Įkraunama...
Įkraunama...

Lenkija - apsipirkime pigiau, 24 tema

QUOTE(mokinuks @ 2011 11 17, 22:07)
uzeik www.obi.pl, nu ir paaiskes viskas... smile.gif

QUOTE(mylimukeA @ 2011 11 18, 11:06)
O man klausimas kada geriau važiuoti šeštadienį ar savaitės dienom? Važiuosiu praktiškai pirmą kartą  blush2.gif Kaip suprantu šeštadienį turgus būna? Bet ir žmonių tikriausiai daug daugiau?

QUOTE(mamuke68 @ 2011 11 18, 14:44)
...buvau užėjus - nerandu ...Jei rasčiau  -tikrai neprašyčiau pagalbos.

blink.gif doh.gif blink.gif doh.gif doh.gif
Na, mergaites, ponios ir paneles itt. paskaitykite nors truputi tema ir i siuos klausimus rastumete atsakymus.
Na jau tikrai, kiekviename puslapyje tie patys klausimai doh.gif "Kada geriau vaziuoti..."
OBI'o darbo laika, as asmeniskai, visai neseniai rasiau. Jei nerandant oficialiam psl., tai nors tema paskaitykite.

As nepiktai mirksiukas.gif tik siek pradeda pabost. 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Renata123: 18 lapkričio 2011 - 18:01
QUOTE(kojote7 @ 2011 11 18, 18:49)
Obi buvo 1,27, o kitur 1,26. Manau, kad nuo pirmadienio tikrai pablogės, nes bendras kursas gerokai kyla...

Aciu 4u.gif Maciau ir as , kad nuo pirmadienio kyla unsure.gif
Atsakyti
buvau siandien TESCO.. na nezinau, gal nemokejau ziuret, bet man ten viskas brangiau, dairiausi vaikisko apatinio trikotazo, bet nekilo ranka moket kiek parasyta, maistas ko man reikejo - taip pat brangesnis nei kitur, turbut daugiau ten nevaziuosiu, tik laiko sugaisto gaila ax.gif Plazoj HM tik keliems vasariniams drabuzeliams nuolaidos, nieko nepirkau.

gerai, truputi kainu zlotais
sampunas Nizoral 100ml 43.99
Vibovit aqua guminukai (50vnt.) 15.99
Pyrosal sirupas 6.99
Zensenio tabletes 60tab. 11.99
Ciobrelis+alijosius+salpusnis ciulpiamos tabletes (24tab.) 8.99
Ifenin (ibuprofenas 400mg) 24tab. 3.99

pienas 3.2% 2.09
makaronai (man superiniai, greit isverda, Kauflande) 500g 1.29
kalakutienos file gabaliukai 450g 6.99
plikyti ryziai Noel 1kg 4.29
paprasti ryziai 1kg 2.99
Jogserek surelio mase 500g 4.99
miltai 1kg 1.49
sultys stikliniuose buteliuose 1.79
margarinas Kasia kepiniams 250g 1.39
popierines nosinaites dezuteje 2.99 (Biedronka, rekomenduoju, panasi kokybe i Velvet)
popierines nosinaites pokiukais, 10vnt. pakuote 1.85 (vaikams labai gerai)
jogurtas Fruvita 350g 1.99
desreles pieniskos 700g 6.99
kakava vaikiska (Lidl, vokiska su bezdzioneles piesinuku, vaikai labai megsta, Lietuvoj uz ja praso 12Lt) 8.99
brokolis 1vnt. 1.99
skalbimo milteliai vaikiski Lovela 1.8kg + minkstiklis dovanu 16.99
arbata Roibos (raudonoji) 2.99
sauskelnes Toujours 26.99

virs vaistines drabuziu parduotuvelej:
vaikiska apatine maikute ilgom rankovem 12.99
vaikiskos apatines kelnaites (pas mus uz tokias po 5Lt praso) 2.99
pirstines ale slidininko vaikiskos 12.99 (pas mus uz tokias virs 20Lt buciau palikusi)
moteriskas treningas veliurinis (na ne firminis, bet po namus trint liuks) 36.99

el. termometras - stotele (kur rodo vidaus ir lauko temperatura) 22.99

Obi nuo sviestuvu pasiulos net akys apraibo doh.gif

Atsakyti
sakykit o kainos tesco kokios vaikisku bodziuku komplektais? gal kas vaziuosite, uzmeskite aki.

