Įkraunama...
Įkraunama...

Kuriamoji vizualizacija - 15

QUOTE(vaižgantė @ 2012 01 15, 17:21)
Man patiko. Tik suabejojau dėl 4-o. Ar tai ne susireikšminimas? Ar tai ne leidimas dalinti pasaulį į "aš" ir "jie"?
Ir daugoka žodžių su priešdėliu "ne"  mirksiukas.gif

hmm... gal ir taip. šiek tiek. Bet aš turbūt pernelyg ilgai leidau save rinktis "bet kam", tad dabar atsibudusi leidžiu pati sau bent viename punkte šiek tiek susireikšminti smile.gif O dėl "ne" - gal ir daugoka. Bet aš kažkaip nesieju visų šitų savo gyvenimo taisyklių su KV. O gal tai kažkoks užslėptas noras nesivadovauti kitų taisyklėmis... vidinis protestas. Dėl to ir gavosi daug tų "ne" smile.gif
Atsakyti
QUOTE(eupforia @ 2012 01 15, 17:29)
hmm... gal ir taip. šiek tiek. Bet aš turbūt pernelyg ilgai leidau save rinktis "bet kam", tad dabar atsibudusi leidžiu pati sau bent viename punkte šiek tiek susireikšminti smile.gif O dėl "ne" - gal ir daugoka. Bet aš kažkaip nesieju visų šitų savo gyvenimo taisyklių su KV. O gal tai kažkoks užslėptas noras nesivadovauti kitų taisyklėmis... vidinis protestas. Dėl to ir gavosi daug tų "ne" smile.gif

Manau, priežastis kita- mes taip pripratę prie žodelių su ne-, kad sunku sugalvoti atitikmenis...
Atsakyti
QUOTE(vaižgantė @ 2012 01 15, 17:32)
Manau, priežastis kita- mes taip pripratę prie žodelių su ne-, kad sunku sugalvoti atitikmenis...

galbūt ir taip. Reikėtų pagalvoti kuo tai pakeisti savo šitose taisyklėse. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(eupforia @ 2012 01 15, 16:14)
10 Dievo įsakymų(pagal mane):

1. Niekada neapsimetinėk.
2. Nemeluok sau.
3. Viską priimk kaip dovaną.
4. Geriau su niekuo negu su bet kuo!
5. Nesistenk pasirodyti. Tiesiog būk.
6. Jei nori būti mylimas, mylėk pats.
7. Žinok ko nori. Ir niekada dėl to nesiaiškink.
8. Įsipareigok nuolat tobulėti.
9. Daryk viską su meile. Arba nedaryk iš viso.
10. Eik paskui savo svajonę.

mirksiukas.gif  4u.gif

4 punktas ir mane "uzkabino" smile.gif
tas bet kas - tik tavo nematomos vyriskos puses atspindys veidrodyje. jei nepatinka tai, ka matai, ka pritrauki, keisk savo vidu: poziuri, santykius, supratima.
visada kai mano vyras pradeda mane kazkuo erzinti, paleidziu savo teva.

QUOTE(Novilunio @ 2012 01 15, 17:19)
Kad dziaugciausi ir buciau patenkinta tuo, ka turiu, man nebutina save su kuo nors lyginti. Kokia to prasme? Galiu ir be to.

lyginti kartais galima ir net reikia. save ir savo gyvenima. koks buvai ir koks esi.

Atsakyti
QUOTE(gluosnis @ 2012 01 15, 18:33)
4 punktas ir mane "uzkabino"  smile.gif
tas bet kas - tik tavo nematomos vyriskos puses atspindys veidrodyje. jei nepatinka tai, ka matai, ka pritrauki, keisk savo vidu: poziuri, santykius, supratima.

