Laba ryta.As ypratusi traukti tik po 3 kortas.Gal galit paaiskinti kada reikia traukti papildomas?Pavyzdziui as istraukiau del tavo darbo perspektyvos,
Matrica.Istraukiau 3 kortas-1 Magas,4 Pentakliai(a.) ir IX Atsiskyrelis.Tada pamaniau istraukti papildomas kortas kiekvienai.Iskrito:
Salia Mago-10 lazdu,salia 4 Pentakliu(a.)-Bokstas,salia IX Atsiskyrelio-Tauriu Karaliu.
Bet traukdama net nzn ka mastyti,ar dar kazkoki klausima uzduoti,tiesiog traukiau ir dejau is eiles prie kiekvienos kortos.Tad nezinau ar cia samone-noretus,kad pasidalintumet ziniomis truputeli,kaip yra su tom papildomom kortomis
Kas del Rupestingos,istraukiau ir as tau kortytes.
1.Kokia dabartine tavo situacija seimyniniuose santykiuose-Lazdu riteris,XVI Bokstas,10 Lazdu
Na,vysta greitas procesas,ir tame procese turi pakankamai jegu ir noro kovoti.Saugumo jausmas,ramybe sudrumsta absoliuciai.Siaip,jei preliminariai ziurint kortas jau zinant tavo situacija,tai ir matos,kad skubotai noretum priimti sprendima,issiskirti ir po to nesti akmeni dusioj.Zodziu,gal net ir busit prieme tam tikra sprendima del abipusio kietakaktiskumo,bet jis bus nelabai geras,lengva nebus.Man asmeniskai 10 lazdu tiesiogiai kazkada rode baisius nugaros skausmus,taip pat kai buvau labai pervargus.Tad,situacijos vaizdelis ne koks...
2.Kaip si situacija issispres?Pentakliu karaliene,10 tauriu,XII Pakabintasis
O sios kortos man daug fainesnes
Taigi,greiciausiai permastysite visas savasias vertybes,visus pliusus ir minusus dar karteli ir priimsite atitinkamus sprendimus.10 Tauriu is vis grazi korta-rodys seimynine laime ir darna joje,juk visada taip gera susitaikyti

Tik va,kaip apibendrinti su paskutiniaja korta

Noretusi tiketis,kad jus taip megausites vienas kitu ir ta gryzusia darna,kad net laikas sustos,idesite save i tuos laimes remus ir nenoresite pajudeti.Bet taip pat,gali buti,kad vis gi ta darna buvo sukurta kazkurio didesnemis pastangomis ir tas kazkas tiesiog nelabai laimingas..Bet tu pastangu vis tiek-reikia.Neprosal butu atsimerkus paziureti i visa situacija blaiviu protu.Tiesiog reikia islaisvinti mintis,suvokti,kad kitaip nebus ir gyventi toliau.Juk viskas kas bloga,viena diena baigiasi.Taigi,nors ir skausmingai,bet reikia viska isgyventi,tik tada busite zingsniu priekyje.Tad,laikykites,viskas bus gerai!