Įkraunama...
Įkraunama...

Hiacintai

QUOTE(~♥KaipTaiKaip♥~ @ 2012 01 12, 12:37)
Kodėl hiacintai šitaip daro  g.gif Lenda žiedai iškart iš svogūno?

Man pernai lauke keli taip žydėjo, paskui sunormalėjo. Kaip faina, žydijau, kvepia wub.gif
Atsakyti
QUOTE(~♥KaipTaiKaip♥~ @ 2012 01 12, 13:37)

man pernai irgi taip buvo nutike- gal per karsta jiems g.gif nespeja subresti normaliai, skleidziasi per greitai unsure.gif
Atsakyti
Sveikutes,
Nusipirkau hiacinta vazonelyje (jau pusiau sukrauti ziedai, dar neissiskleide), bet jam ten atrodo ankstoka. Idomu, ar galima ji siuo metu ir tokiam "stovyje" persodinti? Gal kas zinote?
Atsakyti
as maza vazoneli perkirpau ir idejau i didesni,dadejau dar tokiu zalumynu,uzpyliau zemiu saknims o ant virsaus akvariumo akmenuku.nenumire,ne nejuto greit suzydo.
Atsakyti
Geriau nejudinti, nebent jau extra atvejis 4u.gif
Atsakyti
Pražydo ax.gif

user posted image
Atsakyti
Kaip suprantu dabar sodinti ir daiginti jau vėlu? ax.gif
Atsakyti
Man taip pat labai idomu, jei mano svogunai tupi saldytuve, tai iskart pasodinus ju laistyti nereikia? Leisti pirmiau jiem isisaknyti? Nes jau tuoj kis savo nosis pro dezutes plysius smile.gif
Atsakyti
Kaip laukiu pavasario dėl šių gražuolių, prisodinau jų prie įėjimo, kad aromatas išlydėtų ir pasitiktų bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jolituxxx: 09 vasario 2012 - 11:52
Sveikos šių gražių gėlyčių mylėtojos,

Skaičiau seną temą, bet daugiau kalbama apie lauke auginamus hiacintus. Aš juos auginu kambaryje, vazonėliuose, jie jau nužydėjo, liko tik lapai. Ką su jais reikėtų daryti toliau? Ar patikti vazonėliuose ar ištraukti ir laikyti tik svogūnėlius. Ačiū.
Atsakyti
QUOTE(~♥KaipTaiKaip♥~ @ 2012 01 12, 13:37)
user posted image

mano taip pat šitaip daro, tikriausiai mažai šviesos, gal del to neužaugina didesnio žiestebio g.gif
Atsakyti
user posted image

Siemet pas mane zydejo taip mirksiukas.gif
Atsakyti