Įkraunama...
Įkraunama...

Žalioji korta

QUOTE(raganiuke @ 2006 10 25, 08:49)
Mergaites, pasidalinkit patirtim kurios gavot ZK per darba.
Is anksto dekoju.

Dar ir tokiu budu yra blink.gif g.gif unsure.gif
Idomu, as maniau kad tik losti galima arba kitas variantas isteketi uz amerikiecio g.gif kas gavo per darba, tokio varianto dar neteko girdeti schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Puiki_mamyte @ 2006 10 27, 06:10)
Dar ir tokiu budu yra  blink.gif  g.gif  unsure.gif
Idomu, as maniau kad tik losti galima arba kitas variantas isteketi uz amerikiecio  g.gif kas gavo per darba, tokio varianto dar neteko girdeti  schmoll.gif

Taigi Titia taip gavo mirksiukas.gif
Atsakyti
As gavau zk par darba smile.gif Raganiuke, o kas tave konkreciau domina ? nes pilti vel visa savo istorija jau nebenoriu. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Titia @ 2006 10 27, 12:56)
As gavau zk par darba  smile.gif  Raganiuke, o kas tave konkreciau domina ? nes pilti vel visa savo istorija jau nebenoriu. smile.gif

Jei gali papasakok tolimesne eiga kai gauni teigiama atsakyma uz "antra etapa". 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(raganiuke @ 2006 10 27, 09:28)
Jei gali papasakok tolimesne eiga kai gauni teigiama atsakyma uz "antra etapa".  4u.gif

Ka tu tiksliai laikai antru etapu?
MAno situacijoje etapai gali nesutapti, uz tat ir klausiu g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Titia: 27 spalio 2006 - 15:41
QUOTE(Titia @ 2006 10 27, 15:41)
Ka tu tiksliai laikai antru etapu?
MAno situacijoje etapai gali nesutapti, uz tat ir klausiu g.gif

Dabar negaliu tiksliai pasakyti formos numerio, bet esme, kad gauni pripazinima is federalines valdzios apie tai, kad esi Professional and/or skilled worker pagal tam tikra straipsni...
Atsakyti
QUOTE(raganiuke @ 2006 10 27, 10:10)
Dabar negaliu tiksliai pasakyti formos numerio, bet esme, kad gauni pripazinima is federalines valdzios apie tai, kad esi Professional and/or skilled worker pagal tam tikra straipsni...

Cia turi omeny labor depertment? Mano atveju as pirmiausiai gavau toki pripazinima is labor department; antras etapas buvo , kai darbdavys pilde formas, kad duotu man darbine viza, tiksliau jis siunte popierius irodancius, kad jis isgali samdytis toki darbininka. Treciasis etapas buvo, kai as siunciau savo dokus i migracine, prasiau darbines vizos (kadangi mano atveju pirmi du etapai uztruko daug laiko), kartu isisunciau forma ir zk gauti. Darbini leidima gavau per kelis menesius, po 6 men. gavau pakvietima i interviu del zk. Praejus gerokai laiko (bet cia del tam tikros mano situacijos) gavau pastu zk.
Atsakyti
mergaites kas uzpildet jau padekit ax.gif bandziau pildyti viskas gaunasi tik nerandu to 16 punkto apie vaikus g.gif ir su tom nuotraukom neaisku paspaudziu browse ikeliu ir kas toliau ?vaiko nuotrauka irgi ten pat kelti
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo london girl: 16 lapkričio 2006 - 11:04
joa..na..bandysiu ir as pildyt..dar laiko regis yra..chek..tik wat nustebau,kai suzinojau kokio dydzio islaidos laukia...ogho!!!!10 000!!!!wow..na nzn nzn...ir dar pasirodo i kazkoki pokalbi reix eit???kas cja per???? g.gif
Atsakyti
o tu galvojai, kad tau pastu ta zalia korta atsius? biggrin.gif biggrin.gif Nusiperku bilieta ir varau, ane? mirksiukas.gif biggrin.gif
Atsakyti
bigsmile.gif na...neteko dar giliau pasidomet...a wat kazi...kaip sekaz tiem,kurie iswaziawo...ar lengva darba susirast??
Atsakyti
QUOTE(Hide_pride @ 2006 11 18, 13:52)
bigsmile.gif  na...neteko dar giliau pasidomet...a wat kazi...kaip sekaz tiem,kurie iswaziawo...ar lengva darba susirast??

Skaityk tema nuo pradziu yra daug informacijos tai nereikes bobuciu kalbu klausyti mirksiukas.gif
Atsakyti