Įkraunama...
Įkraunama...

Kuriamoji vizualizacija - 15

QUOTE(Leksa @ 2011 12 28, 11:33)
Aš bedievė, tai dzin man tos nuodėmės, bet gi figūrai kenkia  blink.gif paskui teks dietų skyrely sėdėt  unsure.gif

Ir ką bedievė veikia šiame skyriuje? unsure.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(vaižgantė @ 2011 12 28, 15:38)
Ir ką bedievė veikia šiame skyriuje?  unsure.gif  lotuliukas.gif

Ir kodėl gi KV turi būtinai būti susijusi su tikėjimu į Dievą? g.gif Pvz. aš irgi netikiu jokius žemės gyventojų sukurtus Dievus. Bet tai netrukdo man gyventi ir džiaugtis gyvenimu. 4u.gif Beje vakar radau atsakyma į Tavo, Vaižgante, klausimą kodėl vaikams dingsta praėjusių gyvenimų matymas. Tiesą sakant perskaičiusi prisiminiau, kažkur anksčiau jau esu radusi tą versiją. Neaišku kiek tai teisinga ir tikslu, bet pacituosiu:

"...šis gebėjimas išnyksta, nes reinkarnuojančiai sielai neleidžiama prisiminti praėjusių gyvenimų, kad tai netrukdytų atlikti dabartinės misijos. Be to, siela turi susigyventi su besiformuojančiu naujuoju fiziniu kūnu."
Atsakyti
QUOTE(vaižgantė @ 2011 12 28, 15:38)
Ir ką bedievė veikia šiame skyriuje?  unsure.gif  lotuliukas.gif

o tai gal tada vaikų neturinčioms draudžiama lankytis šitam forume, nes forumas gi mamoms?
O jei rimtai, kad netikiu, tai nereiškia, jog negaliu domėtis. Buvo laikas kai islamu domėjausi, bet pereiti į musulmones nesiruošiau. Bet tiesiog NORIU ŽINOTI.
Atsakyti
QUOTE(eupforia @ 2011 12 28, 16:05)
Ir kodėl gi KV turi būtinai būti susijusi su tikėjimu į Dievą? g.gif Pvz. aš irgi netikiu jokius žemės gyventojų sukurtus Dievus. Bet tai netrukdo man gyventi ir džiaugtis gyvenimu. 4u.gif Beje vakar radau atsakyma į Tavo, Vaižgante, klausimą kodėl vaikams dingsta praėjusių gyvenimų matymas. Tiesą sakant perskaičiusi prisiminiau, kažkur anksčiau jau esu radusi tą versiją. Neaišku kiek tai teisinga ir tikslu, bet pacituosiu:

"...šis gebėjimas išnyksta, nes reinkarnuojančiai sielai neleidžiama prisiminti praėjusių gyvenimų, kad tai netrukdytų atlikti dabartinės misijos. Be to, siela turi susigyventi su besiformuojančiu naujuoju fiziniu kūnu."

Mano klausimas buvo kitoks: kodėl vaikai nustoja matyti dvasinį pasaulį- angelus, demonus, naminukus, auras, čakras ir t.t.
Matyti praėjusius gyvenimus yra didelis išbandymas. Šiandien kapstausi po du savo buvusius gyvenimus ir sunkiai tvarkausi su iškilusiomis emocijomis...
Papildyta:
QUOTE(Leksa @ 2011 12 28, 16:18)
o tai gal tada vaikų neturinčioms draudžiama lankytis šitam forume, nes forumas gi mamoms?
O jei rimtai, kad netikiu, tai nereiškia, jog negaliu domėtis. Buvo laikas kai islamu domėjausi, bet pereiti į musulmones nesiruošiau. Bet tiesiog NORIU ŽINOTI.

Užsiimti KV neturint tikėjimo yra pavojinga.
Atsakyti
QUOTE(vaižgantė @ 2011 12 28, 17:06)

kuo? kokios pasėkmės? Prašau plačiau.
Atsakyti
QUOTE(Leksa @ 2011 12 28, 17:36)
kuo? kokios pasėkmės? Prašau plačiau.

Na, anksčiau čia buvo įdėta O.Aivanhovo citata apie tai, kad su KV paslaptimis anksčiau buvo supažindinami tik tam pasiruošę žmonės, kurių tyrumu nebuvo abejojama... Matyt, ne šiaip sau. Juk ir degtukus galima panaudoti ir maisto sušildymui, ir namo padegimui- priklauso nuo to, į kieno rankas jie pakliūva...
Atsakyti
O netikintis zmogus negali buti tyras???
Matyti praejusius gyvenimus tikrai yra isbandymas. Vienas is ju - ar matantis prades apie tai pasakoti viesai forume ir kokiais tikslais.
Atsakyti
QUOTE(dinazaure @ 2011 12 28, 18:24)
Matyti praejusius gyvenimus tikrai yra isbandymas. Vienas is ju - ar matantis prades apie tai pasakoti viesai forume ir kokiais tikslais.

