Įkraunama...
Įkraunama...

Bendrauja Klaipėdos kraštų "statybininkės"

QUOTE(braske24 @ 2011 12 08, 13:34)
dar galutinai nieko nesam nusprende kur darysim ventiliacija ir del kanalizacijos dar nezinom - tai del to ir norim susidelioti virtuvini, kad zinot kur ir iki kur vestis tuos visus vamzdzius.... ax.gif

nu tai tada kaip ir aisku viskas, o saldytuvas imontuojamas, kaitlente kartu su orkaite, ar orkaite po kaitlente ar auksciau pakleta? mikrobange bus? imontuojama, ne?
Atsakyti
beja kazkas is mamyciu buvo minejusios, kad turi labradoro veisles suniuka ar kalyte - idomu ar 2 kambariu bute toks suo nebus per didelis - nes norim kaledom dukrytei koki suniuka ar katineli padovanot, tai nezinom kas geriau... g.gif
Papildyta:
QUOTE(indruciukas @ 2011 12 08, 13:39)
nu tai tada kaip ir aisku viskas,  o saldytuvas imontuojamas, kaitlente kartu su orkaite, ar orkaite po kaitlente ar auksciau pakleta? mikrobange bus? imontuojama, ne?

saldytuvas bus imotuojamas. del kaitlentes net nezinau - o kaip patogiau - kai kaitlente atskirai nuo orkaites?maciau pas kaimyne buvo orkaite aukstai - tai man patiko - tik kaip is praktines puses ar taip patogu - jei patogu tai visai noreciau orkaites atskirai. pas mus ne mikrobange o toks kaltilas stilinis - ciklonine krosnele - kur ja imontuot net neisivaizduoju - ji tokia kaip katilas su nukeliamu dangciu. - bet ta krosnele niekur neisimontuoja....
Atsakyti
QUOTE(braske24 @ 2011 12 08, 12:44)
beja kazkas is mamyciu buvo minejusios, kad turi labradoro veisles suniuka ar kalyte - idomu ar 2 kambariu bute toks suo nebus per didelis - nes norim kaledom dukrytei koki suniuka ar katineli padovanot, tai nezinom kas geriau... g.gif
Papildyta:

Sveikutes,
mes turime labradoro patineli, beje jau 3,5m. mums jis nemaiso, nors dabar gyvenam 3 kambariu su holu bute 4 asmenys, viename kambary vien geles, tai jis pas mus nenaudojamas praktiskai. Vietos visiems uztenka, o dziaugsmo tai begalinio suteikia sis musu gyvunelis.
Sekmes apsisprendime! 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Infinity_ @ 2011 12 08, 10:36)
Labas rytas 4u.gif

Ačiū visoms pasisakiusioms dėl elektros sunaudojimo, apmąstymuose esu ar mokėt brangiau, bet turėt gražią vietą maistui ruošti, ar pataupyt ir dujom gaminti, nors vėl gi.... Maistui ruošti elektra gauni geresnį tarifą. Tai va mąstau mąstau ir naktim nemiegu, kitą savaitę reik apsispręst ax.gif

Pas mane elektrine virykle, del elektros sunaudojimo tikrai nesiskundziu ir per men uz elektra moku apie 150- 180Lt. Vienintelis minusas dingus elektrai neturiu kur valgyti daryti ir tam tikslui isigijau nesiojama dujine virykle, dvieju vietu kur prijungi maza duju balioneli (bet jos dar nenaudojau). O del to tarifo pigesnio tikrai nesigundyciau kiek girdejau per tv pranese, kad po pabrangimo neka pigiau bus su tuo tarifu, o ir priduoti elektra kainuoja apie 1000 Lt doh.gif (dok sutvarkymas) tai kazin kada cia jau atsipirks, mes gyvenam nepridave namo elektors, kai prispaus koks reikalas nama priduot tada ir pridavinesim elektra. Kol statem nama ir mes galvojom priduosim elektra, kad viryklei tarifa mazesni gautumem, bet neapsimoka.
Tai va nematau didelio skirtumo taupumo sumetimais jei nori grozio tai elektrine dek mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(*Kristal* @ 2011 12 08, 09:14)
Sveikos  4u.gif
Ritaram, jei renkantis iš šių dviejų, tai pirmas gražesnis  4u.gif , bet jei jis stovės netoli virtuvės jis man šiek tiek per lengvas atsižvelgiant į virtuvinio fasadą  blush2.gif

Sveikos 4u.gif
Nejaugi atrodo sunkiai, gal taip "ant" nuotraukos atrodo, atrodo tas fasadas baltas ir tiek ax.gif

QUOTE(rytorasa @ 2011 12 08, 10:24)
man pirmas gražesnis..  ax.gif Žinoma, čia priklauso koks stilius namuose.. Jeigu linkstama prie klasikos, tai tik pirmas..  wub.gif

