Įkraunama...
Įkraunama...

Žalioji korta

QUOTE(mamia @ 2006 10 11, 12:58)
O kam tu vaika fotografavai  g.gif  juk nereikia jai anketos pildyti

BUTINAI reikia!!!!

Registracija negalios, jei nebus pateiktos visos reikalingos nuotraukos. Kartu su registracijos forma kiekvienas asmuo turi siųsti atskiras savo, sutuoktinio, visų savo nevedusių vaikų iki 21 metų (taip pat įvaikintų vaikų ar povaikių) nuotraukas. (cia is tos nuorodos, kuria idejau mirksiukas.gif
Atsakyti
Sito nezinojau,nes anksciau vaikai iki 21 automatiskai gaudavo jei tevai laimi.
Atsakyti
QUOTE(mergyca @ 2006 10 11, 02:29)
schmoll.gif  schmoll.gif  schmoll.gif as siemet gi pati pildziau ir is pradziu buvau prigrybavus su tais pikseliais.. tai man net neleido testi pildymo, ismete errora, kad neteisingu ismatavimu foto ideta.. todel tikrai nepraledzia anketos su neteisingai apkarpyta fotke..  mirksiukas.gif Todel jei praleido ir prieme anketa, reiskia viskas ok.. butu ne ok, neleistu testi registracijos  mirksiukas.gif

Gal ir taip g.gif unsure.gif

QUOTE(mamia @ 2006 10 11, 03:58)
O kam tu vaika fotografavai  g.gif  juk nereikia jai anketos pildyti

?! g.gif unsure.gif nu lyg ir nereikia unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(mamia @ 2006 10 11, 14:02)
Sito nezinojau,nes anksciau vaikai iki 21 automatiskai gaudavo jei tevai laimi.

taigi pildo vienas is sutuoktiniu, o kitas sutuoktinis ir vaikas automatiskai gauna, bet parodyti juos visvien reikia.. tongue.gif Laimi ne tevai, o vienas is tevu, o visi likusieji su juo kartu emigruoja.. mirksiukas.gif

Puiki_mamyte, idedu dar karteli, jei ten praleidai 45psl mirksiukas.gif
BUTINAI reikia!!!!

Registracija negalios, jei nebus pateiktos visos reikalingos nuotraukos. Kartu su registracijos forma kiekvienas asmuo turi siųsti atskiras savo, sutuoktinio, visų savo nevedusių vaikų iki 21 metų (taip pat įvaikintų vaikų ar povaikių) nuotraukas. (cia is tos nuorodos, kuria idejau mirksiukas.gif- IS CIA (skiltyje "INSTRUKCIJOS, KAIP PATEIKTI INFORMACIJĄ APIE SAVE IMIGRACINIŲ VIZŲ PROGRAMAI" )
Atsakyti
QUOTE(mergyca @ 2006 10 11, 06:46)
Puiki_mamyte, idedu dar karteli, jei ten praleidai 45psl  mirksiukas.gif
BUTINAI reikia!!!!

Man jau nebereikia, as ZK jau turiu mirksiukas.gif Todel as jau nebesigilinu kas ir kaip smile.gif o jum kuo nuoridziausios sekmes 4u.gif
Atsakyti
aciuks.gif 4u.gif

jei tau nebereikia, tai nebalamutink zmoniu, kuriems reikia mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mergyca: 11 spalio 2006 - 14:54
QUOTE(mergyca @ 2006 10 11, 06:54)
aciuks.gif  4u.gif

jei tau nebereikia, tai nebalamutink zmoniu, kuriems reikia  mirksiukas.gif

Oi tikrai nebalamutinu, o stengiuosi padet mirksiukas.gif Nes tikrai nemazai zinau apie ZK ir pilietybes, visa ta esu praejus ir uzsienietes mamytes ta zino mirksiukas.gif Tik ZK losti neteko, o gavau ja kitu budu ir tiek, bet tai nereiskia kad nieko apie ja nezinau biggrin.gif 4u.gif
Atsakyti
tuomet aciu uz gerus norus mirksiukas.gif thumbup.gif 4u.gif
Atsakyti
o man iskilo toks klausimelis.dabar as laukiuosi ir uzpildziau tik vienam vaikui o kai bus baigtas losimas jau turesiu du vaikucius , o apie antra nebus net pamineta anketoje, nu kazi kaip tada butu?
Atsakyti
QUOTE(meduke @ 2006 10 11, 15:14)
o man iskilo toks klausimelis.dabar as laukiuosi ir uzpildziau tik vienam vaikui o kai bus baigtas losimas jau turesiu du vaikucius , o apie antra nebus net pamineta anketoje, nu kazi kaip tada butu?

Viskas bus gerai , jei laimesi ir tavo naujasis mazylis gaus ZK smile.gif
Atsakyti
Sekmes visoms losiancioms!!!
Gerai kad as laimejau anksciau, nes uz pokalbi pernai jau reikejo moketi vienam zmogui 750 doleriu. Brangina viska...
Atsakyti
Mergaites, pasidalinkit patirtim kurios gavot ZK per darba.
Is anksto dekoju.

Atsakyti