Įkraunama...
Įkraunama...

Žalioji korta

Sveikos, mamos. Uzsiregistravau http://www.usafis.org/ laimeti zalia korta, as regitracijos nebaigiau, kai pamaciau kad praso korteles duomenu. Po kokiu 5 min. man paskambino i namus (telefono ju nerode, rase Private), ir informavo apie ta loterija kurioje as norejau uzsiregitruoti. Pasake kad 4 metams dalyvauti kainuoja 140$, o 2 metams 74$.
Ar tai nera kokia nors apgavyste? Nes telefonu pasakiau savo korteles duomenis, bet dabar korteleje nera pakankamai pinigu, ir jie man paskambins po 2 sav.
Gal kas jau registravotes per si adresa, ir gal jums irgi skambino? g.gif
Busiu labai dekinga uz visokia informacija. smile.gif

verysad.gif
Atsakyti
na kiek is sito forumo supratau, registracija zaliai kortai laimet yra nemokama. reik moket tik tada, jei pildai tarpininku psl. ir dra. siuo metu si loterija nevyksta. vyksta tik atranka i antra etapa. taip kad manau neverta moket, jei galima ir nemoket. 4u.gif
Atsakyti
As tavo vietoje kuo greiciau skambinciau i banka ir sakyciau, kad keistu kortele blink.gif Na ir sumastei nezinia kam savo duomenis duoti... Dar nezinia kiek kartu ir po kiek nuims, jei nepakeisi korteles...

Bet kokie vyriausybiniai puslapiai baigiasi ".gov". O visi ".org" ir ".com" gali buti bet kieno, tad reikia atsargiau su pinigais ir informacijos tikslumu. Joks apgavikas nesugebes pasidaryti puslapio ".gov".
Atsakyti
QUOTE(adirgni7 @ 2005 06 05, 19:43)
na kiek is sito forumo supratau, registracija zaliai kortai laimet yra nemokama. reik moket tik tada, jei pildai tarpininku psl. ir dra. siuo metu si loterija nevyksta. vyksta tik atranka i antra etapa. taip kad manau neverta moket, jei galima ir nemoket. 4u.gif

Tai taip supratau, kad tai apgavyste? doh.gif cry.gif
Atsakyti
QUOTE(DanguoleM @ 2005 06 05, 20:37)
Tai taip supratau, kad tai apgavyste?  doh.gif  cry.gif

nebutinai apgavyste, bet geriau paciai pildyt
jie uz tave supildyti turetu, i tiek metu kiek zadejo, tiesiog tau del to nereiketu sukti galvos, bet ar taiyra taip sudetinga padaryti paciai?
Nea!
Man atrodo, kad cia tokiom salim kuriose internetas yra neprieinamas dalykas, zmogelis pasako koordinates, bet tai is kur tada jis turi kortele, ai jau nusifilosofijau, sorry, jau velu blush2.gif

bet geriau uzblokuok savo kortele mirksiukas.gif
Atsakyti
As bijociau pasitiketi tokia firma, kuri skambina net man neissiuntus anketos g.gif Tarsi jiems labai pinigu reikia. Ir dar butu neramu, kad taip ir neissius mano anketos. Kai pati siunti - 100% thumbup.gif ir $0.00 thumbup.gif
Atsakyti
Manau, kad nesvarbu, jei ir uzsirase jie tavo korteles duomenis. Paimt pinigeliu negales, nes banke praso dokumento. Klausia pavardes, vardo, asmens kodo.
Bet telefonu nereikia skelbti jokios info apie save - dabar daug sukciu, ir kaip kas moka - taip tas soka! Nebuk tokia patikli! schmoll.gif
Atsakyti
Uzsieny asmens kodo tikrai neklausia, o korteles savininko varda ta firma jau turbut uzsirase... Jei skambino, netikiu, kad neklaustu schmoll.gif Perkant internetu ar per telefona jokio kito sutikimo nebereikia. O bankas pinigus perleidzia jei sutapo tavo ir bankui duotas telefonas, jei sutapo adresas, ar jei sutapo paskutiniai skaiciai kitoje korteles puseje... Stai ir viskas. Labai lengva nuimti pinigus net nieko neperkant, yra net atskira tema "Apgavystes ir kaip ju isvengti".

