Įkraunama...
Įkraunama...

Kuriamoji vizualizacija - 15

taigi pirmin! keliam gyvenimus, situacijas, negativias energijas ir jausmus perziurim, atsisakom negativo, ir uzdarom..
pradedam pagaliau vykdyt tai ,del ko mus cia 'isgrudo' smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Eugi @ 2011 11 23, 19:30)
taigi pirmin!  keliam gyvenimus, situacijas, negativias energijas ir jausmus perziurim, atsisakom negativo, ir uzdarom..
pradedam pagaliau vykdyt tai ,del ko mus cia 'isgrudo'  smile.gif

Mane domina būtent gelminiai dalykai, o ne tai, ką mes galim padaryti su KV...Pvz., skauda galvą, vizualizacija išsivalau biolauką ir palengvėja. Bet ar tai išeitis?
Aišku, tos, kurios šioje temoje lankosi todėl, kad joms pirmaeilis reikalas yra susirasti vyrą arba susivizualizuoti trūkstamą daiktą, susirasti darbą, apie tokius dalykus negalvoja ir mano mintys gali būti nepriimtinos. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(vaižgantė @ 2011 11 23, 19:37)
Mane domina būtent gelminiai dalykai, o ne tai, ką mes galim padaryti su KV...Pvz., skauda galvą, vizualizacija išsivalau biolauką ir palengvėja. Bet ar tai išeitis?
Aišku, tos, kurios šioje temoje lankosi todėl, kad joms pirmaeilis reikalas yra susirasti vyrą arba susivizualizuoti trūkstamą daiktą, susirasti darbą, apie tokius dalykus negalvoja ir mano mintys gali būti nepriimtinos.  ax.gif

kiekvina turim savu poreikiu... antros puses, darbo paieskos aktualios tiek ir tol, kol tai issipildo. kai siuos pagrindus turi, galima galvoti ir apie kazka auksciau... as asmeniskai bandau aprepti viska - ir zemiskus poreikius ir aukstesnius... smile.gif
Atsakyti
Pamirsot, kad galvos skausmu, migrenos priezastys gali buti ne tik dvasines, karmines, emociju issauktos smile.gif kazkada turejau ta malonuma, jau buciau bet kokiai burtininkei atsidavusi, kad darytu ka nors, nes jau ne gyvenimas buvo.Bet laime pirma pas manualista papuoliau. Ir ka- palauze mane jis, akupunktura paskyre ir po keliu seansu prapuole visi skausmai. Ir nebeatsinaujino smile.gif ir jauciu kainavo zyymiai pigiau, nei karmos isrisimas pas kokia bobute-burtininke smile.gif
Atsakyti
QUOTE(vaižgantė @ 2011 11 23, 20:37)
Aišku, tos, kurios šioje temoje lankosi todėl, kad joms pirmaeilis reikalas yra susirasti vyrą arba susivizualizuoti trūkstamą daiktą, susirasti darbą, apie tokius dalykus negalvoja ir mano mintys gali būti nepriimtinos.  ax.gif

taip, atrodo tusti sie norai zemiski, bet bunam tolerantiski, bent del tokiu dalyku pradeda zmones galvot apie dvasinguma, bent tai tegu buna prezastis del ko jie pradetu gilintis ir dirbti su savimi,, kaip pradzia tinka viskas, nes surade,gave ta ko troksta, ziures o kas toliau .. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(eupforia @ 2011 11 23, 21:42)
kiekvina turim savu poreikiu... antros puses, darbo paieskos aktualios tiek ir tol, kol tai issipildo. kai siuos pagrindus turi, galima galvoti ir apie kazka auksciau... as asmeniskai bandau aprepti viska - ir zemiskus poreikius ir aukstesnius... smile.gif

Taip...ir kiekvienas zmogaus poreikis gerbtinas. Tiek "aukstesnis", tiek "zemesnis" smile.gif
Jei atsiranda kazkoks paniekos jausmas (va toms rupi tik zemiski dalykai, o man tai aukstesni, as is kitos planetos smile.gif ) tai vel gi ....ar ta deklaruojama meile zmonems, tik tuscias zodis? Kai iskyla tokie priestaravimai, neatitikimas , tada ir isivyrauja disharmonija, ko pasekoje gal ir galvos skausmas ar kitos ligos.
Atsakyti
QUOTE(dinazaure @ 2011 11 23, 19:58)
Taip...ir kiekvienas zmogaus poreikis gerbtinas. Tiek "aukstesnis", tiek "zemesnis" smile.gif
Jei atsiranda kazkoks paniekos jausmas (va toms rupi tik zemiski dalykai, o man tai aukstesni, as is kitos planetos smile.gif ) tai vel gi ....ar ta deklaruojama meile zmonems, tik tuscias zodis? Kai iskyla tokie priestaravimai, neatitikimas , tada ir isivyrauja disharmonija, ko pasekoje gal ir galvos skausmas ar kitos ligos.

