Įkraunama...
Įkraunama...

Hiacintai

QUOTE(kuzdaite @ 2012 04 02, 20:57)
Reikia patarimo blush2.gif Pripirkau nuzudejusiu hiacintu, prisidariau svoguniuku ir ka man su jais toliau, laukti rudens, ar sukisti dabar, bijau, kad iki rugsejo gali istusteti svoguneliai..........

Kaip suprantu vazoniukuose jie? Tokio atvejo nesu turėjusi, tai bijau blogai patarti blush2.gif O gal geriau būtų kažkiek dar palaikyti vazoniukuose, apriboti laistymą, po to juos išimti ir palaukti iki rudens? g.gif
Atsakyti
Pražydo hiacintai, tik kažkodėl labai jau "ažūriniai" g.gif

user posted image user posted image user posted image user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jediara: 22 balandžio 2012 - 19:15
pas mane irgi kažkokie bežiedžiai, čia gal juos paveikė ilgas ruduo
Atsakyti
QUOTE(voveriukstis @ 2012 04 22, 21:22)
pas mane irgi kažkokie bežiedžiai, čia gal juos paveikė ilgas ruduo

Ir man įdomu g.gif
Atsakyti
pas mane kol kas žydi tik vienas, identiškas jediaros parodytam pirmajam rožiniam ir atrodo lygiai taip pat "skystai" g.gif
Atsakyti
Pagaliau ir manieji pražydo wub.gif
user posted image
Atsakyti
jolituxxx, kokie gražūs, mano ir skystoki, gal laikas persodint atėjo g.gif , bet viską kompensuoja aromatas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(pavilonyte @ 2012 04 23, 19:29)
jolituxxx, kokie gražūs, mano ir skystoki, gal laikas persodint atėjo  g.gif , bet viską kompensuoja aromatas  smile.gif

Ačiū 4u.gif Pas mane baltas irgi skystokas ir matosi iš kitų lendančių, jog skystų bus daugiau negu pilnų, kažkas jiems tikrai nepatiko g.gif Pas mane pernai sodinti tai nebent žemė netiko unsure.gif
Atsakyti
Pas mane šiemet jie irgi skystoki,pažiūriu pernai meų foto,tai nėr ko lygint schmoll.gif gal čia tikrai orai kalti kad visoms taip ...bet vistiek gražios gelės wub.gif
Atsakyti
Pas mane ir unsure.gif
Atsakyti
user posted image
Atsakyti
QUOTE(jediara @ 2012 04 26, 11:21)

Pilnaviduris gražuolis bigsmile.gif wub.gif kur tokių galima įsigyti jei ne paslaptis? blush2.gif aš kažkaip neužmatydavau unsure.gif
Atsakyti