Beje, siuo atveju tai butu jokia ne apgavyste, nes viska padiktavo pati korteles savininke. Man pasirode labai itartina ir keista, kad firma pati paskambino net neuzpildzius visu duomenu, ir kad sutiko laukti pora savaiciu iki nuims pinigus. Normali kompanija prasytu perskambinti veliau, niekas neparduotu nieko uz kredita "i ateiti". Dar buciau atsargi, ar isvis nenuims pinigu pakol saskaitoje ju nera, nes bankas "paskolins" ir dar reikes uz tai moketi...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo baltic*girl: 06 birželio 2005 - 00:25
QUOTE(DanguoleM @ 2005 06 05, 18:30)
Sveikos, mamos. Uzsiregistravau http://www.usafis.org/ laimeti zalia korta, as regitracijos nebaigiau, kai pamaciau kad praso korteles duomenu. Po kokiu 5 min. man paskambino i namus (telefono ju nerode, rase Private), ir informavo apie ta loterija kurioje as norejau uzsiregitruoti. Pasake kad 4 metams dalyvauti kainuoja 140$, o 2 metams 74$.
Ar tai nera kokia nors apgavyste? Nes telefonu pasakiau savo korteles duomenis, bet dabar korteleje nera pakankamai pinigu, ir jie man paskambins po 2 sav.
Gal kas jau registravotes per si adresa, ir gal jums irgi skambino? g.gif
Busiu labai dekinga uz visokia informacija. smile.gif

verysad.gif

tai va, as cai buvau uzklydusi-na tikslaiu per mtv reklama maciau blush2.gif
taiva, pradejau pildyti ta anketa, poto matau kad reik kortos duomenu, anketa testi toliau galima tik sumokejus ir t.t. nu tai pagalvojau-dzin ,reik man cia tu nesamoniu o juolba dar moket uz jas bilekiek. spjoviau, ir toliau nepildziau nieko. taigi, dabar vis gaunu nuo julaisku stilium-sumasintas mokejimo procentas, greiciau uzpildykit anketa ir t.t. tai jusu sansas ir bla bla bla
todel cia kazkuriam poste ir klausiau....
AS MANU KAD CIA TIESIOG APGAUTI NORI. bash.gif
Atsakyti
Na bet ir yra naiviu zhmoniu blink.gif Visu pirma - nieko nera pasaulyje uzh dyka mirksiukas.gif O antra - negi taip sunku suvesti savo varda, pavarde, adresa ir prikabinti nuotrauka pachiam? - juk tik to ir reikia zhaliai kortai. Ir tai yra nemokama.
Atsakyti
QUOTE(mjk @ 2005 06 06, 11:37)
tai va, as cai buvau uzklydusi-na tikslaiu per mtv reklama maciau blush2.gif 
taiva, pradejau pildyti ta anketa, poto matau kad reik kortos duomenu, anketa testi toliau galima tik sumokejus ir t.t. nu tai pagalvojau-dzin ,reik man cia tu nesamoniu o juolba dar moket uz jas bilekiek. spjoviau, ir toliau nepildziau nieko. taigi, dabar vis gaunu nuo julaisku stilium-sumasintas mokejimo procentas, greiciau uzpildykit anketa ir t.t. tai jusu sansas ir bla bla bla
todel cia kazkuriam poste ir klausiau....
AS MANU KAD CIA TIESIOG APGAUTI NORI. bash.gif

ir aš ten užsiregitrinusi... ech.. nei aš durna, nei ką- viskas skelbime for free.. o aš niekaip negalėjau rasti to .gov puslapėlio.. tai po to galvojau gal ten org.. ir pradėjau pildyt.. bet kadangi ten reikėjo kreditinės kortelės numeriu.. o aš tokios kaip ir neturiu, o ir nepagalvočiau užsiimt jokiais mokejimais, kai zinau kad aplinkui visi laimi nemokamai. taigi dabar džiaugiuosi kas antra dieną kad laiškų gaunu- spaminu, bet jie gyvatės nepasiduoda.. vis randa būdą kaip atsiųst:)
bet gal čia ne apgavystė? gal visgi jei pavyktų laimėti, gal jie po to irgi visus docus pildytu??? g.gif
Atsakyti
O kodel jus norit, kad kazkas uz jus dokumentus pildytu? Juk visvien jums reiktu visa informacija jiems diktuot, jie apie jus nieko nezino g.gif Geriau iskart rasyti tiesiai i popieriuka mirksiukas.gif
Atsakyti