... šiuo metu aš ir esu galima sakyti "su niekuo". O šiaip stengiuosi laiku nutraukti žalojančius santykius ir išmesti iš savo gyvenimo "negatyvius" žmones. Visom prasmėm. Kolkas sekasi smile.gif
Atsakyti
QUOTE(eupforia @ 2012 01 15, 19:47)
... šiuo metu aš ir esu galima sakyti "su niekuo". O šiaip stengiuosi laiku nutraukti žalojančius santykius ir išmesti iš savo gyvenimo "negatyvius" žmones. Visom prasmėm. Kolkas sekasi smile.gif

kitaip tariant, ismetu veidrodi, kad neerzintu ir nezalotu mano psichikos tuo, ka rodo...?
Atsakyti
Labas vakaras

Patiko man eupforios desimtukas thumbup.gif

O del negatyviu zmoniu ismetimo is gyvenimo - gal tai ir atitinka vizualizacijos praktika, bet tikrajame gyvenime daznai tie zmones tau atsiusti, kad kazka tave ismokytu. Kad padetu ispildyti 8 regis isakyma - nuolat tobuleti rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(gluosnis @ 2012 01 15, 19:11)
kitaip tariant, ismetu veidrodi, kad neerzintu ir nezalotu mano psichikos tuo, ka rodo...?

na pagal KV principus juk kaip ir reiktų matyti vien pozityvius dalykus gyvenime... norint jų kuo daugiau pritraukti. Kodėl turėčiau "apsistatyti" save negatyviais? smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Algyte @ 2012 01 15, 19:14)
Labas vakaras

Patiko man eupforios desimtukas  thumbup.gif

O del negatyviu zmoniu ismetimo is gyvenimo - gal tai ir atitinka vizualizacijos praktika, bet tikrajame gyvenime daznai tie zmones tau atsiusti, kad kazka tave ismokytu. Kad padetu ispildyti 8 regis isakyma - nuolat tobuleti  rolleyes.gif

hmm... čia yra racijos drinks_cheers.gif bet dabar galvoju.... kad ir taip mano gyvenime yra tų vadinamų Emocinių Trenerių, kurių neturiu galimybių išmesti iš gyvenimo. Yra tokie keli žmonės. Tad manau tobulėjimui užtenka ir tų kelių. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(eupforia @ 2012 01 15, 19:54)
na pagal KV principus juk kaip ir reiktų matyti vien pozityvius dalykus gyvenime... norint jų kuo daugiau pritraukti. Kodėl turėčiau "apsistatyti" save negatyviais? smile.gif
Papildyta:
hmm... čia yra racijos drinks_cheers.gif bet dabar galvoju.... kad ir taip mano gyvenime yra tų vadinamų Emocinių Trenerių, kurių neturiu galimybių išmesti iš gyvenimo. Yra tokie keli žmonės. Tad manau tobulėjimui užtenka ir tų kelių. smile.gif

Kodėl vadovaujiesi kažkieno sukurtais KV principais?
O jeigu nuspręstum, kad tavo gyvenime nėra negatyvių dalykų, yra vien tai, ko tau dabar reikia, ar nepasikeistų šis tas? mirksiukas.gif
Tavo tinginiukas sako: užtenka ir tų kelių mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(vaižgantė @ 2012 01 15, 20:56)
Kodėl vadovaujiesi kažkieno sukurtais KV principais?
O jeigu nuspręstum, kad tavo gyvenime nėra negatyvių dalykų, yra vien tai, ko tau dabar reikia, ar nepasikeistų šis tas?  mirksiukas.gif
Tavo tinginiukas sako: užtenka ir tų kelių  mirksiukas.gif

Vadovaujuosi, nes dar nesukūriau savo patikrintų. smile.gif O dėl viso kito - pažadu pamąstyti apie tai, ačiū. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(eupforia @ 2012 01 15, 21:01)
Vadovaujuosi, nes dar nesukūriau savo patikrintų. smile.gif O dėl viso kito - pažadu pamąstyti apie tai, ačiū. 4u.gif

Aš asmeniškai nežinau, kokie tie KV principai, ir dėl jų nesuku galvos, nors KV naudoju dažną dieną.
Atsakyti
QUOTE(vaižgantė @ 2012 01 15, 21:02)
Aš asmeniškai nežinau, kokie tie KV principai, ir dėl jų nesuku galvos, nors KV naudoju dažną dieną.

Aš irgi per daug nesigilinu, paprastai tik po laiko prisimenu... smile.gif
Atsakyti