Įkraunama...
Įkraunama...

Žalioji korta

Esu siuntus anketą žaliai kortai gaut n kartų. Ne tik sau, bet ir visiems artimiesiems. rezultatas- be rezultalų smile.gif Pažįstu tik vieną žmogų kuris iš tiesų žalią kortą laimėjo, visi kiti -pirko...
Atsakyti
QUOTE (Rucelie @ 2004 06 28, 15:15)
QUOTE (Fea @ 2004 06 28, 13:27)
O, as irgi per rugsejo ivykius ten buvau.....vaziuot namo irgi nebenorejau, kai atejo laikas, ale gasdino, kad ten kils koks karas ir as niekada nebegalesiu grizt namo biggrin.gif
Gal mes kartu buvom? g.gif  smile.gif

tai tada ta pacia vasara buvom biggrin.gif o tu kur buvai? as Ohio biggrin.gif

Niu ne ten pat vadinasi smile.gif As Minneapoly buvau rolleyes.gif Minesotoj smile.gif
Atsakyti
Nu bet kas jus traukia toj amerikej, pasakykit jus man? Nu nuvaziuot, pamatyt idomu, kaip ir i bet kuria kit asali. Bet jau gyvent dry.gif Nebentrimtai isimyleciau ir istekeciau uz amerikono. Bet ir tai pasiulyciau jam susirast kokios veiklos Lietuvoj.
Atsakyti
QUOTE (Fea @ 2004 06 28, 14:18)
QUOTE (Rucelie @ 2004 06 28, 15:15)
QUOTE (Fea @ 2004 06 28, 13:27)
O, as irgi per rugsejo ivykius ten buvau.....vaziuot namo irgi nebenorejau, kai atejo laikas, ale gasdino, kad ten kils koks karas ir as niekada nebegalesiu grizt namo biggrin.gif
Gal mes kartu buvom? g.gif  smile.gif

tai tada ta pacia vasara buvom biggrin.gif o tu kur buvai? as Ohio biggrin.gif

Niu ne ten pat vadinasi smile.gif As Minneapoly buvau rolleyes.gif Minesotoj smile.gif

aicku. as tai mielai tada buciau likusi, jau ir tevus buvau prie tos minties pripratinusi, bet po tu ivykiu mama man paskambino ir isteriskai pareikalavo grizti namo... supanikavo, kad ten karas-maras-badas toj JAV, o be reikalo... as gailejausi kad skrendu namo jau lektuve doh.gif o grizusi i Lietuva nuejau i parduotuve, kur mane vietoj JAV ritualu tapusio Hi, how is your day? mane pasitiko paniures KO NORI? tada pagalvojau - jau geriau ta dirbtine sypsena, nei tai...
Atsakyti
QUOTE (Rucelie @ 2004 06 28, 15:21)

aicku. as tai mielai tada buciau likusi, jau ir tevus buvau prie tos minties pripratinusi, bet po tu ivykiu mama man paskambino ir isteriskai pareikalavo grizti namo... supanikavo, kad ten karas-maras-badas toj JAV, o be reikalo... as gailejausi kad skrendu namo jau lektuve doh.gif o grizusi i Lietuva nuejau i parduotuve, kur mane vietoj JAV ritualu tapusio Hi, how is your day? mane pasitiko paniures KO NORI? tada pagalvojau - jau geriau ta dirbtine sypsena, nei tai...

