QUOTE(dianita @ 2013 04 06, 23:04)
gal galit patarti, kaip su naujais formalumais....
dar klausimas - ar jūs dresiruojate savo stafukus?
Jau paskaičiau šiek tiek čia.... atrodo be šansų.. aš ir daugiabučiame gyvenu...o pagal įstatymą negalima laikyti bute, ar ne? jetau, kaip gaila šuns
Labas,
Pas mane visai turbūt panaši situacija. Prieš pusantro mėnesio priglaudžiau trijų metų stafytę. Ir ką... Ogi nieko. Realiai iki liepos 1 dienos galima popierius tvarkytis. Aš dabar dar laukiu atsakymo iš LKD ir registrų centro dėl savo šuniuko, nes mikročipo pažymoj ji pažymėta kaip mišrūnė ir ties punktu "2.10 Ar šuo yra iš agresyvių veislių sąrašo?" pažymėta, jog ne. Realiai, galėčiau apsimesti kvaila ir atmesti žmonių purkštavimus, kad mano šuo "kovinis" ir pakišti po akimis pažymą. Gal ir pavyks netgi registruoti kaip paprastą šunį. Bet, kaip minėjau, vis dar laukiu atsakymų. Bet kokiu atveju, Vilniuje dar nerengiami kursai agresyvių veislių šunų augintojams, tai esu laukimo būsenoje.
Į dresūrą su savo mergina galvoju pavaikščioti, nes norėčiau visai pabandyti išsilaikyti socializacijos testą, reikėtų užsitvirtinti visas komandas ir pan. Kol kas, kiek išeina, užsiiminėjam namuose, lauke (pagrindus ji turi, bet dar šio to trūksta). Bet šiaip ji nuo pat pirmos dienos puikiai klauso, galiu drąsiai paleist nuo pavadžio ir žinau, kad pasišaukus visada atbėgs, net jeigu ir bus kažkuo susidomėjus.

visiškai neturiu problemų su ja. Visi vietiniai šunininkai stebisi, koks stabilus ir paklusnus šuo.
Beje, ji - mano pirmas šuo. Bet prieš tai teko nemažai bendrauti su pažįstamų stafais, kai kuriuos pagloboti savaitę-dvi, kai jie išvykdavo ir pan., tad kažkaip baimės nebuvo ją priglausti
Lerikyte, jau kokio žavumo taviškė, tai ohoho

štai ir manosios lyriškas snukutis: