mano porcijos tikrai nėra mažytės, nes aš nuo prigimties kertu iš peties maistą blush2.gif O prisiskaičius visokių gėrių apie visokius karnitinus ir t.t. pabandžiau ir ką, ir blogai doh.gif
Dabar aš nebent tik už žolytes. Viskas keičiasi, kai eina metai, patirtis kita ateina smile.gif
Atsakyti
QUOTE(maruša @ 2011 12 29, 15:27)
Nevalgo, pvz. suvalgo pusantro cepelino, daugiau sako netelpa, ir ką tu jam, reikia man iš vyro mokytis saikingo valgymo biggrin.gif

kad man tokį vyrą,nereiktų daug gamint lotuliukas.gif

QUOTE(Vicious Vici @ 2011 12 29, 15:39)
Kodėl taip sakai? Niekada apie tai negirdėjau

nžn,man kažkaip nuo vaikystės tai įkalta,visada taip šnekėdavosi tėvai,bobutė,tai užsifiksavę g.gif blush2.gif

QUOTE(Gytis` @ 2011 12 29, 15:41)
Visaip buna. Siaip mano maisto racionas dazniausiai susidaro is siu produktu: kiausiniai, vistiena, varske, ryziai, grikiai, zuvis. Taciau, zinoma, pasitaiko ir ne tokio gero maisto, kaip sakykim spageti makaronai su desrelemis, kotletai, blynai, troskinys, koldunai, kugelis ir t.t. Tik tiek jog, tai buna gan retai. Nors is kitos puses, tai as nesivaikau didelio ryskumo. Man labiau jega rupi.

aš iš smalsumo paklausiu blush2.gif tu sieki profesionalaus sportininko karjeros,ar čia tik kaip stiprus hobi? 4u.gif

QUOTE(maruša @ 2011 12 29, 15:43)

aš turiu l-karnitiną,kažkur užmetus....jokio poveikio nepastebėjau,paskui paskaičiau forume,kad norint poveikio,reikia kaip minimum 2g "dozės",pažiūrėjau,manasis 500mg,tai gal dėl to rolleyes.gif
Atsakyti
Ne, tikrai nesiekiu. Tam reikejo pradeti sportuoti pries gerus 6-7 metus (jei ne anksciau). Zinoma sudalyvauti varzybose visai butu smagu. Vien is smalsumo. smile.gif O dabar, tai tik hobis.
Del papildu, tai taip rekomenduojamos dozes, ant etikeciu, dazniausiai buna zenkliai per mazos. Tik kitas dalykas jog nereiktu kazko labai tiketis is maisto papildu, nes tai toli grazu nera steroidai.
Atsakyti
Tik, kad aš su atvirkštine reakcija susidūriau. Ėmiau tikrai mažiau, tai turėjau tuomet daugų daugiausia nieko nejausti, nekūdėti (jei per maža). O aš nuo tos mažesnės sunkėjau doh.gif
Šiaip aš to neanalizavau ir man tai savotiška paslaptis, bet juk vyrai nori kaip tik didesnės masės, pūstų raumenukų iš proteino, amino, tiesa? Tai kaip ir logiška tuomet būtų, kad man netiko ir pučiausi g.gif
Atsakyti
Labas rytas, prisiduodu: svoris 50,6 (-200g), krūtinė 81 (0), talija 67 (+1), klubai 88.5 (-0.5), šlaunies apimtis 50 (-0.5). Kaip po kelių įkrovos dienų per šventes visai neblogai!
Kaip kitoms mergaitėms sekas? bigsmile.gif
QUOTE(Vicious Vici @ 2011 12 27, 11:45)
O kiek ant karto išspaudi be pertraukos?

25
Atsakyti
Labas paskutinio šių metų penktadienio rytas biggrin.gif 4u.gif

QUOTE(Gytis` @ 2011 12 29, 16:14)
Ne, tikrai nesiekiu. Tam reikejo pradeti sportuoti pries gerus 6-7 metus (jei ne anksciau). Zinoma sudalyvauti varzybose visai butu smagu. Vien is smalsumo.  smile.gif O dabar, tai tik hobis.
Del papildu, tai taip rekomenduojamos dozes, ant etikeciu, dazniausiai buna zenkliai per mazos. Tik kitas dalykas jog nereiktu kazko labai tiketis is maisto papildu, nes tai toli grazu nera steroidai.

o kiek laiko jau rimtai sportu užsiimi?
Atsakyti
QUOTE(maruša @ 2011 12 30, 08:46)

Nu šaunuolė, matai ką reiškia šlifavimas thumbup.gif Aš max. 20 padarau be pertraukos. Bet šiaip senokai bandžiau, gal būtų 21 biggrin.gif Aš matai kažkaip pilnus kompleksus visada imu, o juose tikrai daug yra apatinei daliai, nesikoncentruoju tik į vienos dalies šlifavimą.

Laba diena smile.gif
Atsakyti
Tai pas mane irgi ne tik apatinė ar viršutinė kūno dalis dirba, kaitaliojasi pratimai smile.gif
Atsakyti
Labuka 4u.gif
Buvau biskuti dingus, neturejau laiko cia uzbegt(mire vaikystes draugo mama teko laidotuvese dalyvaut, tai...) dar vis drauges aplankau, liudna kad atostogos eina i pabaiga.Bet is dalies ir dziaugiuosi kad grisiu i savo rutina smile.gif pasiilgau sporto ir lengvo maisto biggrin.gif
marusa na tu saunuole, lauksim zadetu nuotraukyciu mirksiukas.gif
Atsakyti
labas visoms 4u.gif 4u.gif 4u.gif as siais metais jau nebeprisiduosiu, geda blush2.gif blush2.gif vakar mm...prasidejo, visa issiputusi, dar po svenciu kg nekrenta...rodo apie +3kg virsaus doh.gif doh.gif doh.gif
Marusa , tu cia 25 atsispaudimus padarai is karto??? kaip pavydziu, as gal kokius tik 2, man rodos as nemoku taisyklingai rankas padeti ax.gif
Atsakyti