Įkraunama...
Įkraunama...

Žalioji korta

Va mes zalia korta losiam ir turim vaziuoti i pokalby Varsuvoj,
tik neapsisprendziam norim mes i ta Amerika ar ne. (tik neduokit
per galva ko zalia losiam jei nezinom norim mes ten ar ne). g.gif
Atsakyti
QUOTE (eglek @ 2004 09 29, 02:52)
Va mes zalia korta losiam ir turim vaziuoti i pokalby Varsuvoj,
tik neapsisprendziam norim mes i ta Amerika ar ne. (tik neduokit
per galva ko zalia losiam jei nezinom norim mes ten ar ne). g.gif

Eglek, man tai visai normalios atrodo tokios dvejones. Vistiek labai daug kas keiciasi.
Kai turesit galimybe isvaziuot , tai galesit ir nusprest.
Atsakyti
QUOTE (ex-balionas @ 2004 09 29, 17:59)
Eglek, man tai visai normalios atrodo tokios dvejones. Vistiek labai daug kas keiciasi.
Kai turesit galimybe isvaziuot , tai galesit ir nusprest.

Tai va dabar jau ir turim spresti unsure.gif
Nezinia kas ten musu laukia, o cia ir tevai, ir normalus
darbai ir namai.. Nu nezinau...
Atsakyti
Eglek, del interviu Varsuvoje, tai klausinejo ka mes ten darysim... Tevai sake dirbs, mes su sese sakeme, kad mokysimes. Dar mes turejome sponsoriaus laiska, mamos teta buvo pasirasiusi, kad priims gyventi, pasirupins darbais mano tevams...Berods tai jiems yra labai svarbu, kad nuvaziaves nebegtum prasyti pasalpu... Del buvimo JAV ar Lietuvoje, tai berods gali isbuti Lietuvoje ne ilgiau kaip metus, jei nori islaikyti korta. Bet gal istatmai pasikeite... Fasolka, kazka minejo apie 6men... Nezinau, mes nuvaziuojame i LT tik menesiukui, dviem,tai kazkaip ir nesidomejome g.gif Bet po to,po 5 metu jei nori JAV pilietybes, turi buti praleides Amerikoje daugiau kaip puse laiko, vadinasi 2,5 metu ar daugiau... Atrodo taip... Bet, zinok istatymai keiciasi, o as nepasidomiu kai man tas nera aktualu, tai gal kas nors turi tikslesnes info. Po rugsejo 11 ivykiu, manau gali buti permainu.
Atsakyti
QUOTE (californiagirl @ 2004 09 30, 15:21)
[ Del buvimo JAV ar Lietuvoje, tai berods gali isbuti Lietuvoje ne ilgiau kaip metus, jei nori islaikyti korta. Bet gal istatmai pasikeite... Fasolka, kazka minejo apie 6men...

As turejau omenyje ne daugiau nei 6 men. per metus, o ne per visa laika... bet geriau ne rizikuoti ir tiek ilgai netupeti Lietuveleje.. nes tai gali buti priezastimi del zalios kortos panaikinimo.. Mnao pazistama kiekviena vasara 2.5 menesiam vazinejo i Lietuva 5 metus, pernai gavo pilietybe.. taigi 2-3 men. per metus sakyciau geriausias variantras, geraiu gal reciua, bet nedazniau...

O be sponsoriaus garanto Affidafit of support, ar darbo garanto zalios negausi.. gali atideti svarstyma iki tol kol gausite si dokumenta.. Tuo lab Eglek tu turi maza vaika.. iskarto kila itarimas, kad atvykus sesi ant pasalpos.. tuo jiems nereikia.. Taip pat sake, kad turedama mazus vaikius lelkas ar todlerius IPATINGAI reikia pasirupinti finansiniais dokumentais (prie paramos ir darbo garantu, banku saskaitos ir t.t.) , kad irodyti jiem, kad nesikesini atvykus "melzti" valstybe

(Cia mane prasvete bendradarbe, kuri pries menesi su vyru atvyko is Lietuvos su zalia korta wink.gif tai as prie jos kaip lapas .. prikibusi.. klausineju vis

Sekmes Eglek
Tavo dejones suprantamos, ipac jei gerai Lietuvoje laikotes.. bet is kitios puses visa laika galima grizti atgal... visada..
Atsakyti
Man kaip aiskino arba turi tureti pakankamai pinigu saskaitoj
arba reikalingas darbo garantas, tai mes vaziuosim turedami
abu variantus. O del mazo vaiko?-nu nezinau bus matyt, neisleis
neisleis -visai neliudesiu.
O apsispresti tai tikrai labai sunku, bet va kaip Fasolka sake-sugrysti
visada gali, tai mes del to ir vaziuosim jei mus isleis. Vaziuosim
i Florida, nes vyuras ten kazkoky draugely pasirodo turi.. O kazin
ten neperkarsta su mazu vaiku?
Atsakyti
QUOTE (eglek @ 2004 09 30, 18:50)
Man kaip aiskino arba turi tureti pakankamai pinigu saskaitoj
arba reikalingas darbo garantas, tai mes vaziuosim turedami
abu variantus. O del mazo vaiko?-nu nezinau bus matyt, neisleis
neisleis -visai neliudesiu.
O apsispresti tai tikrai labai sunku, bet va kaip Fasolka sake-sugrysti
visada gali, tai mes del to ir vaziuosim jei mus isleis. Vaziuosim
i Florida, nes vyuras ten kazkoky draugely pasirodo turi.. O kazin

Visur kondicionieriai patalpose yra....gali net ir sushalti lelka..cia su tais kondicionieriais nesuprasi ....laukia kaip pekla, o patalpose kaip shaldytuve unsure.gif g.gif
Atsakyti
Nu tai tada pasiimsim vilnoniu kojiniu doh.gif
Atsakyti
QUOTE (eglek @ 2004 09 30, 10:50)
O kazin

ziurint kada vaziuosit - as kai pirma syk atvaziavau, buvo rugsejo menuo, tai man nuo to karscio labai buvo bloga, susirgus net buvau truputi. Bet dar priklauso kur jus vaziuosit - i Siaurine FL ar i Key West'a smile.gif Klimatas dregnokas, bet prie visko priprantama. O karciausia ten vasara. O vasara jau baiges, taip, kad wink.gif
Atsakyti
Jei vaziuosim tai turbut koky balandy ar kova? g.gif
Atsakyti
QUOTE (eglek @ 2004 09 30, 11:10)
Jei vaziuosim tai turbut koky balandy ar kova? g.gif

na, tai pataikysit jauciu "i pacia pekla" smile.gif smile.gif Na, truputi juokauju - tokiu metu dar truputi kentet galima tongue.gif
Atsakyti
Nu negasdinkit ka blink.gif
Atsakyti