QUOTE(vasarė @ 2011 11 21, 15:43)
negi lengviau skaityti
tiesiai tiesiai, i kaire, paskui i desine - tiesiai ir vel i desine ar pasiziureti kad ir ta pati google maps http://www.tesco.pl/...kosciuszki-103/
Jei žmogui lengviau skaityti, o kažkas gali paaiškinti, kodėl gi ne ... nevisi žemėlapiuose gaudosi ir supranta, todėl jei be skaityti kelinto kart išeilės patarimų neturite tai ir nerašykite nieko, nes jūsų skaityti čia jau pradeda atsibosti.
Papildyta:
QUOTE(vasarė @ 2011 11 18, 11:05)
QUOTE(vasarė @ 2011 11 18, 11:12)
tiksliai, 17 diena, kaip cia man uzsifiksavo, kad siandien
QUOTE(vasarė @ 2011 11 18, 11:35)
aha as jau nagrinejau gazetkas pries kelias dienas
labai viskas išsamu, ar ne....
Papildyta:
Dabar į temą:
Jei norite vaikiškų kombinezonų tai turguje centre nieko nėra gero, išnaršiau skersai išilgai, arba modelis, arba spalva, arba kokybė neduok dieve, ieškojau savo panelei, deja spalvos tragiškos, labai gaila bet teks pirkti Lietuvoje. Avalynės kokybė turguje man nepatiko.
Arkadijoj kur šalia vaistinės avalynės parduotuvė buo 20 proc. nuolaida lyg ir viskam, kaip supratau parduotuvės gimtadienis.
Piko pieno bazė, visai nepatiko, kainos tokios praktiškai kaip parduotuvėje, pasirinkimas mažas, žodžiu ten daugiau nevažiuosiu.
Apie vaistus rašiau praitoje temoje, tad šį kart tik dasipirkau proobiotikų.
Tiesa pirkau vitaminus tokius su princesėm iš serijos DiSNEY
deja visi atsisakė jų nes jie šlykščiai šnypščia ant liežuvio, tad reikia mėgėjo. Jaučiasi tarsi soda būtu.
Oscillococcinumui buvo akcija 10,99zl.
Papildyta:
Tiesa dėl jogurto, kai perkate skaitykite labai sudėtį, nes dedamas modifikuotas krakmolas.
Papildyta:
QUOTE(seimuke @ 2011 11 21, 00:47)
Labutis, mergaites
Gal kuri lenkuose perkat misinuka NAN 1 HA ? Gal zinot kokia kaina tos skardines 400g. Aciu uz info, jei kas zinot
Apie 35 zl. būna akcijų esu mačiusi ir po 31-32 zl.
Papildyta:
QUOTE(kristina.nesvarbu033 @ 2011 11 21, 10:15)
Kainos nuo internetines parduotuves skiriasi, o ir prekes ne visos tos pačios

Pvz. uk.HM internetinej pardej būna daug mažesnes kainos nei Lenkijos HM.
Kainos tikrai užkeltos, man striukę gavosi pigiau atsisiųsti per tarpininkes, nei pirkti lenkijoje, per tarpininkes gavosi 185 lt, o lenkuose buvo 249zl.