Matyt, tavyje tos paniekos tiek daug, kad kitų postuose ją įžvelgi...O aš tiesiog mąstau, svarstau. Matau, kad tobulėji, po juodosios gulbės sparnu sėdėdama. ax.gif
Atsakyti
Manau reikia dar ziureti kur mintis koncentruojam...tik pasnekejom ir po pietu taip galva verzti pradejo, nors paprastai galvos skausmai niekada nekankina unsure.gif Aciu Dievui jau dabar atlego. g.gif

Papildyta:
QUOTE(dinazaure @ 2011 11 23, 17:37)
Jei siame gyvenime tu priezasciu labai nesinori pripazinti, tai visada juk yra daug daug kitu gyvenimu, kur galima visa kalte suverst. Ir taip graziau skamba - aplinka kalta smile.gif

drinks_cheers.gif
o del jonaitienes, tai jai nereikia laukti kitu gyvenimu, kad gautu savo...
Atsakyti
http://torrent_stepa...%...я-810.html

http://torrent_stepa...%...я-821.html

http://torrent_stepa...%...я-833.html

visiems, kas supranta rusiskai. Ka tik baigiau ziureti. Likau sokiruota iki sirdies gelmiu. Tokia tiesa parode... Kaip viskas graziai prasideda ir kuo baigiasi...Atsisiuskit, jei turite galimybe ir pasiziurekite. Parodykite ir papasakokite visiems, kurie jums brangus. Ir nesakykite, jog tai nesusije su visom dvasinem praktikom. Mylekime ir palaikykime vieni kitus. Ir bukim atsargus. 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(*Mirabella* @ 2011 11 23, 22:11)
Manau reikia dar ziureti kur mintis koncentruojam...tik pasnekejom ir po pietu taip galva verzti pradejo, nors paprastai galvos skausmai niekada nekankina  unsure.gif  Aciu Dievui jau dabar atlego. g.gif
Papildyta:
drinks_cheers.gif
o del jonaitienes, tai jai nereikia laukti kitu gyvenimu, kad gautu savo...

siame gyvenime neikas neturi teises teisti kitu zmoniu. mes nezinom kas yra teisinga ir kas ne. Teismuose tokie cirkai vyksta... Teko susidurti, zinau ka kalbu. Nors as ir nenukentejau, bet patikekit tiesa rasti labai sunku. Neginu Jonaitienes, bet jei ji is tikruju padare nuodeme, tikraji atlygi ji gaus ne siame gyvenime.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo eupforia: 24 lapkričio 2011 - 01:30
QUOTE(eupforia @ 2011 11 24, 01:36)

visiems, kas supranta rusiskai. Ka tik baigiau ziureti. Likau sokiruota iki sirdies gelmiu. Tokia tiesa parode... Kaip viskas graziai prasideda ir kuo baigiasi...Atsisiuskit, jei turite galimybe ir pasiziurekite. Parodykite ir papasakokite visiems, kurie jums brangus. Ir nesakykite, jog tai nesusije su visom dvasinem praktikom. Mylekime ir palaikykime vieni kitus. Ir bukim atsargus. 4u.gif
Papildyta:
siame gyvenime neikas neturi teises teisti kitu zmoniu. mes nezinom kas yra teisinga ir kas ne. Teismuose tokie cirkai vyksta... Teko susidurti, zinau ka kalbu. Nors as ir nenukentejau, bet patikekit tiesa rasti labai sunku. Neginu Jonaitienes, bet jei ji is tikruju padare nuodeme, tikraji atlygi ji gaus ne siame gyvenime.

Apie ka ta rusiska medziaga?
Niekas ir neteisia : ) Vienas Dievas zino...
Tiesa nera taip sunku rasti. Paprasciausiai yra zmones, kurie nuolat kazko prisidirba. Jeigu taip jie perverstu atmintyje savo veiksmus ir mintis, suprastu is kur tie visi teisiniai rupesciai ir nesklandumai. Na kad ir vieni mano mamos pazistami. Sesuo su broliu kovoja del buto... abu sveikata baigia prarasti ir daugybe pinigu teismuose. Ka jau kalbeti apie tarpusavio santykius... Sesuo nesidalina buto, nes anas nepriziurejo motinos. O brolis vistiek galvoja, kad jam kazkokia dalis priklauso. Na ir sukasi jau kelinti metai tokiam rate : ) Kai tokie dalykai atsiradanda ir papildomi problemu. Galu gale akivaizdu,kad jie daugiau praranda nei islos ax.gif bet cia tik mano subjektyvi nuomone...
Toliau dar viena garsi istorija. Kai paziuri blaiviai, tai tas kuris uz "tai" pradejo kova, pats suviliojo nepilnamate tiesiog paeme ja nuo gatves, o zmones ji laiko didvyriu...
Visa esme, kad kiekvienas jauciasi teisus, tai ir iesko teisybes. O gal jos ent ieskot nereikia... ir teismai nebus kalti...
Atsakyti
QUOTE(eupforia @ 2011 11 24, 01:36)

Būtent- ne šiame gyvenime. Kalėjimas ir graužatis yra smulkmena...Jaučiu jai užuojautą, nes žinau, kas ir kaip...
O mūsų teisininkai nuo cirkininkų niekuo nesiskiria- tai matosi ir šiame forume. Tas didžiulis noras valdyti, užvaldyti, kontroliuoti...Kad ir taro čiupinėjant...
Atsakyti
QUOTE(*Mirabella* @ 2011 11 24, 10:40)
Apie ka ta rusiska medziaga?

tai keturių dalių filmas apie tai kaip žmonės įtraukiami į sektas, prisidengiant noru padėti jiems išspresti problemas, dvasiškai atsitiesti. Toliau einama dar giliau - noras išgelbėti pasaulį nuo pabaigos kitąmet... ir kuo visa tai baigėsi. Man patiko 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo eupforia: 24 lapkričio 2011 - 13:49