Įkraunama...
Įkraunama...

Žalioji korta

QUOTE (ziedadulke @ 2004 09 07, 23:06)
as irgi skaiciau, bet tai butu ne tik Meksikos pilieciams. Jie taip daznai minimi todel, kad ju cia daugiausia. Jei priimtu, tai visa tai galiotu visiems esantiems nelegalams, kuriu cia apie 8 mil.

Va ir as butent ta girdejau.. o 3 metai, ir atseit dar 3-m pratesti galima bus.. bet cia vien kalbos.. lauks istatymo , kam aktualu veliau ziuresime
Atsakyti
QUOTE (Fasolka @ 2004 09 07, 21:06)
Va ir as butent ta girdejau.. o 3 metai, ir atseit dar 3-m pratesti galima bus.. bet cia vien kalbos.. lauks istatymo , kam aktualu veliau ziuresime

viltis mirshta paskutine wink.gif
Atsakyti
Buvau rasius kad losem zalia korta ir buvom pateke i antra etapa,
kur procentas kad laimesim 50%, tai va vakar vel gavom is JAV
ambasados storiausia laiska-as angliskai nelabai sad.gif tai laukiu vyro, kad
perskaitytu ka ten mums vel parase..
Atsakyti
Mus kviecia spalio men pokalbiui i JAV ambasada del zalios
kortos gavimo.
O kaip ten yra su ta zalia korta, ar yra kokie apribojimai kiek laiko
turi buti isvykes i JAV kiek gali buti Lietuvoj?

Aciu
Atsakyti
Rasiau prie temos "zalia korta" nelabai kas man ten atsake, sakau
cia paklausiu: mes losiam zalia korta ir spaly mus kviecia pokalbiui
i Varsuva, gal zinot ko ten klausineja? Ar turint zalia korta yra kokie
apribojimai: ta prasme kiek laiko turi per metus pragyventi jav ir panasiai,
ar kada nori tada vaziuoji namo...
aciu

Eglek.. tikrai yra mamu, islosusiu zalia korta.. Raseliote berods, Californiagirl.. palauk, kol uzeis i foruma.. kaz kaip nelabai aiskiai parasei, ta prasme postas neatrode kaip klausimas wink.gif O ar jus jau gavote sarasa dokumentu is Varsuvos? tikrai zinau, kad bus reikalingas darbo garantas arba sponsorius JAV... dar girdejau, kad nelabai megstamos yra poros su mazamaciais vaikais... dar atrodo tu negali praleisti Lietuvoje daugiau negu 6 men. per metus , ilgas nebuvimas JAV (netgi istatymu ribuose) gali buti priezastimi zalios kortos panaikinimo..bet nenoriu suteikti netikros info, nes mano statusas visai kitoks.. .del intervju nzn.. palauk, kol zaliakortininkes uzeis i foruma... .. Sekmes tau
Atsakyti
Dekui Fasolka, kad atsiliepei, palauksiu ir zaliakortininkiu laugh.gif
Aha-sarasiuka dokumentu gavom su kuriuo turim spaly i Varsuva
atvaziuoti pokalbiui, dar turim sumoketi kazkur uz viza zmogui apie 400 zaliu.
Atsakyti
thumbup.gif o man ir mano šeimynai Žalia korta duoda pagal kontraktą. Mums kelionė visiems kainuos apie 3,500žalių doh.gif
Kaži kaip dėl gyd. komisijos, o ir vaikus tirina doctor.gif ar tik suaugusius g.gif o mes irgi Varšuvoj tvarkysimės, blamba kažkaip baisoka doh.gif
nors dar ne taijp greitai, turiu pora egzu išlaikyti smartass.gif kad viskas tik pasisektų wink.gif
Atsakyti
Dailin, komisija reikes eit visiem seimos nariam. Mes pries pusantru metu islose....Medicinine ejom Vilniuj..Nu zinok, istikrino mus visus tris nuo galvos iki koju....Ir pikta, ir juokinga buvo.. mad.gif Tikrai labai smulkmeniskai....O musu visi draugai, kurie islose kortas, ejo medicinine Varsuvoj. Sake. viskas labai paprasta, greita.....Tai manau neapsirikot pasirinke Varsuva.(na, gal dabar ir Vilniuj daug paprasciau, nes kai mes tvarkemes, tai buvo pirmi metai, kai leido ne tik Varsuvoj medicinine praeit....)
Atsakyti
Dar keli atsiminimai apie Varsuva. Mes vezemes darbo garanta mano vyrui, reikejo vestis pazyma, kiek $ turi banke, nes atvykus i JAV reikes uz kazka pragyvent...(o tiems kurie turi garanta, kad uz ji atsako kas nors is JAV, t.y. ji islaikys ir pan., turbut nereikia rodyt saskaitos..)
Ambasadoj klausinejo nedaug, pagrinde apie tai, ka dirbam Lt, ar planuoju test mokslus Amerikoj...Tiesa, klause, is kur gavom tiek pinigu saskaitoj blink.gif
Paskutinis kl. buvo, ar esam tvirtai nusprende savo gyvenima susiet su Amerika biggrin.gif
Beje, mes vaziavom su dukryte, tai tuos, kurie buvo su vaikais, pokalbiui kviete pirmutinius....
O po Varsuvos i JAV isvaziuot reikia per puse metu.....
Sekmes visoms kuriu laukia pokalbis Varsuvoj. smile.gif
Atsakyti
QUOTE (Dailin @ 2004 09 22, 20:02)
thumbup.gif o man ir mano šeimynai Žalia korta duoda pagal kontraktą.

Kaip idomu rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE (baltic*girl @ 2004 09 22, 15:34)
Kaip idomu rolleyes.gif

Lygiai ta pati pagalvojau... tongue.gif

kazkoks negirdetas variantas smile.gif
Atsakyti
QUOTE (MAMA2T&T @ 2004 09 22, 22:40)
Lygiai ta pati pagalvojau... tongue.gif

kazkoks negirdetas variantas smile.gif

rolleyes.gif O man girdetas wink.gif rolleyes.gif
Atsakyti