Tai net nežinau koks pas mane stilius, tikriausiai maišytas blush2.gif

QUOTE(syri @ 2011 12 08, 10:28)
derinom ir su minkšta dalimi, bet šitos buvo kaip "nulietos" ir su minkšta dalimi visisškai nebetiko pamačius paskutinį derinį. Aš taip pagalvojau, kad iš puikios ir kokybiškos medžiagos bus galima pasiūti itin dailias su raišteliais sėdimąsias dalis  ax.gif - ant analogiškų kėdžių taip:
user posted image

Apie šį variantą net nepagalvojau thumbup.gif

QUOTE(Rytine Kava 10 @ 2011 12 08, 10:34)
Siaip geri milteliai ir kadangi ju pilt reikia zymiai maziau nei kokiu ariel, tai tikrai apsimoka.
Kas tas LOC, priminkit. Kad jau visoms patinka, tai ir man reikia biggrin.gif
Grazi kede.
Kiek metu tavo merginai?
As be gobelenu nepirkciau, man kieta sedet. Musu kedziu atlosai kieti, tai sekancios kedes bus su minkstaja sedima dalim ir minkstu atlosu. Jau uzmaciau patinkancias kedes, jau zinau ko noresiu ateity.

Viskas aišku su milteliais, o tą LOC tai tu pirkai kiek atsimenu ax.gif
Maniškei 10 metukų

QUOTE(indruciukas @ 2011 12 08, 12:27)
o kokie minksti baldai bus? Ar viskas vienoj erdvej?

Minkšti baldai bus, ir dabar yra šiokie tokie ax.gif
Taip vienoje erdvėje beveik, šiaurinėj pusėje virtuvė ir valgomasis, o vakarinėje svetainė. Tai tikriausiai valgomąjį derinti su svetainės baldais? blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ritaram: 08 gruodžio 2011 - 13:27
QUOTE(pra @ 2011 12 08, 12:55)
na, mokejom mes TIK 6 tukstancius (atrodo...). Labai geras daiktas, mes nepirkom to didelio kilimams plauti priedo, nes kilimkas pas mus mazas ir nelabai planuojam didesniu daug... tai galima ir su baldu isplauti... aisku, visu funkcij daznai nenaudojam, is pradziu labai naudojom, o dabar laiko vos lieka prasisiurbti, bet siurbia tai tikrai idealiai... dar labai patinka ju firmos demiu valiklis (kazkas stebulingo...), aisku ir kaina stebuklinga....
vis mastau, iseisim i nama, tai atsigriebsim, nes dabar bte vietos pritruksta prasisukt.. bigsmile.gif

O as tik apie kilimus ir galvojau, nes ju pas mus bus visur, o nusiurbti paprastas dulkes nuo grindu ir su paprastu siurbliu gerai g.gif
O demiu valiklis baldams, rubams, kilimams ar viskam? Ir kokia kaina visgi?

QUOTE(braske24 @ 2011 12 08, 13:44)

Koks gyvunas bebutu, nepamirskit, kad ne vaikai juos priziures ir rupinsis biggrin.gif .
O bute gi nebeilgai gyvensit, praaugtu ciuckis ir jau namas bus bigsmile.gif

QUOTE(Ritaram @ 2011 12 08, 14:25)
Viskas aišku su milteliais, o tą LOC tai tu pirkai kiek atsimenu  ax.gif

Tai tikriausiai valgomąjį derinti su svetainės baldais?  blush2.gif

Kad lyg nepirkau g.gif . Gal Indruciukas zino ar pirkau biggrin.gif ?

Turi omeny stiliu derinti ar spalvas?
Atsakyti
Vimameilute, dideliausi sveikinimai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(simbarela @ 2011 12 08, 14:23)
Pas mane elektrine virykle, del elektros sunaudojimo tikrai nesiskundziu ir per men uz elektra moku apie 150- 180Lt. Vienintelis minusas dingus elektrai neturiu kur valgyti daryti ir tam tikslui isigijau nesiojama dujine virykle, dvieju vietu kur prijungi maza duju balioneli (bet jos dar nenaudojau). O del to tarifo pigesnio tikrai nesigundyciau kiek girdejau per tv pranese, kad po pabrangimo neka pigiau bus su tuo tarifu, o ir priduoti elektra kainuoja apie 1000 Lt  doh.gif  (dok sutvarkymas) tai kazin kada cia jau atsipirks, mes gyvenam nepridave namo elektors, kai prispaus koks reikalas nama priduot tada ir pridavinesim elektra. Kol statem nama ir mes galvojom priduosim elektra, kad viryklei tarifa mazesni gautumem, bet neapsimoka.
Tai va nematau didelio skirtumo taupumo sumetimais jei nori grozio tai elektrine dek  mirksiukas.gif

nieko nesupratau blush2.gif tai kad dabar el.tarifas yra 45cnt, o su kaitlente 44, po pabrangimo prangs ir tas ir tas... tai jei noriu as dabar is paprastos pasidaryti tarifa su el.kaitlente, tai man dar kazka prisiduoti reiks blink.gif as tai supratau,kad atvaziuoja, patikrina kad tikrai yra el.kaitlente ir viskas g.gif kiek esu girdejusi (del to ir mes nesidarem),kad neapsimoka dvieju laiko zonu tarifai- kaibuna dienine ir naktine elektra g.gif

QUOTE(Ritaram @ 2011 12 08, 14:25)
Minkšti baldai bus, ir dabar yra šiokie tokie  ax.gif
Taip vienoje erdvėje beveik, šiaurinėj pusėje virtuvė ir valgomasis, o vakarinėje svetainė. Tai tikriausiai valgomąjį derinti su svetainės baldais?

nu manau kazkiek reiktu atsizvelgti...
Papildyta:
braske, pradiniai variantai- kai jau bus aiskus isdestymas, tai ir nuspalvinsiu kaip noresi biggrin.gif

user posted image

user posted image

antras variantas:
user posted image

user posted image

o kas pries virtuve- valgomasis, svetaine kiek ten erdves g.gif neaisku,ar reikia kokios sieneles slepti spinteles, ar ne...
Atsakyti
QUOTE(indruciukas @ 2011 12 08, 15:39)
nieko nesupratau  blush2.gif tai kad dabar el.tarifas yra 45cnt, o su kaitlente 44, po pabrangimo prangs ir tas ir tas... tai jei noriu as dabar is paprastos pasidaryti tarifa su el.kaitlente, tai man dar kazka prisiduoti reiks  blink.gif as tai supratau,kad atvaziuoja, patikrina kad tikrai yra el.kaitlente ir viskas  g.gif  kiek esu girdejusi (del to ir mes nesidarem),kad neapsimoka dvieju laiko zonu tarifai- kaibuna dienine ir naktine elektra  g.gif 

Elektrikas sake del tarifo turint elektrine kaitlente, kad reikia is pradziu elektra prisiduot ir tada tarifa keisti galima g.gif . Kaip supratau atvaziuoja is el tinklu ir patikrina ar viskas tvarkoj su laidais ar nera ant sienu atviru (neuztinkuotu) laidu.
Atsakyti
QUOTE(Infinity_ @ 2011 12 08, 15:58)
Vimameilute, dideliausi sveikinimai 4u.gif

thumbup.gif thumbup.gif wub.gif dideliausi sveikinimai 4u.gif thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(indruciukas @ 2011 12 08, 16:49)
nieko nesupratau  blush2.gif tai kad dabar el.tarifas yra 45cnt, o su kaitlente 44, po pabrangimo prangs ir tas ir tas... tai jei noriu as dabar is paprastos pasidaryti tarifa su el.kaitlente, tai man dar kazka prisiduoti reiks  blink.gif as tai supratau,kad atvaziuoja, patikrina kad tikrai yra el.kaitlente ir viskas  g.gif  kiek esu girdejusi (del to ir mes nesidarem),kad neapsimoka dvieju laiko zonu tarifai- kaibuna dienine ir naktine elektra  g.gif 
Papildyta:
braske, pradiniai variantai- kai jau bus aiskus isdestymas, tai ir nuspalvinsiu kaip noresi  biggrin.gif

user posted image

user posted image

antras variantas:
user posted image

user posted image

o kas pries virtuve- valgomasis, svetaine kiek ten erdves  g.gif neaisku,ar reikia kokios sieneles slepti spinteles, ar ne...

valgomasis, o po to eina svetaine - imesiu vakare planiuka, tada gal bus aiskiau 4u.gif
Oj indruciuk tu saunuole 4u.gif Dekui 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(*Kristal* @ 2011 12 08, 10:14)

Ausra101,  daili vonia  4u.gif  labai gražūs apvadai man tokie ornamentai  wub.gif  o kadangi pas mus suplanuota dušą taip pat klijuoti tamsesnėmis plytelės tai man šios foto labai padėjo  mirksiukas.gif  o kas bus virš plytelių  ax.gif  o kodėl dušo kraštų nerėminot apvadais  blush2.gif

Nereminau duso tiesiog todel kad neperkrauti, o toj vietoj kur jungiasi sviesi su tamsesne statysis duso stiklas, vizualiai turetu atrodyti kad tos plyteles tamsesnes nuo stiklo ax.gif o visos likusios sienos dazysim. Man nepatinka kai plyteliu per daug wink.gif pati su nekantrumu laukia kada nudazysim ir kai bus dusas ax.gif
Atsakyti
QUOTE(simbarela @ 2011 12 08, 16:52)
Elektrikas sake del tarifo turint elektrine kaitlente, kad reikia is pradziu elektra prisiduot ir tada tarifa keisti galima  g.gif . Kaip supratau atvaziuoja is el tinklu ir patikrina ar viskas tvarkoj su laidais ar nera ant sienu atviru (neuztinkuotu) laidu.

o tai jus dar neprisidave elektros g.gif tai kaip statybinis ivadas pas jus dar debera ar kaip- nieko nebesuprantu g.gif nu kad elektra bet kokiu atveju kazkada reiks prisduoti g.gif pas mus priduota-niekas niekur netikrino 4u.gif - is vis elektra pas mus atsirado gerokai veliau uz nama biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti