aciu, sitos temos nebuvau pastebejus

QUOTE(Puikute @ 2006 07 14, 12:37)
Siulyciau jam vizos prasyti Dubline, amerikos ambasadoje. Svarbiausiai kad jis butu legaliai dirbes bent 2 metus kad galetu parodyti vadinamus pay stub'us....Mano vyras taip gavo viza jis airijoje gyveno apie 2 metus...Kai ejo i interview nesesi daug rekomendaciju is darbdavio , lanlordo netgi gym'o i kuri vaiksciojo ir dar banko saskaitos balansa...Taip kad jam neverta vaziuoti i Lietuva o jai darbdaviai dar atvaziuoja tai jie galetu iskvietima jam parasyti arba net kartu i interview nueiti... 

Jei yra geri santykiai su darbdaviais is Jav, siulyiau pabandyti gauti intership'a. Mano daug draugu taip yra atvaziave po bakalauro.
QUOTE(Zuika Padukele15 @ 2006 07 23, 23:27)
Jei yra geri santykiai su darbdaviais is Jav, siulyiau pabandyti gauti intership'a. Mano daug draugu taip yra atvaziave po bakalauro.
aciu uz nuomone

Sakykit merginos,užpildyti anketą ir tai viskas,ar yra koks pradinis piniginis įnašas?Na paaiškinkit man
nes esu tikrai žalia kaip ta korta

Beje ar būtina mokėti anglų kalbą?Kur rasti anketą?AČIŪ

Tu cia apie zalia korta ar apie intership?

Apie žalią kortą
Na tikra aš varna,neįsiskaičiau paskutinių postų,tik pačią temą.
Taip merginos man reikia,labai reikia informacijos apie ŽALIĄJĄ KORTĄ,domina viskas nuo A iki Ž

Taip merginos man reikia,labai reikia informacijos apie ŽALIĄJĄ KORTĄ,domina viskas nuo A iki Ž
QUOTE(*ramunė* @ 2006 08 09, 02:58)
Apie žalią kortą

as irgi cia visos temos neperskaiciau, bet ramune nesupratau ar tu jau laimejai korta ir nori susitvarkyti dokumentus ar tu ja tik dar losti nori?

QUOTE(*ramunė* @ 2006 08 02, 10:36)
Sakykit merginos,užpildyti anketą ir tai viskas,ar yra koks pradinis piniginis įnašas?Na paaiškinkit man
nes esu tikrai žalia kaip ta korta 

Nera jokio inaso, skirk laiko ir skaityk visa tema. Merginos viska viska issamiai paaiskino

QUOTE(chanell @ 2006 08 09, 16:14)
as irgi cia visos temos neperskaiciau, bet ramune nesupratau ar tu jau laimejai korta ir nori susitvarkyti dokumentus ar tu ja tik dar losti nori? 

Dar tik norėčiau išbandyti laimę

Gal daugiau informacijos turi?
Papildyta:
QUOTE(baltic*girl @ 2006 08 09, 18:21)
Nera jokio inaso, skirk laiko ir skaityk visa tema. Merginos viska viska issamiai paaiskino
Mana trodo negrazu prasyti kartotis elementarius dalykus ir gaisti ju laika, kai sakai nenori gaisti savo skaitymui
Temoje yra nuorados ir kt.

Apie tai,kad nenoriu gaišti savo laiko

nieko ten ramune ipatingo ir sudetingo nera
tiesiog ilendi i interneta susirandi anketa uzpildai ir lauki atsakymo, bet tik nezinau ar dabar losimas prasidejo jei nera losimo tai manau ir anketos nerasi reik palaukt