Įkraunama...
Įkraunama...

Žalioji korta

QUOTE(taiptaip @ 2005 12 21, 14:54)
Aišku.......lauksim, o jei nesulauksim, vadinasi reikia iš naujo lošt .
O jūs kelinti metai lošiat, ar įmanoma pirmais metais užpildžius išlošt?
Mes lošėme,dar kai žaidimas vyko paštu,pirmą kartą išsiuntėme 20 laiškų ir laimėjome,draugai išsiuntė vienintelį laišką irgi laimėjo 4u.gif
Dar kiti draugai lošė penkis metus,pernai laimėjo 4u.gif
Kaip lemta,taip ir bus mirksiukas.gif
LINKIU VISOMS, NORINČIOMS LAIMĖTI-Pagaliau laimėti drinks_cheers.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Raseliote @ 2005 12 21, 23:39)
Mes lošėme,dar kai žaidimas vyko paštu,pirmą kartą išsiuntėme  20 laiškų ir laimėjome,draugai išsiuntė vienintelį laišką irgi laimėjo  4u.gif

Oho thumbup.gif Visi sako, kad negalima siusti daugiau nei vieno, ismes visus, o pasirodo netiesa bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(baltic*girl @ 2005 12 21, 17:01)
Oho thumbup.gif Visi sako, kad negalima siusti daugiau nei vieno, ismes visus, o pasirodo netiesa bigsmile.gif

Man atrodo, Raseliote sake, kad siunte tuos 20, kai zaidimas vyko pastu dar... Gal tada dar buvo galima siust kiek nori g.gif . Mes losem 2001, irgi siuntem pastu, bet va as irgi girdejau, kad galima sius ant zmogaus viena laiska ir nedaugiau. schmoll.gif As nerizikuociau. rolleyes.gif

Tikrai sekmes visoms losianciom !!!
Atsakyti
rolleyes.gif mes bandysim šiemet savo laimę, bet.....jau dabar galvoju ar aš tikrai noriu į ameriką g.gif Kalba,kad šiemet paskutinį kartą bus lošiama GC, tad reiks išbandyt savo sėkmę biggrin.gif Nors loterijose esu žiauriai nelaiminga verysad.gif
Atsakyti
va o mano sesuo rugseji isvaziavo su seima laimejusi zalia korta. Jiems is pirmo karto pasiseke. Uzpilde, po pusmecio gavo kvietima i Varsuva, o 2005 m rugseji paliko Lietuvele. verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(rasulkadz @ 2006 01 14, 00:54)
rolleyes.gif mes bandysim šiemet savo laimę, bet.....jau dabar galvoju ar aš tikrai noriu į ameriką g.gif Kalba,kad šiemet paskutinį kartą bus lošiama GC, tad reiks išbandyt savo sėkmę biggrin.gif Nors loterijose esu žiauriai nelaiminga  verysad.gif

