Įkraunama...
Įkraunama...

Lenkija - apsipirkime pigiau, 24 tema

va, cia tai geros naujienos apie mesyte, juolab, kad brangina vis produktus LT, noriu isiterpti, gal ne i tema, bet kai pirkau zirnius ir perlines kruopas, jos zymiais sveresnes nei LT parduodamos, kazkodel imu galvot kad mes edam visa paskutine produkcija, o kas nori pasipelnyt varo per TV reklama, va nevalgykit nes GMP, o kreipkites i mus, kazkodel siandien tiek suabejojau lietuvisku maistu...nors lenkijoj tik antra karta apsipirkinejau seimos istekliams (darbo reikalais buvau 8 kartus turbut:((, jau nebezinau ka galvoti; atsiprasau uz off topic blush2.gif
Atsakyti
sakykit, gal žinot koks OBI darbo laikas? Nerandu konkrečios info.Mane domintų savaitgalio darbo valandos.Jei kas žinot - atsakykit.Ačiū labai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(mamuke68 @ 2011 11 17, 22:26)
sakykit, gal žinot koks OBI darbo laikas? Nerandu konkrečios info.Mane domintų savaitgalio darbo valandos.Jei kas žinot - atsakykit.Ačiū labai 4u.gif

uzeik www.obi.pl, nu ir paaiskes viskas... smile.gif
Atsakyti
QUOTE(kojote7 @ 2011 11 16, 16:54)
Gal galėtumėte pasidalinti savo patirtimi iš vaistinių:
Ką jūs perkate iš homeopatinių nuo gripo, gerklės vaistukų? Iškojau jų puslapį Influcid, Umckalor, Tonsilgon, tai nei vieno neradau. Buvo tik Aflubin, bet jų kaina, o ir kitų homeopatinių man pasirodė niekuo nemažesnė nei Lietuvoje g.gif

QUOTE(kristina.nesvarbu033 @ 2011 11 17, 14:49)
drinks_cheers.gif Tikrai taip ir yra.

Bet už tat kitokių yra tikrai kur kas daugiau nei pas mus http://www.doz.pl/ap...e=homeopatyczny

Homeopatijos temoje mamos šitą labai gyrė. Anksčiau jo buvo pas mus pirkti http://www.doz.pl/ap...abletki_100_szt

MB nori važiuoti į Lenkiją. Tik nenusprendžiame kur geriau, ar į Suvalkus ar į Augustavą?
Atsakyti
Na ka, siandien Tesco atidarymo diena bigsmile.gif Lauksim ispudziu is apsilankiusiu thumbup.gif drinks_cheers.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Pingvinukas @ 2011 11 18, 08:39)
MB nori važiuoti į Lenkiją. Tik nenusprendžiame kur geriau, ar į Suvalkus ar į Augustavą?

O man klausimas kada geriau važiuoti šeštadienį ar savaitės dienom? Važiuosiu praktiškai pirmą kartą blush2.gif Kaip suprantu šeštadienį turgus būna? Bet ir žmonių tikriausiai daug daugiau?
Atsakyti
Vakar lyg turėjo atidaryti Tesco g.gif Ar kas buvot? kazin kaip kainos ten?
Atsakyti
QUOTE(Milinga @ 2011 11 18, 11:07)
Vakar lyg turėjo atidaryti Tesco  g.gif Ar kas buvot? kazin kaip kainos ten?

tiksliai, 17 diena, kaip cia man uzsifiksavo, kad siandien blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(mylimukeA @ 2011 11 18, 12:06)
O man klausimas kada geriau važiuoti šeštadienį ar savaitės dienom? Važiuosiu praktiškai pirmą kartą  blush2.gif Kaip suprantu šeštadienį turgus būna? Bet ir žmonių tikriausiai daug daugiau?

Jei yra galimybe paprasta diena, tai vaziuokit paprasta diena, bet tik ne savaitgali, zmoniu minios, po pietu viskas buna jau isluota lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(vasarė @ 2011 11 18, 12:12)
tiksliai, 17 diena, kaip cia man uzsifiksavo, kad siandien  blush2.gif

Buvau vakar jame. Kadangi buvo atidarymas, tai buvo tikrai labai daug žmonių, daugiausiai lenkai. Šiaip tikrai didelė parduotuvė, taigi pasirinkimas irgi įvairesnis, o kainos, tai gal šiek tiek ir didesnės, bet buvo ir akcijinių, tai vistiek prisirinkom nemažai wink.gif.
O perkant virš 100 zl dar ir dovanų davė pepsi visą paką (4 buteliai lyg po 2 l). Taip pat gavom dar 10 zl nuolaidų kuponą, kuris galios gal pora savaičių, bet irgi tik nuo 11.24 dienos. O taip tai man visai patiko.
Pasižiūrėkit jų puslapį yra lankstinukas su akcijinėm prekėmis, tai bus aiškiau...
Atsakyti
QUOTE(kojote7 @ 2011 11 18, 11:25)
Buvau vakar jame. Kadangi buvo atidarymas, tai buvo tikrai labai daug žmonių, daugiausiai lenkai. Šiaip tikrai didelė parduotuvė, taigi pasirinkimas irgi įvairesnis, o kainos, tai gal šiek tiek ir didesnės, bet buvo ir akcijinių, tai vistiek prisirinkom nemažai wink.gif.
O perkant virš 100 zl dar ir dovanų davė pepsi visą paką (4 buteliai lyg po 2 l). Taip pat gavom dar 10 zl nuolaidų kuponą, kuris galios gal pora savaičių, bet irgi tik nuo 11.24 dienos. O taip tai man visai patiko.
Pasižiūrėkit jų puslapį yra lankstinukas su akcijinėm prekėmis, tai bus aiškiau...

aha as jau nagrinejau gazetkas pries kelias dienas thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(kojote7 @ 2011 11 18, 13:25)

Gal pastebejot koks kursas vakar buvo ?
Atsakyti