Įkraunama...
Įkraunama...

Žalioji korta

QUOTE(linyte @ 2006 06 27, 16:39)
Mamia,o kokia data uzdeta ant ZK? Nes nuo jos priklauso pilietybes gavimas.

as jos dar savo akyse nemaciau,vyras vakar man ja issiunte i LT. kai gausiu butinai parasysiu.
Atsakyti
trupuciuka poster_offtopic.gif sorry, bet noriu paklausti, gal kas koki patarima duos, yra taip:
brolis pries 2 metus vasara padirbejo JAV, isimylejo ta sali, zmones pas kuriuos dirbo ir pan. dabar ka tik baige bakalaura, nori vaziuoti i JAV nors tu ka blink.gif , cia jam viskas blogai, isvyko i Dublina - ten dar blogiau doh.gif , dabar rezga mintis kaip cia gavus viza ir isikurti JAV
buve darbdaviai ketina rudeni atvykti i Dublina, ar butu kokia nauda jei jie atskristu ir i LT kartu su broliu nueitu emabssy???
gal kas buvo susidures su pan situacija, kaip baigusiam studijas zmogui legaliai isvykti dirbi i JAV?
busiu dekinga uz komentarus oro_buckis.gif
Atsakyti
sveikutes,mergaites,norejau paklaust,galbut kuri nors is neseniai vaziavusiu i JAV turit kad ir sugadinta kopija I-94 formos(deklaracija,kuria duoda uzpildyt pries nusileidziant JAV)..mano tevai atvaziuoja ir nei vienas is ju nekalba angliskai..noreciau jiems isversti ir nusiust pavyzdi,kaip ta forma atrodo..kad drasiau butu..dekui is anksto!!
Atsakyti
QUOTE(ji111 @ 2006 07 13, 19:22)
sveikutes,mergaites,norejau paklaust,galbut kuri nors is neseniai vaziavusiu i JAV turit kad ir sugadinta kopija I-94 formos(deklaracija,kuria duoda uzpildyt pries nusileidziant JAV)..mano tevai atvaziuoja ir nei vienas is ju nekalba angliskai..noreciau jiems isversti ir nusiust pavyzdi,kaip ta forma atrodo..kad drasiau butu..dekui is anksto!!

Pabandyk nueiti i
www.cbp.gov/xp/cgov/travel/id_visa/ i-94_instructions/filling_out_i94.xml

Tikiuosi, cia tai, ko tau reikia... smile.gif
Atsakyti
QUOTE(laurynaa @ 2006 07 03, 06:19)
trupuciuka poster_offtopic.gif sorry, bet noriu  paklausti, gal kas koki patarima duos, yra taip:
brolis pries 2 metus vasara padirbejo JAV, isimylejo ta sali, zmones pas kuriuos dirbo ir pan. dabar ka tik baige bakalaura, nori vaziuoti i JAV nors tu ka  blink.gif , cia jam viskas blogai, isvyko i Dublina  - ten dar blogiau  doh.gif , dabar rezga mintis kaip cia gavus viza ir isikurti JAV 
buve darbdaviai ketina rudeni atvykti i Dublina, ar butu kokia nauda jei jie atskristu ir i LT kartu su broliu nueitu emabssy???
gal kas buvo susidures su pan situacija, kaip baigusiam studijas zmogui legaliai isvykti dirbi i JAV?
busiu dekinga uz komentarus  oro_buckis.gif

Siulyciau jam vizos prasyti Dubline, amerikos ambasadoje. Svarbiausiai kad jis butu legaliai dirbes bent 2 metus kad galetu parodyti vadinamus pay stub'us....Mano vyras taip gavo viza jis airijoje gyveno apie 2 metus...Kai ejo i interview nesesi daug rekomendaciju is darbdavio , lanlordo netgi gym'o i kuri vaiksciojo ir dar banko saskaitos balansa...Taip kad jam neverta vaziuoti i Lietuva o jai darbdaviai dar atvaziuoja tai jie galetu iskvietima jam parasyti arba net kartu i interview nueiti... 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(EgleW @ 2006 07 14, 06:57)
Pabandyk nueiti i
www.cbp.gov/xp/cgov/travel/id_visa/ i-94_instructions/filling_out_i94.xml

