Įkraunama...
Įkraunama...

Žalioji korta

Vaje kaip sudetinga verysad.gif ,net noras pasvajoti dingsta apie JAV schmoll.gif
BET KAS RUOSIASI TAI TAM SEKMES thumbup.gif
Atsakyti
Nebežinau ar aš jau ruošiuosi verysad.gif verysad.gif verysad.gif Nors labai norėčiau išbandyti savo laimę smile.gif vistiek pildysiu GC anketą thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(rasulkadz @ 2006 01 17, 23:05)
Nebežinau ar aš jau ruošiuosi verysad.gif  verysad.gif  verysad.gif Nors labai norėčiau išbandyti savo laimę smile.gif vistiek pildysiu GC anketą thumbup.gif

O kokią vizą tas GC duoda??? Žalios kortos dok. tvarko??? Ar šiaip čia tipo "Turinčius JAV vizą pasitinkame, apgyvendiname"??
Atsakyti
QUOTE(mamaLina @ 2006 01 18, 00:44)
O kokią vizą tas GC duoda??? Žalios kortos dok. tvarko??? Ar šiaip čia tipo "Turinčius JAV vizą pasitinkame, apgyvendiname"??

GC reiškia žalia korta, ir aš bandysiu šiemet užpildyt GC anketą smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Raseliote @ 2006 01 17, 21:40)
Mes kai atvažiavę norėjome išsinuomuoti butą,visur reikalavo istorijos....,o patikrinę,kad neturime,reikalaudavo,sumokėti už tris mėnesius į priekį  unsure.gif

visur taip naujiems atvykusiems, 3 men i prieki ir dar dvigubas downpaymentas ax.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif

Sakykit gal kas žinot, o jei 2005 m pildžiau kortos lošimui kada prasideda kvitimai pokalbiui, nes noriu žinoti gal pasiseks?Vieni sako , lkad jau daba, kirt, kad tik birželio mėn.
Atsakyti
QUOTE(taiptaip @ 2006 04 02, 03:44)
Sveikos 4u.gif

Sakykit gal kas žinot, o jei 2005 m pildžiau kortos lošimui  kada prasideda kvitimai pokalbiui, nes noriu žinoti gal pasiseks?Vieni  sako , lkad jau daba, kirt, kad tik birželio mėn.

Iki kvietimo pokalbiui, dar turesi gauti du laiskus.
Atsakyti
O kaip jie praneša apie laimėjimą e-mailu ar paprastu laišku?
Atsakyti
QUOTE(Malinka @ 2006 04 09, 06:41)

Mano vyras kaip islose tai gavo laiska pastu, aisku tai buvo jau labai senai ir jis tuom metu kaip islose ZK gyveno usa ,todel nezinau kaip yra dabar unsure.gif smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Malinka @ 2006 04 09, 14:41)

Pranesa pastu, bent jau taip parasyta loterijos instrukcijoje. Taigi, svarink pasto deze, nes jau nuo geguzes turetu pradeti siuntineti atsakymus. O gal jau kas yra gave g.gif
Laikau spygas ir kumscius ax.gif
Atsakyti
Na ka ..Galiu pasakyti,kad jau ZK eina...Sendien mano kriksto mamos sunus gavo laiska ,kad islose zk.Gal dar tiksliau ne visiskai islose,bet bent jau to pradzia thumbup.gif thumbup.gif (mano pusbrolis tiksliau)
Sekmes visiems drinks_cheers.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zora: 02 gegužės 2006 - 03:01
QUOTE(Zora @ 2006 05 02, 02:59)
Na ka ..Galiu pasakyti,kad jau ZK eina...Sendien mano kriksto mamos sunus gavo laiska ,kad islose zk.Gal dar tiksliau ne visiskai islose,bet bent jau to pradzia thumbup.gif  thumbup.gif (mano pusbrolis tiksliau)
Sekmes visiems drinks_cheers.gif

waw, gime po laiminga zvaigzde jus thumbup.gif drinks_cheers.gif taip ir toliau 4u.gif SVEIKINIMAI 4u.gif

beje, zora, tavo uosviene berods vietoj ZK gavo 10-mete viza. Kaip ji taip padare? nuvare i ambasada ir paprase vizos vietoj zk? ir visiem duoda?
Atsakyti