Vava ir as jau lektuve sedejau kaip zeme pardavus biggrin.gif Toks vaizdas, kad ne namo skridau, o kazi kur.... Mane labiausiai sokiravo kai lietuvos ektuve spauda i rankas paemiau doh.gif Apie zmogzudystes, bomzus, valkatas, bedas tik visokias rase sad.gif
Na, grizau as cia tik del mylimo zmogaus savo, kuri buvau palikus wink.gif Jei ne jis, tikrai buciau negrizus rolleyes.gif
Atsakyti
Cia oficialus JAV imigracijos sitas. Kuomet bus GC loterija jie jame paskelbs. Visi kiti puslapiai besiskelbiantys apie JAV GC loterija del 2006 yra tik agenturos ir joms reikia moketi pinigus. Pildant anketa (kada ji pasirodys ju puslapyje) JAV imigracijos puslapy - nereikia jokiu pinigu NIEKAM moketi.
Pasiskaitykite visas salygas GC loterijai 2005, kuri jau baigesi.
Lietuva uzima trecia vieta Europoje 2004 m GC loshime g.gif

http://uscis.gov/graphics/services/residency/divvisa.htm
http://uscis.gov/graphics/howdoi/divlott.htm
http://travel.state.gov/dv2004results.html - > cia rezultatai GC loterijos 2004.
2005m GC loterijos duomenys bus paslebti rugpjucio men, o po to bus ideta ir loterijos anketa.
Loterijoje gali dalyvauti ir zmones gyvenantys JAV su ivairiomis vizomis, ne rezidentai
Sekmes loshiant DV 2006!
Atsakyti
QUOTE (eglek @ 2004 06 28, 13:47)
O mes va i antra etapa patekom g.gif

o ka reikia daryti patekus i II. etapa? Ar jus jau tas formas uzpildete ir issiuntete?
Ar sunku suprasti tas formas? Ar labai smulkiai visko klausineja jose?
Atsakyti
liudniausia, kad daug loseju net nezada pasilikti Amerikoje gyventi sad.gif o va ten jau gyvenantis per tuos losejus praranda sansus laimeti sad.gif
mes ir siais metais su puokste ragu sedim, tai jau 4-tas musu zaidimas sad.gif
Atsakyti
QUOTE (vobla @ 2004 06 28, 14:18)
Esu siuntus anketą žaliai kortai gaut n kartų. Ne tik sau, bet ir visiems artimiesiems. rezultatas- be rezultalų smile.gif Pažįstu tik vieną žmogų kuris iš tiesų žalią kortą laimėjo, visi kiti -pirko...

o kur ja nusipirkti galima ??? blink.gif
Atsakyti
QUOTE (TauRe @ 2004 06 28, 23:42)
liudniausia, kad daug loseju net nezada pasilikti Amerikoje gyventi sad.gif o va ten jau gyvenantis per tuos losejus praranda sansus laimeti sad.gif
mes ir siais metais su puokste ragu sedim, tai jau 4-tas musu zaidimas sad.gif

Dar nenusimink ,Taure..dar visas menuo yra...dar juk galit laimeti..juk sitas losimas vyksta nuo geguzes 1d. iki liepos 31d.
Dar ne viskas prarasta... biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE (*kristina* @ 2004 06 28, 13:49)
OT TAI SVEIKINU!!!!! clap.gif na ir sekasi!!! is kelinto karto laimejot???
kada pokalbis varsuvoj???

Tai dar ne visiskai laimejom tik i kazkoki antra etapa
patekom, gavom anketas kurias turejom vel pildyti,
kaip supratau dabar tikimybe kad gausim 50%.
Vyras kazkur gal koki antra ar trecia karta siunte ...
Atsakyti
QUOTE (dainele @ 2004 06 28, 22:58)
o ka reikia daryti patekus i II. etapa? Ar jus jau tas formas uzpildete ir issiuntete?
Ar sunku suprasti tas formas? Ar labai smulkiai visko klausineja jose?

Na tose formose as tai nebumbum, bet vyras viska eme ir uzpilde,
ten tiksliai visokius anketinius duomenis reikia nurodyti ir panasiai..
Dar papildfomai nuotrauku reikejo nusiusti. Cia 2 etapas tai kaip
supratau atrinko dvigubai daugiau zmoniu nei isduos zaliu kortu ir
dabar pagal naujas anketas puse ju atmes, kazkur iki rugpjucio AR
rugsejo men turim gaut atsakyma..
Atsakyti