Įkraunama...
Įkraunama...

Žalioji korta

Zemuogele turetu zinoti, kokios ligos.
Zemuogele, kur tu? doctor.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vivaflame: 30 gegužės 2005 - 13:31
Sveikos tikrina AIDS, sifiliu ar nesergi smile.gif siaip su sirdies ligom dar kabinejasi, o daugiau tai net nezinau. Aisku tuberkulioze jei sirgsi irgi bus prasti popieriai... Nes ta medicinine apziura labai greitai praeina smile.gif tik babkes nemazos smile.gif Paima krauja, del AIDS, sifilio. Paskui Moterims pasiziuri kad vezio nebutu, o vyrams nezinau ka ziuri smile.gif maniskis nesipasakojo. Ir paskui nusiuncia plauciu fotke pasidaryt.
Atsakyti
Nepergyvenk del medicinines apziuros, nera ten taip baisu...as buvau pernai , bet nemanau kad ten kas pasikeite...medicina Vilniuj praejom su vyru.Moterims tik reikia is savo ginekologo pazyma gauti kad sveika, o vyrus vietoj apziuri, jiems ten irgi nieko baisaus nedaro, tik paziuri ar viskas vietoj biggrin.gif .Tik aisku nereikia pradet daktariukui dejuoti apie savo bedas( nes viena pazystama ejo, pradejo pasakoti kad jai nugara skauda, dar kazka, tai ir siunte papildomiems tyrimams). Sakai kad jokiu nusiskundimu neturi ir visa apziura trunka 10 min.
Sekmes visoms smile.gif
Atsakyti
nu zinai kai tu sveika tai gerai, bet kai vaziavo viena moteriske kurios spaudimas aukstesnis tai Varsuvoj pradejo kabinetis, kad jai su sirdim negerai ir t.t. O beje tas sundaktaris Vilniuje irgi neaisku ka i voka uzklijuoja, taigi nezinai prie ko prikibti gali. O siaip teisingai sakai kad maziau dejuoti ten nuejus reikia smile.gif
Atsakyti
Dauguma galvoja kad Varsuvoj prie sveikatos visai nesikabina, bet as manau geriau sveikata tikrinti Vilniuj, nes jei duos siuntima pasitikrinti pas koki daktariuka, tai visgi bus kur kas paprasciau nei Varsuvoj, o ir tikrai spesi viska susitvarkyt iki nustatytos datos pokalbiui i Varsuva...Jei ir rastu kokia ligelia tai tikrai nepakenktu vizos gavimui, tik aisku svarbu butu ne tos ligos kur kazkas jau vardino smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ridzis @ 2005 05 31, 12:33)
Dauguma galvoja kad Varsuvoj prie sveikatos visai nesikabina, bet as manau geriau sveikata tikrinti Vilniuj, nes jei duos siuntima pasitikrinti pas koki daktariuka, tai visgi bus kur kas paprasciau nei Varsuvoj, o ir tikrai spesi viska susitvarkyt iki nustatytos datos pokalbiui i Varsuva...Jei ir rastu kokia ligelia tai tikrai nepakenktu vizos gavimui, tik aisku svarbu butu ne tos ligos kur kazkas jau vardino smile.gif

Pritariu kad Vilniuje geriau tvarkytis!
Atsakyti
tai man įdomu g.gif o savo kortelės iš poliklinikos gi nesiveži, tai kuo esi sirgęs gilioj praeity tai niekas ir nesužinos tongue.gif , svarbu kad dabar visi tyrimai blic, ane? viską tiria iš naujo vilniuje, ane?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lepune: 01 birželio 2005 - 12:25
QUOTE(lepune @ 2005 06 01, 05:21)
tai man įdomu g.gif o savo kortelės iš poliklinikos gi nesiveži, tai kuo esi sirgęs gilioj praeity tai niekas ir nesužinos tongue.gif , svarbu kad dabar visi tyrimai blic, ane? viską tiria iš naujo vilniuje, ane?

Taip tu teisi smile.gif as tau issiunciau apie tai i az smile.gif
Atsakyti
Noriu paklausti Žemuogėlės, ar seniai Amerikoj? blush2.gif
Aš irgi labai norėčiau užpildyti internetu, bet nežinau kur rasti pavyzdį mirksiukas.gif.
Atrašykit kas nors, ačiū smile.gif.
Atsakyti
Viska apie ZK losima gali pasiskaityti cia http://vilnius.usemb.../DV-2006Lit.htm
Tik cia prejusiu metu losimas, o siu prasides lapkriti.
Atsakyti
QUOTE(Vakare2004 @ 2005 06 01, 08:31)
Noriu paklausti Žemuogėlės, ar seniai Amerikoj? blush2.gif
Aš irgi labai norėčiau užpildyti internetu, bet nežinau kur rasti pavyzdį mirksiukas.gif.
Atrašykit kas nors, ačiū smile.gif.

Na as pries islosdama zalia korta cia mokiausi keturis metus. O jei su zalia korta, tai atvaziavus esu nelabai senai...
Atsakyti
laukiu nesulaukiu as to vokelio, bet is tikruju tai jau nebezinau ar noriu...
ai tiek visokiu tampalyniu, nu ir del ko?
anksciau ar veliau vistiek noriu gyventi cia, tai kuo anksciau pradesiu kurt savo gyvenima cia tai gal tik geriau bus?

g.gif g.gif g.gif g.gif g.gif g.gif g.gif g.gif g.gif g.gif g.gif g.gif g.gif g.gif
Atsakyti