as pernai planavau rimtai suzaisti zalios kortos loterijoje. Zinau daug pazistamu islosusiu ta zaliaja korta. taigi isivedziau daugybe priminimu i Outlooka ir t.t. ir pan., nusiskenavau seimos nariu paso fotkes ir visa kita ko reikia, bet ... nesuzaidziau..
atejus laikui pildyti anketa turejau l.daug darbo ir vis atideliojau "rytoj, rytoj" kaip liko 2 dienos iki deadline puoliau pildyti ir siusti, o ten pas juos uzluzho serveris tikiu, kad buvo nelemta

QUOTE (mamulia @ 2004 06 28, 13:50) |
kristina,ot darbo amerikoj turetum, padetum amerikonkoms svori mesti. ![]() ![]() ![]() |
mes siaip metais bandom pirma karta,labai noreciau isvaziuoti,nes cia man su darbu nekas.. ir vyras nori,aisku ne visam laikui o nors porai metu..
idomu o kaip dar kitaip galima isvaziuoti? nes losiant zalia korta dar 100 metu galima laukti,kaip sakant tai sekmes reikalas..juk atrenka kompiuteriu pagalba..tai zinok pasiseks -nepasiseks...
Galima kitaip, galima... Tik tas "kitaip" kainuoja

QUOTE (Lija @ 2004 06 28, 13:16) |
Galima kitaip, galima... Tik tas "kitaip" kainuoja ![]() |
kaip kitaip?

Loterijoj jie jau dalyvavo, bet tik 2005 m. jie pateks i Amerika.
QUOTE (mamulia @ 2004 06 28, 14:20) |
kaip kitaip? ![]() |
Mamulia, as tau asmeniskai

QUOTE (Rucelie @ 2004 06 28, 13:35) |
man Amerikoje patiko. is pradziu, pirma menesi, kauksmas eme, kaip namo norejau. o kai atejo metas namo - vos nepasilikau. tik ant rugsejo ivykiu tada uzsiroviau, tai pabugau ir pardumiau... |
O, as irgi per rugsejo ivykius ten buvau.....vaziuot namo irgi nebenorejau, kai atejo laikas, ale gasdino, kad ten kils koks karas ir as niekada nebegalesiu grizt namo

Gal mes kartu buvom?

As jei nepamirstu tai issiunciu anketa
bet per daug i tai neisigilinu, ir nesitikiu laimeti. Ka daryciau jei laimeciau
jauciu prisidaryciau sau problemu tiktai ir nezinociau ka cia dabar daryti dziaugtis ar ne
Nes manes kaip ir Smurkos ta Amerika visiskai nevylioja, as tik noreciau kada pagyventi Niurorke, gal pagilinti zinias specialybiniuose dalykuose, ta sritimi padirbeti na ir pakeliauti po placia "svajoniu" sali

QUOTE (mamulia @ 2004 06 28, 14:20) |
kaip kitaip? ![]() |
Taigi pilna skelbimu - islosusieji siulo fiktyvia santuoka. Pernai atrodo "stavke" buvo apie 8000 usd.
O ten losti gali kiek tik nori? Ta prasme kiekvienais metais gali? Paskui nebuna kaip minusas kazkoks, kad jau 5 kartus losti bandei?