Tikiuosi, cia tai, ko tau reikia... smile.gif

aciu tau us pagalba,bet man kazkodel to puslapio neatidaro.. verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(ji111 @ 2006 07 14, 14:00)

Kazkur esu idejus linka i sitas formas reikia ieskoti forume bet tikrai yra drinks_cheers.gif

Na va radau stai cia http://www.jfkforms.com/jfkforms.htm ten tikrai jos yra atsispausdink ir uzpildyk kaip pavyzdzius ir bus lengviau 4u.gif Ten matysi bus parasyta arrival/departure record ir atsispausdinsi drinks_cheers.gif
As pati pildziau jas mamai, anytai drinks_cheers.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Puiki_mamyte: 16 liepos 2006 - 20:55
QUOTE(ji111 @ 2006 07 14, 15:00)

g.gif negerai... jei neatsidaro ne vienas linkas, paprasciausiai ivesk i Google.com formos pavadinima, kurios ieskai - nemanau, kad turesi problemu surasdama tai, ko tau reikia wink.gif . Sekmes! 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Puikute @ 2006 07 14, 21:37)
Siulyciau jam vizos prasyti Dubline, amerikos ambasadoje. Svarbiausiai kad jis butu legaliai dirbes bent 2 metus kad galetu parodyti vadinamus pay stub'us....Mano vyras taip gavo viza jis airijoje  gyveno apie 2 metus...Kai ejo i interview nesesi daug rekomendaciju is darbdavio , lanlordo netgi gym'o i kuri vaiksciojo ir dar banko saskaitos balansa...Taip kad jam neverta vaziuoti i Lietuva o jai darbdaviai dar atvaziuoja tai jie galetu iskvietima jam parasyti arba net kartu i interview  nueiti... 4u.gif

Aciu Puikute,
as skaiciau,kad zmones lengviau gauna (po keliu menesiu tik buvimo blink.gif ) vizas UK nei LT, tik va beda , kad jis ten tik pora men, gerai,kad viskas legal thumbup.gif
reikes butinai rekomenduoti, gal net iki naujuju metu pabandyti su amerikieciais nueiti i ambasada, gal visgi pasiseks unsure.gif
o kaip ten su kokiu nors istojimu i koledza?labai kainos dideles? neteko susidurti?
Atsakyti
QUOTE(EgleW @ 2006 07 17, 19:34)
g.gif negerai... jei neatsidaro ne vienas linkas, paprasciausiai ivesk i Google.com formos pavadinima, kurios ieskai - nemanau, kad turesi problemu surasdama tai, ko tau reikia wink.gif . Sekmes!  4u.gif

Aciu labai labai,mergaites uz jusu pagalba.. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(laurynaa @ 2006 07 19, 02:55)
Aciu Puikute,
as skaiciau,kad zmones lengviau gauna (po keliu menesiu tik buvimo  blink.gif ) vizas UK nei LT, tik va beda , kad jis ten tik pora men, gerai,kad viskas legal  thumbup.gif 
reikes butinai rekomenduoti, gal net iki naujuju metu pabandyti su amerikieciais nueiti i ambasada, gal visgi pasiseks  unsure.gif
o kaip ten su kokiu nors istojimu i koledza?labai kainos dideles? neteko susidurti?

Ner uz ka 4u.gif O apie istijima kur amerikoje ar dubline? Nes ir ten ir ten gali susirast daug variantu...As pati mokausi koledze tai tikrai nera brangu o galima dar pigiau susirast... thumbup.gif

Atsakyti
QUOTE(Puikute @ 2006 07 20, 21:10)
Ner uz ka 4u.gif  O apie istijima kur amerikoje ar dubline? Nes ir ten ir ten gali susirast daug variantu...As pati mokausi koledze tai tikrai nera brangu o galima dar pigiau susirast... thumbup.gif

apie istojima JAV, apie neturiu jokios info doh.gif
Atsakyti