mes planuojame sestadieni po keliu svaaiciu palekti. jau gruodzio kainos gal bus, nuolaidu tikimes smile.gif

P.s galima bus pasikoperuoti jei kas is vln nores kartu, mes su vyru vaziuosime, su universalu tai bus galima papirkti kazko ne itin super didelio bet vis tiek smile.gif
Planuojame isvaizuoti 6ryte, kad vietoj buti iki 9h.

Atsakyti
turiu toki klausima, gal kas uzmatete pigiau nei LT rukelnyciu mesai, tokios LT Gariunuose buna pirkti, tik labai jau brangios, sakau gal kas uzmtete, aciu labai jeigu atsakysite 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Ingakalnis @ 2011 11 19, 11:07)
sakykit o kainos tesco    kokios vaikisku bodziuku komplektais? gal kas vaziuosite, uzmeskite aki.

mes planuojame sestadieni po keliu svaaiciu palekti.  jau gruodzio kainos gal bus, nuolaidu tikimes smile.gif

P.s galima bus pasikoperuoti jei kas is vln nores kartu, mes su vyru vaziuosime,  su universalu tai  bus galima  papirkti kazko ne  itin super didelio bet vis tiek smile.gif
Planuojame isvaizuoti 6ryte, kad vietoj buti  iki 9h.

Rūbų kainos tai tikrai ne iš mažųjų g.gif bodžiukų man nereikia tai ir nežiūrejau, bet vaikiški rūbeliai tai tikrai nepigūs. Pvz.džinsai 4m berniukui 69zl, maikute 39zl.o ir kokybe man pasirode jų ne kažinkokia g.gif Buvom atsidarymo dieną, tai maisto kainos tai tokios kaip ir visur nepasirode kad brangiau schmoll.gif Be to buvo akcijų visoskių, olandiškas sūris 1kg -13.99zl, kalakutienos kumpeliai be kaulo ir skūros 1kg 7.99zl. Kava pigesne nei kitur 500g kavos pupelių 13.99zl.( dar negeriau gal bjauri bus doh.gif ) Kaledinių saldainių visokių popigiaja buvo, lenkai vežimais vežė doh.gif. Žaislų nemenkas pasirinkimas yra, beje kiek pastebejau ir kokybe jų nebloga, reiks kaledom ką prigriebt tongue.gif Pasirinkimas neblogas šioje parduotuveje, o ir kainos kaip ir visur thumbup.gif Dar visko nespejau ir apžiūret nes labai daug žmonių buvo doh.gif
Papildyta:
QUOTE(Pingvinukas @ 2011 11 18, 14:30)
Gal žinote ar kertant sieną tikrinami pasai? Neturime mažajam paso  doh.gif

Pasienio apsaugos tarnybos pareigūnai darbo metu, ant pasienio turistinių kelių, turi teisę reikalauti asmens tapatybės kortelės iš visų asmenų, kurie naudojasi tais keliais ir vieškeliais. Jeigu asmuo, esantis ant pasienio kelio, įvykdė nusižengimą numatytą Lenkijos Respublikos teise, saugumo institucija, turi teisę sulaikyti jį ir daiktus, kurie buvo nusikaltimo įrankiu.