Dinazaure, išbandymas yra apie tai skaitančiai mirksiukas.gif Svarbu, kokios mintys tau pačiai kyla mirksiukas.gif Aš tiesiog konstatuoju faktą. (Kitoj temoj ką tik parašiau, kad kepu bulvinius blymnus, bet niekas nepasiteiravo, kokiu tikslu apie tai rašau biggrin.gif )
Netenka susidurti su netikinčiais, todėl savo nuomonės šiuo klausimu neturiu. Šiuo metu rasti netikintį žmogų yra pakankamai sunku.
Atsakyti
QUOTE(eupforia @ 2011 12 27, 13:15)
tamstytė turbūt niekada net panašaus nieko nesi atradęs... kur jau ten iki mąstymo... jeigu KV - šlamšto prikištas popieriukas... įdomu ką pats gali pasiūlyti veiksmingesnio, a? 13242306561324182717...A1sipildyti.htm[/url]

beveik nieko naujo, bet smagu, kad apie tai vis plačiau šnekama. 4u.gif

ne, ir labai dziaugiuos,kad man taip pasiseke - ateity maziau vaistams isleisiu. Ale va ka radau, kazkaip uzmaciau ir iskart jus prisiminiau, iskart pas jus begte
http://dievogarba.wo...us-gimimo-data/

Ir vel tie melagiai, gerai, kad yra tokiu geru zmoniu kaip jus , kurie geriau viska zino per savo ilga reinkarnaciju kelioniu kelia tai atveriam visiem akis.

KV as esu todėl, kad prie tris milijardus metu Vaizgante mane nuskriaudė, tai ties 2012 -ais esam vis arciau karmiskai suvedami, kad kai kuriuos karminius dalykus i vietas sudeliot. Veiksmingiau pasiulyt - jei nenorit but kvailinamos, nesileiskit kvailinamos ne tik vienos grupes, bet nesileiskit kvailinamos niekieno. Ale pradejus sitos temos myletoju kelia panasu, kad reikalas sudetingas. Bet vis tiek linkiu - HO HO HO.
Papildyta:
QUOTE(vaižgantė @ 2011 12 28, 18:06)
Šiandien kapstausi po du savo buvusius gyvenimus ir sunkiai tvarkausi su iškilusiomis emocijomis...

nenuostabu, jei juos gyvenai taip kaip pries tris milijardus.
Papildyta:
QUOTE(vaižgantė @ 2011 12 28, 18:44)
Na, anksčiau čia buvo įdėta O.Aivanhovo citata apie tai, kad su KV paslaptimis anksčiau buvo supažindinami tik tam pasiruošę žmonės, kurių tyrumu nebuvo abejojama...

aha, o tyruma patikrindavo zyniai isventintojai, HO HO HO. O tai tavo tyrumas atitiko bent jau normu ribas?
Siaip tave apgavo, kad isventino. Žinau. wink.gif
Papildyta:
QUOTE(dinazaure @ 2011 12 28, 19:24)

as kaip senas ir nesiuolaikiskas iki siol va nesuprantu sauksteliu lankstymo tikslo. Sako treniruote. Kieno treniruote, paskui samcius su puodais lankstys ar ateiviu lekstes nuotoliniu budu atmusines?
Papildyta:
QUOTE(vaižgantė @ 2011 12 28, 19:31)
Netenka susidurti su netikinčiais, todėl savo nuomonės šiuo klausimu neturiu. Šiuo metu rasti netikintį žmogų yra pakankamai sunku.

cia ir yra liudnuma, todel ta tema ant visokiu tiketoju muses plauku, sauksteiu lankstymu ir tabaluoja. Tau aisku tas sekme, but sunku be demesio.
Atsakyti
QUOTE(vaižgantė @ 2011 12 28, 17:06)
Mano klausimas buvo kitoks: kodėl vaikai nustoja matyti dvasinį pasaulį- angelus, demonus, naminukus, auras, čakras ir t.t.
Matyti praėjusius gyvenimus yra didelis išbandymas. Šiandien kapstausi po du savo buvusius gyvenimus ir sunkiai tvarkausi su iškilusiomis emocijomis...
Papildyta:

Tai kad mes kalbėjome ir apie praeitus gyvenimus. smile.gif O kad matyti juos yra išbandymas - tikiu. Kas liečia tikėjimą - nežinau, man atrodo ir tarp tikinčiujų ir tarp ateistų būna visokių žmonių. Niekšeliai, visą gyvenimą kenkę kitiems gali tapti tikinčiais. Bet tai dar nereiškia, kad staiga jis tampa geriečiu ir tarkim gautas KV instrukcijas panaudos vien geriems tikslams. Ir atvirkščiai - netikintis žmogus gali pragyventi net musės nenuskriaudes. Ir gavus žinių apie KV jam nešaus į galvą mintis panaudoti jų piktiems tikslams.
Atsakyti
QUOTE(eupforia @ 2011 12 28, 21:16)
Tai kad mes kalbėjome ir apie praeitus gyvenimus. smile.gif  O kad matyti juos yra išbandymas - tikiu. Kas liečia tikėjimą - nežinau, man atrodo ir tarp tikinčiujų ir tarp ateistų būna visokių žmonių. Niekšeliai, visą gyvenimą kenkę kitiems gali tapti tikinčiais. Bet tai dar nereiškia, kad staiga jis tampa geriečiu ir tarkim gautas KV instrukcijas panaudos vien geriems tikslams. Ir atvirkščiai - netikintis žmogus gali pragyventi net musės nenuskriaudes. Ir gavus žinių apie KV jam nešaus į galvą mintis panaudoti jų piktiems tikslams.

Kažin...Juk kasdien mintimis pažeidinėjam visus DĮ...
Atsakyti
QUOTE(vaižgantė @ 2011 12 28, 21:22)
Kažin...Juk kasdien mintimis pažeidinėjam visus DĮ...

Na ne, nepasakyčiau. Arba ne visi. smile.gif Neseniai kažkokio žymaus LT žmogaus mintį girdėjau, sakė yra tik du protingi Dievo įsakymai - NEVOK ir NEŽUDYK. Vienok tie įsakymai vėlgi žmonių sukurti, tad aš žiūrėčiau į tai su lengva ironija... smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo eupforia: 28 gruodžio 2011 - 23:16