O is kur girdejai, kad siemet paskutinis kartas? Noreciau ir as pabandyt, gal pasiseks.
Atsakyti
Skambinau registruotis, ten ir pranešė šią liūdną žinią schmoll.gif Laukėm, kol sulaukėm paskutinės minutės doh.gif Gal kas žinote kiek išeina pinigėlių visam dokumentų tvarkymui ir pan.?
Atsakyti
Šių metų žaidimas jau baigėsi. Kitas bus tik rudenį, o ar tikrai paskutinis, manau tada ir paaiškės.
O kur tu skambinai registruotis ? Kiek žinau, žaidžiant niekur skambinti ir registruotis nereikia unsure.gif
Atsakyti
Man atrodo, cia skraido pletkai del paskutinio zaidimo, nes buvo kalba apie bevizi ivaziavima lietuviams. Taciau nesitikeciau schmoll.gif Tad tikrai ne paskutinis, bent as taip manau.
Atsakyti
Radau laikraštyje skelbimą, kad tvarko GC dokumentus, ir paskambinau, ten man pasakė, kad reik laukti rugsėjo mėnesio, nes tik tada prasidės naujas žaidimas, o kad tai paskutinis lošimas, pasakė www.lietuviaiuzsienyje.com forume, beje ir spaudoje skaičiau.Kiti,kurie susiję su šiuo žaidimu, sakė, kad taip kalbėjo ir 2004 metais, bet kaip matom, dar vis vyksta lošimas biggrin.gif Man tik būtų įdomu sužinoti, kiek kainuoja visas šitas malonumas:)
Atsakyti
QUOTE(rasulkadz @ 2006 01 14, 16:26)
Radau laikraštyje skelbimą, kad tvarko GC dokumentus, ir paskambinau, ten man pasakė, kad reik laukti rugsėjo mėnesio, nes tik tada prasidės naujas žaidimas, o kad tai paskutinis lošimas, pasakė www.lietuviaiuzsienyje.com forume, beje ir spaudoje skaičiau.Kiti,kurie susiję su šiuo žaidimu, sakė, kad taip kalbėjo ir 2004 metais, bet kaip matom, dar vis vyksta lošimas biggrin.gif  Man tik būtų įdomu sužinoti, kiek kainuoja visas šitas malonumas:)

Nezinau ar reikia uz tai isvis moketi, man rodos losimas ir yra losimas ir uz ji moket tikrai nereikia, pildai internetu ir viskas, dabar jau ir foto ten ikelti galima tiesiog su digital kamera nufotkinus ir ji daroma is prieko nebe is sono,tik laikykite4s tiksliu nurodymu, mano broliukas jau uzpilde ax.gif Mano vyras va rekia kad uz losima nieko moket nereikia ir kur jau prasideda mokejimai ten jau afera slypi...na kaip islosi tai aisku vazinejimai visokie kazkiek atsies kaip ir visi dokumentu tvarkymai....Mano vyras kaip lose isvis pats uzpilde viena aplikacija ir islose,visai to nesitikedamas atsiprintines forma internetu ir issiuntes ja nurodytu adresu....bet tai buvo 1997-1998 metais...

http://uscis.gov/gra...ncy/divvisa.htm
http://travel.state....types_1318.html

ENTRIES FOR THE DV-2007 DIVERSITY VISA LOTTERY MUST BE SUBMITTED ELECTRONICALLY BETWEEN WEDNESDAY, OCTOBER 5, 2005 AND SUNDAY, DECEMBER 4, 2005. APPLICANTS MAY ACCESS THE ELECTRONIC DIVERSITY VISA ENTRY FORM AT 'WWW.DVLOTTERY.STATE.GOV' DURING THE REGISTRATION PERIOD BEGINNING NOON ON OCTOBER 5. PAPER ENTRIES WILL NOT BE ACCEPTED. APPLICANTS ARE STRONGLY ENCOURAGED TO NOT WAIT UNTIL THE LAST WEEK OF THE REGISTRATION PERIOD TO ENTER. HEAVY DEMAND MAY RESULT IN DELAYS. NO ENTRIES WILL BE ACCEPTED AFTER NOON ON DECEMBER 4, 2005.

Na 2007 metams formu padavimas jau baigtas, nebepriema aplikaciju, bet vistiek pasiskaityk gal maziau islaidu bus jeigu tai darysi pati.... g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Puiki_mamyte: 15 sausio 2006 - 17:35
Man atrodo, jai idomu ne kiek uz pati zaidima moketi, o kiek kainuoja popieriu tvarkymas g.gif Zaidimas tikrai nemokamas ir ne pirma karta sioje temoje raudonom raidem bandoma ispeti, kad JOKIU BUDU NEMOKEKIT protest.gif Taciau tikrai idomu, kiek pinigu reikia tureti dokumentams ir atvaziavimui, ypac jei atvaziuoji ne pas draugus, o nuo nulio g.gif
Atsakyti