Atsakyti
QUOTE(Pingvinukas @ 2011 11 18, 08:39)
Bet už tat kitokių yra tikrai kur kas daugiau nei pas mus http://www.doz.pl/ap...e=homeopatyczny

Homeopatijos temoje mamos šitą labai gyrė. Anksčiau jo buvo pas mus pirkti http://www.doz.pl/ap...abletki_100_szt
MB nori važiuoti į Lenkiją. Tik nenusprendžiame kur geriau, ar į Suvalkus ar į Augustavą?

mes i augustova vaziuojam savaitgali, ten dauk maziau lietuviu, o parduotuves tos pacios, tik turgus mazesnis. o taip tai polo marketas yra, biedrute, kauflanas ir vaistiniu keletas.
Atsakyti
kur dingot, kas vakar buvot Lenkijoj 4u.gif parašykit kaip sekėsi 4u.gif
Atsakyti
Tai va vakar buvom Suvalkuose. Turgus man siaip sau pasirode, nes labai mazas. MB batus nusipirko , uz 70zl kai pas mus tokie apie 100lt, ir brolis striuke, ai storu pedkelniu prisipirkau po 10z. Bulves turguj po 0.50zl.
Poto aplankem Piko baze, kainos ten geros, kai jau susimoki,nes siaip balaganas nes kainos nesurasytos, bet jos nera dideles, as prisipirkau 5kg visokiu mesu, desreliu tai 70zl sumokejau, cia taip neiseitu, o ir tikrai skanios. Buvom Tesco, tai kainos tokios;

vistienos ketvirciai 4.99 akcija
visciukas 6.99
v.kepeneles 4.00
v.sirdeles 6.99
miltai perkant 4kg 6.00
olandiskas suris 12.99
smulkinti pomidorai skardinej 1.85
Helmans 320 4.00 alkcija
surelio mase 700g 7.99
aktimel 14vnt 15.95
sviestas 3pok 10zl
garstycios 800g 5.99
storos vyriskos treningines kelnes 26zl

Kauflande

kalakutienos farsas 1kg 6.99
ledai 2kg 5,99
aliejus 3l 14,95
bandeles 10vnt 1,95zl

Biedronkoj
skalbimo milteliai E active color 7kg 23,99zl
putojanis vynas 1,5l +200g 18.99
svietas Maslo oslevo 375g 7.29 rekomendavo kaip labai skanu

vaistinej eilinej Magnis B6 50tab ( reikia pirkt 2 pakuotes ) po 14,99
putojancios cinko tabletes colos skonio 16vnt 4.40

buvom skerdykloj, tai jie sestadieni dirba iki 15:00 ju laiku, tai kainos 7.20zl/5.67lt
mokejom litais, pirkom labai maziuka pusparsi 28kg smile.gif

ieskau LT visrtuvinio kombaino, ten ir ziurejau, tai toki kaip cia issirinkau neradau, bet radau BOSH kuris daro ta pati o kaina 999zl, tai kaina nuo LT tokio pacio skiriasi apie 200lt jai pirkt pardej, o vyras ziurejo sau mago i masina tai sake ten pigiau 70lt toks pats modelis kaip LT

tai tiek:)
Atsakyti
Tesco kortele butinai pasidarykit, kol nemokama. Beje prie cekio dave stai ka:
http://images112.fot...IMG_2632-vi.jpg
Gal galit isvers koks cia 1litras 5 gramams nemokamai duodamas?
Atsakyti
QUOTE(kristina.nesvarbu033 @ 2011 11 19, 13:48)
olandiškas sūris 1kg -13.99zl,

kai taip pigu, atkreipkit dėmesį ar tai tikrai sūris ar tik sūrio "paddielkė", nes aš jau tokio buvau nusipirkus Bialostoke. Išvaizda panaši, bet skonis kaip muilo su taukais verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Leksa @ 2011 11 20, 16:39)
kai taip pigu, atkreipkit dėmesį ar tai tikrai sūris ar tik sūrio "paddielkė", nes aš jau tokio buvau nusipirkus Bialostoke. Išvaizda panaši, bet skonis kaip muilo su taukais  verysad.gif

Nežinau g.gif nepirkau, bet be nuolaidos 18.99 kainavo g.gif Aš perku tą su skylėm biggrin.gif Čia kaip pavyzdį pateikiau kad ir ten yra pigių prekių tongue.gif Bet kaip tokia kaina tai kokybes ir nereikia tiketis doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kristina.nesvarbu033: 20 lapkričio 2011 - 16:00